AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Beklenmedik bir mesaj ilgisini çeker. Merak uyandırmak lazım
Mesela nasıl bir mesaj
Egolu insanın egosuna laf ettiğin de dikkatini çekersin
Evet ama sinirlendirmiş oluyorsun o zaman da amaç o değil 🤷🏼♀️ Ben düzgün bir sohbet kurmak istitorum. Benim de çevremde bana yazmaya yürümeye çalışan çok erkek görüyorum. Bazıları bu şekilde davranıyor ve ya cevap vermiyorum ya da sinir olduğum için tersliyorum. Benim amacın saldırarak dikkat çekmek değil 🤷🏼♀️
Tamam da sen egoist değilsin karşındaki öyle
Karşımdaki kendi çevresine egosit değil dışarıdan sürekli ilgi aldığı için, beni tanımadığı için doğal olarak öyle. Biz kadınlr da çok ilgi aldığımız zaman mecbur öyle oluyoruz çünkü rahatsız etmeye bunaltmaya hatta daha haddi aşmaya çalışanlar oluyor. Doğal olarak kendimizi bu tiplerden korumak için egoist davranmak zorunda kaldığım çok oldu. Bunu bilen ve yaşaayan insanlar karşısındakine öyle saldırarak dikkat çekmeye çalıştığında bunun olumlu bir sonuç vermeyeceğini, antipatik olacağını bilir...
Reis sen bana başta egoist dedin şimdi böyle diyorsun o zaman sen en iyisini bilirsin demekten başka çarem kalmıyor
Evet başta egoist dedim çünkü onun çevresinde olmadığım için bana da öyle. Tanışsak öyle olmayacağını biliyorum 🤷🏼♀️ Egosuna laf etmeden sohbet kurabileceğim bildiğin bir yöntem varsa söyle, yoksa boş ver...
Reis o zaman şöyle deneyelim çocuğun neler sevdiğine hakimsen onunla alakalı yardım iste mesela bilgisayar oyunu ya da ekipmanı vs
Spora meraklı. Basketbol oynuyor ve spor salonunda sürekli hikaye paylaşıyor. Bir storisinde yakın tarihte İngiltere’ye gidecek var mı diye yazmış. Ne için lazımdı yazdım ama görüldü yaptı dönmedi 🤷🏼♀️ Bunun üstüne benim yardım istemem garip olur sanki 😬
Spora başlamak istiyorum ne önerirsin
Ya şöyle yapsam: bazen yemek storisi falan paylaşıyor. Ben yüz yüze tanışmak konuşmak istiyorum ama farklı şehirlerdeyiz. Storisine şey yazsam: hayatında birisi yoksa yaşadığım yere gel birlikte yemek yiyelim yazsam? Nasıl karşılar sence yanlış anlaşılmış veya hafif kadın hissiyatı vermiş olur muyum? Çünkü herkese yazan yürüyen biri değilim bu da istisna ve beni basit biri olarak görsün veya kullanabileceğini düşünsün de istemem. Tanışsam belki sevmeyeceğim 🤷🏼♀️ Amaç bu zaten anlamak...
niye görüşmek istiyorsun kendine hiç mi saygın yok senin
Var ondan dolayı zaten bununla görüşmek istiyorum asdfg😄
Bana biri yazsa cevap veririm
Buna yazan çok ondan cevap vermiyor bence
💩 etrafında sinek çok olur
Öyle zaten ondan dolayı beni de o etrafındaki her önüne gelene yazan kızlar gibi zannetsin istemiyorum çünkü zaten öyle biri değilim normalde ben de çevremde erkeklerin büyük bir kısmı tarafından ilgi gören biriyim
Götun kalkmış dedim konuşma dedim döndü 😂
Asdfg😄 sonra ne oldu peki 😄
Seni arayacağım amacın ne dedi
Sinirlendirmişsin 🤷🏼♀️ Ben sinirlendirmek istemiyorum tanışmak istiyorum sadece ikimiz de etkilenirsek birbirimizden ciddi düşünen biriyim ondan dolayı böyle sert oyunlara gerek yok benim için 🤷🏼♀️
Hmm konuş ilk ben yazdım zaten
Konuşacağım da çok kız var etrafında dönmüyor. Bir kez yazdım stori atmış yakın tarihte İngiltere’ye gidecek olan var mı diye ben de ne için lazımdı yazdım dönmedi mesela...
Oyle erkekten ne hayır gelir
Öyle olmayandan da gelmiyor emin ol 😄 ben çevremde dikkat çeken biriyim, üzülerek söylüyorum ki çok erkek denk geliyor çevremize bazıları evli baZılarının halihazırda sevgilisi nişanlısı var ama bizim gibi kız bulınca hemen yürüme peşine şansını deneme amacına düşüyorlar... bu at hırsızı kılıklara yüz versem kendime saygım kalmaz 🤷🏼♀️
Yani orası öyle zaten evli insan eşi aldatiyorsa hayır gelmez
Dışarda macera evde unut kafası bana yazan evli var mutsuzluk eminim öyledir
Şimdi gidip vaktini zamanını öyle önsanlara harcasan daha mı iyi olacak? Boş adamlara ayıracak vaktim yok benim. Değecek bir şeyler peşindeyim. Bu kişi statü ve başka açılardan bana denk ve değecek biri ondan...
Valla değecek biri yok bu devirde zor
Neredeyse her erkek aldatıyor artık. Ondan dolayı sırf bir erkeke beni istiyor ilgi alaka gösteriyor diye beni elde etmeye çalışmasına yüz vermektense kendi dengim gibi gördüğüm ve o kişiyle olmaya değeceğini düşündüğüm birini seçerim ben de 🤷🏼♀️