Merhaba biz 3 aylık sevgiliyiz başlarda sürekli yazardı arardı vs ama şimdi çok azaldı 2. plana atıldığımı hissediyorum arkadaşları ile vakit geçiriyor gün içinde 1 2 mesaj ve arama sadece yanımda problem yok ama uzaktayken hep böyle bu arada Başak erkeği 🤦🏻♀️
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadın hayatının merkezine koyabiliyor erkeği verdiği değeri ve duyduğu aşkı zaman içinde söndürmeyip, o yüzden daha duygusal, incelikli, detaycı olabiliyor, erkekler zamana bıraktıkları için başta yükselip sonra yok olmasına veya azalmasına izin verebiliyor. Ama her şeyin dışında şunu da söylemek lazım ki siz, ergen gibi davranıyorsunuz. Her gün 10 saat konuşuyor olsanız 3 ay sonra zaten direkt ayrılırsınız. O yüzden erkekler kadar kendi hayatınız olsun ki iki mesaj 1 aramayı bile az görecek kadar boş kalıp yalnız hissetmek zorunda kalmayın. Bazen biraz bunadığınızı düşünüyorum. Erkekler sizin sürekli g*tünüzü kaldırmak için gelmedi bu dünyaya. Her şeyin belli bir dozu, düzeni ve sınırı var. Siz de babasının prensesi gibi şımarıklık yapmayıp bu düzene ortak olacaksınız.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılcanım başak erkeği ilgisi çabuk dağılan bir erkek türüdür. o nedenle senin sürekli kendini güncellemen ve ona değişik değişik davranman gerek. stabil davranışlarda bulunursan senden sıkılır. konuştuğu sohbet ettiği konular genelde spesifik şeyler olur onların. mesela teknoloji, psikoloji, müzik gibi gibi ilgisini ne çekiyor ise onla alakalı bir iki makale oku film izle az bilgi sahibi ol. yoksa seni cahil olarak görür. onun seveceği şeyler hakkında bilgi sahibi olursan ve senden yeni şeyler öğrenebildiğini hissederse o zaman sana tekrar ilgi duymaya başlayacaktır. başak erkeği çok iyi bir dinleyici ve gözlemcidir. o nedenle onun sıkılmayacğaı şekilde konuşmayı becerebilmen gerek. bu da biraz zor ama imkansız değil. hem de kendini geliştirmiş olursun sosyo kültürel olarak
10 Yorumla
+1 yılFarklı sebepleri olabilir fakat bu seni bir yere kadar ilgilendirir.
Bir sıkıntısı olup olmadığını sor eğer seninle alakalı sıkıntısı varsa zaten ilişkiye devam etmemeli.
Bu durumu açık bir şekilde doğru üslupla anlat. Bazen duygular gerçekleri görmemize engeldir fakat zamanınız değerli. Eğer değişmediyse ve sana karşı aynı tutumu gösteriyorsa ona ayrılmak istediğini bu ilişkinin sana iyi gelmediğini söyle.
Bağırarak çağırarak değil. Doğru ve sihirli sözcükler. İz bırakın her kim olursa olsun.00 Yorumla
+1 yılİlk başlarda yazıyordu önemliydin şimdi ise seni elde etti artık o kadar da umursamıyor hevesinin geçmesi için çok erken değil mi daha iki üç ayda ne değişti o zaman yazan insan meşguliyetler arasında mesaj atacak fırsatı bulan şimdide bulur insan çalışırken bile mesaj yazabileceği bir saniyeyi değerlendirir
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
103
Cevap
157Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yıl1 2 mesaj mı tövbe yarabbim benimki 2 saat yazmasa müslüme bağlıyorum 😄
50 Yorumla
+1 yılBaştan şunu eklemeye yapmak istiyorum artık bunu protesto etmek için her görüşüyorum da artık bunu söyleyeceğim hiç kimse kusura bakmasın ayrıl gitsin diyenlere hiçbir zaman aldırma Çünkü onlar basit karakterli flörtöz varlıklar oldukları için onlar için Biri gider biri gelir Problem yok yani eyse senin soruna Gelecek olursak şimdi bunun kaynağına inmek lazım Sen direkt ayrılmayı değil olayını az da olsa üzerine gitmeyi dene bir araştır bakalım niye böyle yapıyor hani İşi var çalışıyor mu yani yoğun mu ya da başka şeylerle bir meşgul zaman ayıramıyor Yoksa bunu kasıtlı mı yapıyor hani olayın önce üzerine git ondan sonra Gereğini yap
21 Yorumla
+1 yılSana önerilerim var papatyam :)
1) Bir problemin mi var canım de.. yok derse 2. Soruyu sor.
2) Canını sıkan seni kızdıran üzen bir şey mi oldu hayatım de :)
Bu ilk iki soruya kaçamak cevaplar aldığını hissedersen veya hayır yok derse.. demekki senle ilgili bir şeyleri sürdürmek istemiyor olabilir. O nedenle yapman gereken tek şey şunu söylemek;
"Bana soğuk davranıyorsun bu durumun uzun süre devam etmesini istemiyorum. Bir tavır içindesin hoşuma gitmiyor bu."
Eğer hala devam ediyorsa bu davranışında 15 gün bekle.. ki ben uzatma taraftarı değilimdir.. "Ben böyle devam etmek istemiyorum " deyip ilişkiyi sonlandır derim.21 Yorumla- +1 yıl
Kararlılık çok önemli bu aşamadan sonra.. bir de tabiki senin için bir şeyleri değiştirmek istiyorsa ayrılmak istemiyordur.. Ama tamam vs veya cevap vermiyorsa ya da 2. Plan muamelesi hissediyorsan hala.. Kesinlikle kararlı ol
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Yani bir empati yaparsan sevilmediğini ve istenmediğini anlarsın.
60 Yorumla
+1 yılOhhhhhhhhhhhhhhjhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh buldun yakışıklıyi üç aydır sevgili ol bakalım ben sana çıkma teklif etsem sen kimsin be hoduk aynadan haberin yok mu el aynası vereyim kullan gottumun ikizi dersin reddedersin beni kendine mi layık gördün diyip hayata küser topukları kıçına vura vura kaçarsın çünkü çirkinim boyum kısa diye beni kimse sevmez anca olbot bor gon sononde olor diye nasihat verir oysa ki bu yaptıkları trilyon kazanan birinin asgari ücretliyi teselli etmesi gibidir
00 Yorumlaİnan ne erkegı oldugu onemlı degıl. Bı yerde mutsuz hıssettıgın seyler varsa ve bu degersız hıssetmene sebep oluyorsa (en onemlısı de bu) paylastıgında da cozume ulasmıyorsa (ki bence ilgi alaka dilenilecek, istenecek bir şey asla olmamalı) tavrını koymalı, ona gore bi yol cizmelisin. Asla daha azını hak etmiyorsunuz hıcbır seyın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılİnsanların ilgisi zaman geçtikçe azalır. Önce vik vik konuşursun sonra olay Günaydın iyi geceler, gün içinde hal hatır sormalar, bir iki fingirdeşme şeklinde devam eder. Evlenirsin mesajlar yoğurt,2 ekmek şeklinde olur, ekstrem durumlar hariç. Yani şuanki hali ilgisizse ve ilgi devamlı azalacağına göre bi süre sonra kendisi yok gibi hissedersin
00 Yorumla Ben her zaman bu yöntemi savunurum direk söyle yüzüne karşı ilgisiz olduğunu ve nedenini sor size ne soylecek ona göre hareket edersiniz konuştuktan sonra hala aynıysa bir problem vardır söylemediği sizden yana ilgisiz biraktiracak hareket oldu mu farkından olduğunuz ya da olmadığınız kimi insan söylemiyor sevgilisine ilgisiz kalarak tavrını gösteriyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 624 cevap paylaştı.
+1 yıl1-2 mesaj çokmuş yav biraz daha azaltsin çok ilgiye boğuyor maşallah😅. Tobe tobe gulmemeliyim başima gelir Allah korusun😇. Valla tamam konuşulacak konu kalmaz bı sure sonra ama insan bı günaydın iyi geceler mesajı ile bile buna göre baya mesaj atar 😅. Durumu anlat ben böyle böyle hissediyorum diye. Uyarini yap, sonradan demedin demesin
00 Yorumla
+1 yıl3 aylıkta siz böyleyseniz ilerisini düşünemiyorum cidden ilgisiz bir erkekle olmaz olmaz abi olur diyen yalancıdır bune yani de rahatsız oluyorum ilgisizliğinden böyle giderse yolları ayıralım de de söyle açık ol söyledikten sonra kendini düzeltir He düzeltmedimi yolla
00 Yorumla
+1 yılAy başak erkekleri hep öyle iyilerdir hoşlar sakinlerdir ama ilişkide tutku, merak, aşk olmaz soğuk nevale tiplerdir monotonlardır ağızlarından cımbızla laf alırsın eskiden konuştuğum başak erkeği vardı sabah günaydın yazardı akşam telefonda yaklaşık yarım saat konuşurduk bazen daha uzunda oluyordu gün içinde yazışmazdık bende öyle ilgi budalası bir tip değilim aksine yılışık mıç mıç tipleri sevmem ama başaklarda sıkıcı düzeydeler ya.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞöyle düşün sen dert edip buralara yazıp çözüm arıyor kafaya takıyorsun. Demek ki önemsiyor ve üzülüyorsun. Ama karşında elinde telefonu interneti ne bilim paketi olan bir insan var (oyledir diye tahmin ediyorum) ve sana ulaşıp srnle vakit geçirmiyor. Aslında cevap çok açık istemiyor. Aynısını yaşadım. Ya degersiz hissedip üzülmeye kovalamaya devam ya da resti çekip yoluna bakarsın
00 YorumlaUstune cok dusme ters kose yap yazdiginda cevabi gec ver baska ugraslarla ilgilendigini gorsun mesela aradiginda ertesi gun donus yap sanki cokta umursamiyomus gibi sorarsa niye cevap vermedn yogundum de
00 Yorumla
+1 yılOnun için geçici bir hevesmişsin bence yoksa seven insan yazmadan duramaz. Sürekli görmek ister, ilgilenir senle. Morali bozuktur belki bilmiyorum ama bir sorunu yoksa sana aşık değildir. Bunlari hak etmiyorsun daha fazla bağlanmadan ayrıl derim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Bu işin burçlarla alakası yok arkadaşım. İlişkinin daha 3. ayında görüşmeleri azaltıyorsa bu işte bir iş var der detayını öğrenmeye çalışırım. Olmadı ayrılırım en sonunda.
10 Yorumla
+1 yılBence bunu dile getir mantıklı bi açıklama yapmasını iste ama yargılayıcı bir şekilde değil çünkü bu şekilde soğursun zaman geçtikçe belki onun da bir sıkıntısı vardır
10 Yorumla
+1 yılSimdi olay şu şana karşı olan kaybetme duygusunu kaybetmiş öncelikle seviyorsan ve bu adamı istiyorsan öncelikle bunu kazanman gerek biraz saklanmayi dene bir süre sana istediği zaman ulaşamasin sürekli onu düşündüğünü ondan biseyler beklediğini belli etmemelisin bir hayatın var eve onu yasamayq çalış yani sende onu ikinci plana at mutlu ol paylaşımlar yap görsün yani seni merak etmesini özlemesini sağla ayrıca bunu yapmaktan korkma sakın kaybederim diye gitmeye niyeti olan adam her türlü gider
00 Yorumla
+1 yılKendini ona mecbur gibi hissettirme, o yazmıyorsa sende yazma o yazana kadar. Ona sormadan etmeden gezmeye git fotolar at halen tepki vermiyorsa o uçmuş çoktan
00 Yorumla1 başak erkeği çapkındır derler
2 böyle bir olay daha yeni başımdan geçti arkadaş ilgisizse büyük ihtimalle başka biri var sende kenarda dur dıyor veya bu elde beni sıkıp darlamıyor dursun yaza doğru hareketleniriz diyordur
Şimd buna nasıl davranacaksın o özgüvenimizi konuşturalım o golü atmadan sen atacaksın ona dyeceksin ki
Ben senın hayatında bir önceliğe sahip değilsem daha fazla kalamam00 Yorumla
+1 yılCıkmaya başlamadan önce seninle olacağı için, yeni bir ilişkiye başlayacağı icin hevesleniyor. Çıktıktan bir süre sonra da artik alistigi icin bu duruma zamanla ilgisi azaliyor. "Cikiyoruz zatem birlikteyiz" gibisinden dusunup sana olan tavirlari da degisiyor. Üzgünüm sis gercekten seviyor olsaydi boyle olmazdi. Dogru erkegi bulmak zor.
00 YorumlaArkadaş ben anlamıyorum hayatımda olan kişiye ya da olacak kişiye karşı hep ilgiliyim benimde girenler çok ilgilsiin diyorlar anlamıyorum ayrılıyorlar 🤦😅
00 Yorumlaİlişkilerde sorunları çözmek için en iyi yol her zaman iletişimdir. Onunla konuşmalısınız. Başka durumlar da olabilir. İletişim hem yanlış anlaşılmayı engeller hem de ona ilginizi göstermiş olursunuz.
00 YorumlaZaman ayırmıyordan kastin ne? Yani çalişiyordur yoğundur, akşamlari eve gelir yazmaya başalar. Gün içinde yazmamasi normal. Ama akşamlari bile yazmiyorsa bi tuhaflik var. Ve ayril diye biraey asla diyem. En küçük şeyde bile ayril diyenleride desteklemiyorum. Aptalca kavga ettin ayril. Bosan 🤣😅 bu ne yaaa sevgi aşk emek ister iki kişiyle inşa edilir. Yapmasi zor yıkmasi kolaydir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntı büyük sizde. İnsan en azından merak eder. Sevdiğini, değer verdiğini sanmıyorum. Arkadaşları ile vakit geçirmese yoğun iş temposu vardır diyeceğim de o da yok.
00 Yorumla
+1 yılOna sorsan sen bir şey demedikçe bunun doğru olduğunu düşünüyor olabilir sürekli ondanda bekleme sende bir atakta bulun
10 Yorumla
+1 yılBence biraz yaşına görede değişir şu an bana sorsan sürekli mesajlaşmanın birr anlamı yok ama 18 yaşlarındaysanız değişiklik gösterebilir :)
10 YorumlaBaşlarda ilgi gösterip sonradan ilgisizleşmişse sana olan ilgisini kaybetmiştir. Daha doğrusu önceliği sen olacak kadar kıymet vermiyordur artık sana.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sen de o yazınca hemen dönme o yazmadan yazma, o yazınca önce görüldü yap 20 dk sonra cevap yaz. Biraz o da ne oluyor yahu desin
10 Yorumlamerak etme sana cok asik naza cekiyor kurtt bakıslarında hayat buldugummmmm naza cekme artikkk i misss youuu de ona ise yarayacaktır 😘
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yıl3 ay önce kış iyiceydi arkadaşlarıyla gezemiyodu şimdi havalar birazcık düzelince eski yaşantısına döndü.. sende kenarda takılmalık olarak kaldın..
00 Yorumla
+1 yılAşk sevgi şüpheye düşürdüğü zaman biraz sorgulanmalı gerçek sevgi olup olmadığı bu düşünceni onunla paylaştın mı peki
00 Yorumla
+1 yılEvet bir insan başta ne ise sonradan da odur o olmaya devam edecektir düzelecek diye ümit etme derim...
00 Yorumla
+1 yılGün içinde zırt pırt mesaj gelip gitmesine bende uyuz oluyorum
Herkesin günlük plani programi var sürekli karşıdakine zaman ayiramam ki00 YorumlaBirbirinizin beklentilerinizi karşılayamadığınız anda çokta zorlamamalısınız benim fikrim teşekkür ederim
00 YorumlaNedenini sorsan da aynı yapmaya devam edecek en iyisi zamana bırak sende pek yüz verme belki o zaman ilgisi artar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkek arkadaşın ilgisizse aramıyo sormuyosa bi yol çizemezsiniz siz güzel tatlı bir kadınla güzel gözleriniz var
00 Yorumla
+1 yılValla benimde kız arkadaşım öyle idi yoğun olduğunu bahane ediyordu bende maalesef bugün yazmadim sormadim aramadim
00 Yorumla
+1 yılBulmusta şımarmis o... Sen benim kız arkadaşım olcaktnki gün içinde seni sayısız mesaj manyağı yapardım😉
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 919 cevap paylaştı. Normal, insanın işi gücü oluyor gün içinde. Günde 1 kez en az telefonla görüşme yapıyorsanız durumu abartmamak gerekir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSende ona karşı aynı davranışı sergile ve bu kadar takma kafana akışına bırak ve neden sana zaman ayıramadığını konuş onunla gerekirse, araştır iyice.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılPeki ilgisiz biriyle neden berabersin? Tek taraflı yürümez bir ilişki bir gemi kaptansiz da yön almaz düzensizde.
00 Yorumla Başaksa korkma. Sahip çık. Sen ara ilgilen, ısrarcı ol onda. Gerçekten istediğini göster ona ve sonra izle hayatını büyük zevkle...
00 Yorumla
+1 yılNet bir uyarı verirseniz bu onu afallatir. Siz kaybetme korkusuyla alttan alıp kontrolü ona bırakırsanız ileri de size bir mesajı bile zor atar
00 YorumlaÜzülerek söylüyorum ki maalesef seni elde etmiş ve bunun için sana karşı olan ilgisi kesilmiş. İlişkiniz uzun ömürlü değil.
00 YorumlaSenden istedigini aldi o yuzden umursamiyor ya da tam tersi bakti seni elde edemicek bosverdi baskasi var
00 Yorumla
+1 yılÖnceden sevgiliyken şimdi amcaoğlu olmuşsun haberin olsun.
02 Yorumla- +1 yıl
Harbiden hissettiğim şey bu
- +1 yıl
Bence konusmalisin sevgilinle
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sanirim hevesi ilgisi azalmis ya da baska birisi var
010 Yorumla- +1 yıl
Ailesi ile tanıştım görüşüyoruz yine de yapar mı bilmem
- +1 yıl
Bilemedim 🤷🏻♀️
- +1 yıl
Bi tık stresli işi de iş yeri de
- +1 yıl
O da onu ve çocukluğundaki sevgisizliği ileri sürüyor bana bak mesela diyor ki ben seni kaybetmekten korkmuyorum çünkü kimi korksam kaybettim falan
- +1 yıl
Gene aşırı ilgili değildi ama gene varlığını hissediyordum gün içinde şimdi yok gibi
+1 yılBurçlar yalan, sen ayrıl ondan. İlgilenmiyor seninle.
08 Yorumla- +1 yıl
Haksızlık etmek istemiyorum ama bakalım
- +1 yıl
Ben de insanlara karşı hep iyi düşünüyorum ama iyi düşünmek için pek neden sunmamış sana. Sorabilirsin, benimle neden arkadaşlarınla ilgilendiğin kadar ilgilenmiyorsun diye.
- +1 yıl
Benimle hep ilgileniyormuş ama asla öyle bişey yok hissetmiyorum dile getirdiğimde kırılıyor dil ucu ayrılığa geliyor konu
- +1 yıl
O zaman ayrıl yani. Hiçbir problemi tartışmadan olmaz.
- +1 yıl
Sevgili ve arkadaşlık ilişkilerinde aklına takılan sorunları çözmen lazım. Olmuyorsa da yol vermelisin. Çünkü insan psikolojisi pek kaldırmıyor böyle insanları.
- +1 yıl
Arkadaşlık ilişkilerime benziyor. Genellikle takmıyorlar ben de birdaha yazmıyorum. Senede 1 hatır soruyorlar. Nezaketen cevaplıyorum. Öyle insanlar ilişkileri pek önemsemediğinden dolayı çevreleri boş insan kaynıyor. O boş insanlara da minik zamanından harcıyor.
- +1 yıl
Üstüne alınma.
- +1 yıl
Anladım
- Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı.
+1 yılSana verdigi deger duydugu sevgi kadar ilgilenir gerisi boş
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. soğukluk olabilir
öyle kişilere hemen yol veriyorum
hiç uğraşamam10 YorumlaBaşak mı buğdaymı bilmem adamdaki heycan bitmiş senle takılıyor bukadar basit
11 Yorumla
+1 yılGözden çıkartmış seni yavaş yavaş kendinden soğutuyor
10 Yorumla
+1 yılİlgi göstermeyen erkekte ne bileyim gitsin etek giysin
11 Yorumla- +1 yıl
ilgi deven dalkavaklar bi başını alamaz sklemeyen adam kazanır
Uzakta iken yakınlığın sıcaklığı olmuyor. Gerçi bu kadar, tüketim üzerine doğası kurulan ilişki anlayışın elbet böyle yollara girer.
Uzun vadede bütün zevkler tükenince biter.. Bunu bi düşün.00 Yorumla
+1 yılSeni elde etmiş çünkü çok da umursaması önemli değil.
00 Yorumla
+1 yılolgunluk başka bir şey
güzel kadınlar öküz sever00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGün icinde 1 2 mesaj atıyorsa iyi😄ben daha az atıyordum.
00 Yorumla
+1 yılBende başağım bende pek yazma taraftarı değilim rahat olmalıyım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılKulesinden hayir bereket gelmez Gidip oyle insanlara yaşarsınız bizleri gormezistemezsiniz
00 Yorumla
+1 yılValla sen benim sevgilim ol yanından ayrılmam kız :)
00 Yorumla- Devamını Gör (200)
Devamını Gör(245)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkek arkadaşım aşırı ilgisiz, gün içinde 1-2 mesaj atıyor sadece. Hep böyle mi olacak?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler