Onu sevdim özlüyorum ama yazamam bana yazar mı?

Çok kısa sürede gelişti her şey tanıştık sevgili olduk hemen evlenelim dedi bende daha her şey çok yeni tanıyalım birbirimizi biraz dedim çünkü gerçekten çok yeniydi görünüşüm onu etkiledi ben övünmek gibi olmasın ama gerçekten çok güzel bi kızım bana çok teklif geldi çok evlenme teklifi geldi görücü geldi hep istemiyorum diyordum ilk kez hoşlandım bundan evlenelim hemen dedi oda neyse kabul ettim ailesi ile geldi istediler ardından babası emirler yağdırdı bu kızın saçı kapanacak köyde bizimle aynı evde kalacak yoksa size maddi destek vermem dedi kavga etmiş oğluyla ve onu da evden kovmuş ardından hemen geldi beni terk etti gururuma dokundu ben aç gözlü bi insan değilim ondan ne para ne altın nede pahalı şeyler istedim aksine hep bana hediye almak istedi zamanda durduruyordum hayat şartları zor biraz tutumlu olmayı öğren senin bana vereceğin en güzel hediye sevgindir diyordum ben gerçekten sevgiye çok aç birisiyim ilk kez özel olduğumu his etmiştim terk edince boşluğa düştüm özlüyorum ama yazamam beklemekte istemiyorum beklemek içimi kemiriyor ne yapmalıyım?
Onu sevdim özlüyorum ama yazamam bana yazar mı?