Henüz üni öğrencisiyim ve aday yok.
İstiyorum ki bembeyaz yeşil gözlü el kadar bi bebem olsun, minicik bir insan yavrusu 🥰
İstiyorum ki bembeyaz yeşil gözlü el kadar bi bebem olsun, minicik bir insan yavrusu 🥰
Normal değil çünkü çocuk için babasızlik zorlaması yaşamak ne kadar zor olacak anlayamazsın öyle bebek istiyorum diye kafanıza göre bebek sahibi olmayın sonra olan çocuklara oluyor
Bence normal. Senelerdir bunun üzerine deneyler yapılmakta. Binde bir olsa bile ihtimaller mevcut. İleriki senelerde bunu isteyenler daha da çoğalacaktır.
Bir gün bir çocuğumun olmasını istiyorum diye bir düşünce gayet normal. Insanoğlu Hayal kurabilen veya yapmak istediği şeyleri kafasında kurabilen bir varlıktır :)
Acele etme , zamanı gelince allah sana en güzelini nasip etsin
Minik bir insan yavrusu hayali çok tatlı, gerçekten! 💕 Ancak bu güzel hayali gerçekleştirmeden önce biraz daha düşünmen gereken şeyler olabilir. Bebek büyütmek sadece sevgiyle değil, aynı zamanda emek, sabır ve maddi manevi bir hazırlık ister. 🍼 Şu an üniversite öğrencisi olduğuna göre, hayatını ve hedeflerini biraz daha düzenlemek, kendine sağlam bir zemin hazırlamak için bir süre daha zamanın var. Kendine bu süreci tanı; böylece hayallerindeki minik bebeğine en güzel hayatı sunabilirsin. 😊
Unutma, önce kendin büyümeli ve köklerini güçlendirmelisin ki minik dalın çiçek açsın! 🌱
Yaşadın da gördün sanki
Cevap
61Cevap
Çok basit... Bir pub gidiceksin sarışın yeşil gözlü bir adamı bulup üstüne atlıyıcaksın... Eve mi gidersin yoksa pub wc sinde içine alıp boşaltır mısın adamı bilmem... Sonrası düzenli muaneye gidersin oldu bitti... Al sana sarışın yeşil gözlü canavar bir bebe...
20-25 arası evlenemeyen tipler... sizler görücü usulü ancak evlenebilirsiniz çünkü kadınlar 20-25 sonra içlerin de ki feminen ve erkeklere güzel sözler söyleten aşık eden ve sizi içten sevmemizi sağlıyan ruhunuzun ömrü 25 yaşına kadar ondan sonra çılgın boktan hayat kadını solucanlarınız uyanıyor ve ilişki kurmak zorlaşıyor. Daha gençsin yalanlarını * anlatın... 24 yaşın da kuzenim 3 hafta önce öldü daha. canım paçoz beyinsizler. hayatı limitsiz sanıyorsunuz...
Niye öldü
Kanser. Bulunduğu katta kaç gencin olduğunu görseniz 30 yaşında genç olduğunuzu söyliyene ananı da al git! Derdiniz.
Valla 32 yaşındaki kuzenim severek evlendi 27 yaşındaki arkadaşımda dediğin erkeklerde geçerli erkekler 25ten sonra çöp oluyor
Lütfen ama lütfen birisi şu gacıya erkek bulabilir mi artık? Kız 2 gündür peşim de nerde yazsam orada karşıma çıkar oldu paranoya olucam artık 🥵
Erkek 25 sonra demlenmiş işini günü almış oluyor. Tam tersi kız 20-25 arası o erkekle tanışmamış 25-30 aradı çöküşleri başlıyor. 30+ tam araba kayışı gibi pörsüyor erkek kendine bakarsa çok daha diri genç durur. Sezer yılmaz hadi popon yiyorsa pörsümüşte geçmişte... Adam 33 yaşında 20 yaş gösteriyor resmen.
Bu hatunla uğraşmaya değmez dostum, canını sıktığınla kalırsın, böylelerini kendi alanında yalnız bırakın, konuşsun dursun.
Kanserin gençleri daha hızlı öldürdüğünü bilecek durumunuz olsaydı keşke. 30 yaşa genç değil diyenleri arada bi göğüs-kardiyoya göndermek lazım hasta profilini görsünler.
Konudan bağımsız olarak başınız sağ olsun, Allah geride kalanlara sabır versin.
@Kdodkdkdkdmd sana hak veriyorum 25 ten sonra erkekler çöküyor hatta saçları dökülüyor stres oluyolar çünkü işlerini rayna otyrana kadar 30 oluyolar sonra karı kız peşinde kosuyolar yok 25 lik kız bok bakar 25 lik kız sana erken bulsaydin coktukten sonra niye ariyorsun açıkçasi ben enerjik ve genç erkek seviyorum yaşlı tüylü adamlara anası baksin
@Sabirsizprenses bunları bir korku salıyor kendini kanıtlama ihtiyacı duyuyorlar 25e kalmadan çoğunun saçı açılıyor yaşıtım erkekler varil gibi oldu şimdiden 30da 50 gibi gösterirler artık. Ben 25ten sonra bakımlı işimi elime almış en star döneminde ne yapayım 30luk adamı gider genç enerjik erkek bulurum erkekler yaş aldıkça aşk yaşamıyor mental olarak çöküyorlar ne yapayom yani duyguları körelmiş bitmiş adamı
@İsimssizüyee yorumlarına bakarsan ne kadar psikolojilerinin bozuk olduğunu anlarsın toksik bunlar
@Kdodkdkdkdmd kadınların dogurganligina laf atıyorlar ya kendilerinin sperm sayısı da azalıyor ve genç yaşta olduğu gibi enerjik ve yüksek libidolu olmuyorlar e ben ne anladım o zaman
@Sabirsizprenses erkeklerde 40tan sonra sprem kalitesizliği oluyor çocuklar sakat, düşük riski yüksek oluyor genetik hastalıkları geçiyor çocuğa bunlar işin zevkinde istiyorlar ki sarkınca bile genç kızlar baksın kim ne yapsın bunları ya her şey gençliklerinde güzel şişmiş adamlar işine baksık
İnsanlar niye bu kadar anormal bişeymiş gibi cevap vermiş anlamıyorum sen her ay bebek için hazırlanıyorsun vücudun hazırlanıyor... Yumurta boşa gitmesin istiyor hormonlar seni bebeğe teşvik ediyor. Anormal bişey yok
Bebek çok seviyorum, çok istiyorum da ama yapmam jfkfk böyle bir istemeyse sıfır sorun gözün bişey görmicek kadar bunun için evlenmek isticek kadarsa problem
Modern cagında insanları şartlandırması bu. Bende eskiden böyle düşünüyordum ama propagandalarla bence insaları kapitalist sistem kariyer altında daha çok üretimde çalılacak insan gücü gibi pofpofladi herkesin mesleği olmalı herkes kariyerli olmalı emeklilik yaşı şu bu derken insanlar diplomaların işlerin peşinde koşmanın daha doğru olduğunu düşünüyor. Çünkü hepimiz öyle yetiştirildik sistem böyle yönlendirdi 40 gelince anlıyor kadınlar dank ediyor aslında benim gördüğüm bu herkesin kendi hayatı tabi seçimleri ve sonuçları var kimsenin isteklerini irdelememmek lazım
Ayy o bende de var biliyor musun. Daha henüz bekarım ama içimde aşırı bir anne olma isteği var. Ama işte Meryem Ana gibi filan bir mucize olmadığı sürece anne olmak için erkeklere ihtiyacımız var. Yapacak bir şey yok 😅

Meryem ana misin?
Anlamadım?
Aday olmadan üremek diyorsun bende sana soruyorum Meryem ana mısın?
Aday olur sonraki yıllarda 🙂
Çocuk büyütmeyi kolay sanıyorsunuz gayri meşru ilişkiden çocuk yapmayı kolay sanıyorsunuz başınıza gelince ne elem sıkıntı olduğumu anlarsınız insan yavrusu diye çocuk istiyorum yapcam istyen yapar ben bakarım kafası çok cahilce birincisi enlilik dışı ilişki olmaz o çocuğa da yazık ikincisi sizin gibi zevkine susune düşkün biri çocuk bakmaz yuk görür olduktan sonra bıkar bunalir of puff olur ne gerek var? Boş saçma sapan şeyler
normal, bir heves ve istek duyabilirsin illa sadece evliler bunu dusunuyor diye bir sey yok, hayali guzel
ya daha yaşın kaç ben de bir kadın olarak genç kızlardaki bu saçma hayalleri anlamıyorum önce üniveristeni oku iş hayatına atıl bu ne böyle çiftleşme dönemindeki kukusu yanan kedi gibi bebek istemek ne kadar seviyesiz bir şey daha yaşın genç önünde güzel bir hayat var ama senin istediğin daha gençliğini yaşaman gereken yıllarda bebek mi
Haklısın benimki bir hayal sadece zaten nereden baksam en az 7-8 yılı var.
Tuhaf olan karşındaki değil Tuhaf olan senin düşüncen en birileri dünyadaki insan neslini azaltmanın derdinde senin gibi düşünenler o birilerine büyük katkıda bulunuyor dediğim gibi Tuhaf olan karşındaki değil Tuhaf olan sensin kız gayet güzel düşünüyor yerinde düşünüyor Olması gereken de bu
Öncelikle soru sorana karşı böyle saygısızca konuşamazsın bu tur konuşma hakkını curetını nerden buluyosun bilmiyorum lakin toplum içinde yaşama şartlarından biri de saygıdır buna sahip deilsen mağaralar var yaşayabileceğin bi duşun derim ve elbette ki bi bebek sahibi olma isteği normal soruyu soran reşit ama bi aday yok ki olsa da önce kendi ayakları ustunde durmalı soruyu soran arkadaşımız istek olabilir ama her şey nasip ve her nasibin bi zamanı var zamanını beklemeli
Anne olmak çok büyük sorumluluk hayatını yaşa elbet bir gün anne olacaksın acele etme
İstemen normal bende istiyorum. Yaşın yaklaştıkça o annelik isteği geliyor. Sabretmek gerekiyor. Evlilikte bir kader. Sperm bankası yazan olmuş ama dinen yasak olduğu için yapmamalısın. Çevrende sevebileceğin bebekleri sev şimdilik 🙂
Yani annelik güdüsü normal de yaş ilerleyip mantıklı düşünmeye başlayınca bebek fikri o kadar da kolay gelmiyor
Her seyin zamanı var ilerde olur insallah sen şimdilik akraba vs bebegi sevmeye devam et
Normal ve sağlıklı olan 30 yaşından önce anne olmak ama bu isteğin bu ilkel coğrafyada çok tepki çeker.
Haklısın, cidden kadına obje gibi davranan bir toplumuz
Kolay bir şey değilki bebekle ilgilenmek
Üniversite bitmemiş
Bizim eski müdürün kızı yurt dışından klinikten bir yöntemle ikizi oldu, baba yok.
bende 15 yaşımda başlamıştım bu hayallere anne olayım bebeğim olsun diye dolanıyodum gel gör ki 30 yaşına girdim ne bebek var ortada ne de hayal
Sen şimdi böyle söyleyince benimde olsun istedim 😂sjhsjsjs evlen gitsin ya yaparsın 1 2 tane bebişş
Allah nasip etsin İnşallah ama dünyanın en zor işi bir bebek sahibi olmak.
Ben hayatımda hamilelik kadar zor bir dönem geçirmedim.
Beyaz, ela gözlü olarak ileride benim çocuklarımdan beklediğim tip 🤣
Anneleride öyle olursa kesin gibi ya hayırlısı😅
hadi ordan et , benim annem ve babam varda ne oldu sanki? 😀 yapacaksan düzgün analık yap yapmayacaksan baştan dogurma çocuga hayatı zehir etme.
Herkes öyle bi bebeği olsun istiyor da bu kara kaşlı kara gözlüleri kim doğuruyor
Kara kaşlı kara gözlü olanlar
Yani sen
Kara kaşlı kara gözlü değilim yanlış yerdesin
Öyle olsam beyaz yeşil gözlü bebek ister miyim sence 😂
Neler neler isteyeni gördüm onuda ister kadınlar 😅
Bence ilk önce okulunu vitirmen lazım kendi ayaklarinin uzarunde durmalısin ki zaten bunların yoksa olamazsın
Normal çünkü her ay o döngünün içindesin sen istemesen bile vücut ister zaten
Ben de çok isterdim çocuk. Ama erkeklerden hoşlanan biri değilim, yanlış anlaşılmasın heteroyum ama çok sevmiyorum erkekleri. Aday maday yok, hiç olmadı. Belki evlatlık edinirim veya birinden yaparım diye düşünüyordum ama bencilce olduğunu fark ettim. O çocuğun bir babası olmayacak benim isteklerim yüzünden eksik bir ailesi olacak
Haklısın böyle olursa çocuk baba eksikliği yaşar kişiliğini olumsuz etkiler
Bebe için baba şart şimdiden ellerini aç Allah'tan iste o zaman 😃
Dünyanın en normal kızısın. :)
İstemeyen anormaldir, problemlidir.
Yapma çocuk yapma. Ne kadar vicdansız insanlarsınız
Bence gayet normal bende evlenmeden önce çocuğum olmasını ister hep hayal kurardım
Bebek istemek normal, yardımında olsaydı adaya da gerek yoktu😊
Gayet normal bence hormonlar stabil kalmayıp zaman zaman değiştiğinden
Normla değil bence onun yerine dışarıdaki çocukları sev
Sperm bankasından sipariş edebiliyorsun özelliklerini falan
Normal bence içgüdüsel bir şey zaman zaman bende çok imreniyorum ama aday adayım dahi yok…
Hehe bak sen şu poncik kızın annelik hislerine 😆😆
eger ıstersen ben yaparım yardım ederım cok cıddıyım
Daha erken böyle bul birini yıllarca sevgili ol 26-30 arasında evlenin ve yakışıklı olsun iyi insan olsun ve parası olsun
Bebekleri çok seviyorsun belli hangi cinsiyet olmasını isterdin
Ay evet çok severim bebekleri. Kız olsun
Evlenmeden biri gebe bırak onu eline almak istiyorsun
Erkek olsa
Çok düşkünsün sana iyi geliyorlar belli
Tesettürlü müsün
Hayır ne alaka
Pek kendini ifade de edemiyorsun ama balık etli misin
Bu bilgileri ne yapacaksın
İşte sohbet muhabbet ne yapacağım sence gizlisin zaten
Evlilik dışı anlaştığın biri olsaydı yapar mıydın gebe kalmak için
Burası aday kaynıyor, taliplerine dönebilirsin.🤣
🤣🤣🤣
Yurtdışında mümkün ancak Türkiye de yok diye biliyorum 😀
Bende çocuk istiyorum, hangi şehirdesin 5 dk sürmez zaten yapması 😊🤣
Ozaman beyaz tenli yeşil gözlü biriyle ilişki ya da tüp bebek yaptırman gerekecek 😅
Güzel ama senin fizigin o şartları kapsıyor mu
O zaman sana uzun boylu kasli vucutlu sarisin yesil gozlu guzel guluslu biri lazim
Kaç yaşındasın sen çocuk büyütmek o kadar basit bir şey değil
En az 7-8 yıl sonra yapabilirim sadece bebek gördüğümde imreniyorum o kadar. Hemen yapacağım bir şey değil yani
He iyi bari mantıklı olanda o ya şu an yapılmaz bu koşullarda zaten
Kadınlık iç güdüsü olabilir
Önce karar vermen gerekir gerçek bebekten bahsediyoruz oynamaktan bıkıpta kutunun içine fırlatıp attığın oyuncak bebek değil
Her şeyin sırası var :D önce okul sonra iş, o işler yavaş ve emin adımlarla ilerlemeli !
Haklısın, önce iş
Sonra önce insanları tanı, iyi tanı, hiç acele etme ! ... Ah ah bu soruyu görünce cevap vermek istedim, neyse kendi hikayemi anlatmayayım, umarım karşına kıymet bilen, açık sözlü, ciddi anlamda eş diyebileceğin bir insan çıkar.
Söyle söyle söyle
Ben hayatımı yaşamak istiyorum zaten ama bebekleri görünce içim gidiyo... 30 larımda yaparım artık
Birkaç defa hüsran yaşadım da, sonra insan insan tanımaktan uzak duruyor, maalesef !
Bende evlenmeden olsun istiyorum imam nikahı ama olacak
kızana gelmişsin seni erkeğe çektirip yavrulatmak lazım.
Hayvan mıyım ben mk
Umarım olur, bizim olmadı bari senin olsun bizde sevinelim
Bende taşıyıcı anne yöntemi ile çocuk sahibi olmayı düşünüyorum.
Bu kadar istemenin sonu hayrola inşallah 😂
Anlamadım 🤔
Bu kadar çocuk sahibi olmayı istiyorsun ya, bir kaza yaşamazsin umarım
Çok istiyorum değil, sadece bebekleri çok seviyorum. Ama şu an sırası değil biliyorum. 30 larımda yapacağım. Yanlışlıkla gebe kalmaktan mı bahsediyorsun?
İstiyorum yazdığın için öyle söyledim, evet kazara gebe kalmaktan bahsediyorum
Umarım olmaz ama olacaksa da üniden sonra olsun o kaza hahahah 😬😬😬
Evlenmeden ilişkiye girneye nasıl bakıyorsun pwki
İsteyen yapar istemeyen yapmaz diyorum
Kendin için?
Benlik sıkıntı yok
Hmm, anladım, üniversite de yaşayabilirsin o hâlde
Doğru kişi olması önemli rastgele yapmak istemem
Orası öyle tabiki, doğru olduğunu hissettiğin biri
Sperm bankasına git istediğin özellikleri söyle
O nasıl oluyor?
Katolog seçimi gibi oluyor
Ahahah 😂😂😂
Bakıyorsun sarışın, yeşil gözlü onun spermlerini alıyorsun
Ay ne kadar tatlı
Ya ne kadar güzel dimi
Evett
Senin fiziksel özelliklerin nasıl
Sarıyım ben sarı sarı
Sana mavi gözlü yakışır bebek olarak
Yaa yerim ben onuuuu
Çok tatlı olmaz mı
Evet ama 30 dan sonra bebek yaparım şu an değil, hayatımı yaşamak istiyorum
Hayırlısı olsun
O kolay.. 5 dkk da sorunu çözeriz..
Komik pp
Neden böyle aptalca sorular soruyorsunuz?
Aptalca olduğunu düşünmüyorum. O senin görüşün
Ona göre de cvp verdim tatlım ;)
Okkk
Öptüm tatlım :*
O çoğu kadında var. Bende de var aynı şekilde
Neden evlenmiyorsun
Keşke 1 kız çocuğum olsa 🥲
Ondan kolay ne var ki
Siz iyisini bilirsiniz
Anlamadım kar tanesi
Ben yardımcı olayım sana.
Aday var istersen amasyada