Ya mutluluk getirir ya da edebi mutsuzluk.. Dokunuşun darbe olursa ya karanlığa gömersin ya karanlığa gömülürsün.. Bazen uçsuz bucaksız bir cümlenin içinde tek bir kelime, bazen de yüzdeki ufacık bir tebessüm... #54srp
Hayır, dokunasımda gelmez. Niye dokunayım ki hem... Saygı duyarım, mecburi bir ortamda birlikte olmak zorunda kalmışsak eğer çok muhattap olmam çünkü yapmacık olabilen ve rol yapabilen biri asla değilim. Sevmek zorunda da değil kimse fakat beni sevmeyen birini, bende sevemem. Zor durumda olur ben bunu görürüm falan, arkamı dönemem o ayrı konu. Elimden geleni yine yaparım, kötü bir insan olmamaı gerektirecek bir sebep değil bu benim için. Yeter ki bana zararı dokunmasın, gerisi çokta umurumda olmaz açıkçası...
Beni sevmeyen biri beni hissedemez ki. Dokunmaya çalışsam da tuttuğum sadece boşluk olur.🤷 Benim açımdan bakamaz kendine. Onun aynada gördüğü bana bambaşka bir yüzdür oysaki. Onun sesi bana şarkıdır. Onun 5 dakika üzüldüğü şeye ben günlerce üzülürüm. Kendini düşünmediği kadar çok düşünüyorsam onu ve o buna körse bana kalan son çare ancak vazgeçmektir.
Beni sevmeyen birine yakınlaşmam mümkün olmaz.. Ben çok zor seven bir insanım zaten.. Tutup da beni sevmeyen bir insana asla kendimi ve zamanımı harcayamam.. Karşılıklı ruhlara dokunmalı insanlar sonra kalplere dokunulur.. Keyifli geceler..
Nasıl ki beton yığını toprağı doğayı sevmiyor ki o kişi beni sevmiyorsa aynı bu papatya gibi imkansız değildir nasıl ki beton yığını bu küçük papatyadan nefret edip çıkmasını engellemek istese de ufacık bir çiçek betonun inadını kırıp gün yüzüne çıktıysa bence bende bu ufak çiçek gibi benden nefret eden birinin kalbine dokuna bilirim neden olmasın.
Bunun imkanı yok.. Duvara kafa atmak gibi bir şey.. O biraz darbe alır sadece ama sen ölürsün.. Zorla sevgi olur mu? Ya da hatır gönül için.. Acıdığı için, saygı duyduğu için.. mümkün değil bu.. Birini güneş gibi görsen de, içinde sen yoksan hep karanlıktır sana.. Öteki gecenin zifirinde mum ışı olsa, güneş gibidir ona..
Beni sevmeyen biri için kılımı bile kıpırdatmam. Kalbine dokunmak, kendini kabullendirmeye çalışmak, ısrarcı olmak vs hiç benim tarzım değil. Sevmiyorsa konu kapanmış demektir, yapabileceğim hiçbir şey kalmaz.