Bi kac kez denedik ve olmadı artık ümitlerim tükeniyor gibi...
Çocuk yerine evcil hayvan sahibi ol demeyin lütfen ciddi bir konu çünkü üzülüyorum.
Çocuk yerine evcil hayvan sahibi ol demeyin lütfen ciddi bir konu çünkü üzülüyorum.
Yaşın 24 hemen tedaviye başlamanızı gerektirecek bi durum olduğunu sanmıyorum. Zaten 3-4 seferde hamile kalıncak diye bi durum yok. Test yaptırabilirsiniz ama en az bir yıl korunmasız devam edin. Doğal yolla hamile kalabilirsiniz. Bunla ilgili pozisyonlar falan var tabi hamile kalmayı kolaylaştıran.
Evet dediğiniz doğru ama 27 yaşındayım eşim 24 yaşında
İçime su serptin desem
Takip attım kabup et de yazam
Doğum sonrası destek konusunda bir bilginiz var mı?
Yazıyorum size
Yazamıyorum?
Bunun için nice tedavi yöntemleri var vede tüp bebek merkezleri var bunlardan gerekli görüşmeyi yaparsanız bu konuda sizi en iyi şekilde aydınlatırlar, hem erkek için hem bayanlar için nice nice tedavi yöntemleri var bir bakın bakalım.
Maliyet fazla olduğu için karsilayabilir miyiz bilemiyorum ki teşekkür ederim öneri içn cok iyi düşünmüşsunuz
Cevap
6Cevap
Test vermelisiniz. Sperm kalitesi ve yüksek yoğunluğu vs. once erkek sonra sizde dr. görünün.. eksik olan kimse eğer onun üzerine yoğunlaşin.
Dimi dogru diyorsun test nasi iğneli falan mi olur yoksa idrarla hallolur mu
Kardeşim bu konunun uzmanı dr. var.. kan tahlili sperm tahlili. sen kadın jinekiloga eşin üroloji Dr. gidecek onlar yönlendirir.
Sonuca göre kimde eksik ya da sorun varsa tedavisi o yönde olur.
Teşekkür ederim bilgi için
Rica ederim kardeşim.
Peki sorun kimden kaynaklı
Bilmiyorum ben bi kere doktora gitmistim sorun yok demişti doktor
Ama eşimde varsa da onu kırmak istemem çünkü cok seviyorum onu...
Idrar yolu enfeksiyonu kapmış eşim bekarken ve ilac tedavisi uygulanmış spermlere zarar seviyesi yüksek midir ilaçların?
Bence bununla alakalı değil
Yanlış mi yapılıyor bilmiyorum ki
Bunu size doktor mu dedi
Yok hayır
Peki nasıl vardınız bu kanıya
Biz olmuyor bir türlü
Evli misiniz siz de kac yıldır deniyordunuz
İki senedir deniyoruz hemen hemen tam yumurtlama döneminde
Doktor a gittiniz mi peki... Kadin yatma pozisyon u erkek de ustte olacakmış doğru olan oymus ve erkek boşaldıktan sonra 2-3 dk çıkmayacakmis kadin da 20-30 dk yatacakmis hic kalkmadan
Ya böyle şeyleri utanırım siz bana yazsanız olur mu gizliden çıksam
Benim bilgim bu kadar
Benim bilgim hiç yok deniyoruz olmuyor sadece yumurtlama anında daha şans yüksekmiş
Ben bilemiyorum tam olarak erkekler daha bilgili sanırım
Pozisyon ne siz deniyor sunuz
Tedi gordnzmu kimde hata
Tedavi
Henüz görmedik ben doktora gitmistim bi sorun yok demişti birazcik enfeksiyonum vardi o da ortak kullanılan wcden geçmişti Şu an sorun yok bende ama eşimi bilmiyorum
Bn Ankara'da dogum hastanesnde personelm
İsin olursa yardmci olurm
Ankara'da yaşamıyoruz ama...
Musade edrsen biraz konusabilrmyz burada değil ama😊
Yazmadnz
mesaj üzerinde kimsyeele konuşmuyorum burdan sorabilirsiniz
Peki cann saolsn
Teşekkürler
Biseyler sorcaktm detayli
Ama kirdnz bni😭😭😭
Okudnzmu enson yazdmi
canim boşalmada esin icinde dursun biraz