Sevgilim dedi ki “aşkım iyi ki benimlesin yoksa seni kimse almazdı” ayrılmalı mıyım, intikam planları mı yapmalıyım? 😌💅 Hahaha siz erkekler neden odunumsusunuz ya 😅 https://youtube.com/shorts/4ek1GsmY7jc?feature=share
Sevgilim dedi ki “aşkım iyi ki benimlesin yoksa seni kimse almazdı” ona bu dünyayı nasıl dar ederim 🥺?
Yani tam etiket alacak kıvama geldikten sonra böyle sorular sorup puanımı düşürme bir daha.. :)) Hem adam iyilik etmiş.. Belli ki günahları çok, bari burdan ne kapsam kardır diye düşünmüş.. Sonuçta iyilik yap denize at demişler.. Bak o seni denize de atmamış.. :))
İntikam mı almak istiyorsun onu sensiz bırak yanın gelmek için yalvarsın dursun En iyi ceza yokluğunla verilir mesela heyecanlandıran mesajlar at ama ne kendini göster ne sesini duyur bırak o heyecan içinde patlasın ondan sonra da Mart kedisi gibi dolansın ve böyle bi öküzü bırak gitsin kendini mandıra da gören öküz
Ben olsaydım "madem sen almasaydın evde kaldırdım sende evde kalan kızı alacak kadar yalnızmışsın. Asıl ben seni seçmeseydim sen yalnız kalırdın" derdim. Sonra ayrılıp sevebileceğim biriyle çıkar ona evde kalmayacağımı gözüne gözüne sokardım. Sonuçta intikam soğuk yenen yemektir.
bana şakasına bile böyle dese derim ki şurdan yanından çekilip yürüsem elimi sallasam saçımı savursam ellisi sen ne diyorsun asıl seni kimse almazdı ben katlanıyorum sana derim 😬😬😂😂😂
Sosi ablamızdan başka bir sevgili vakası daha. ☺️ Yalnız çaycı Hüseyin muhabbetine doğru gidiyor mevzu. 😁 Öhöm, yapılacak en iyi şey topuklamak. Hiç uğraşılmaz.
valla haklılık payı var mı oturur m iki defa düşünürdüm , wc girer sigaramı yakar işi detaylı değerlendirir , birde en azından biri var diye 2 rekat şükür namazı kılardım.