Benimle konuşan yanima gelen amca Hızıraleyhiselam olabilir mi lütfen fikrinizi soyleyin? Sizde yaşadınız mi boyle bi durum?

Yillardir Allaha her gece bana hayırlı bir es namusumla yasamayi gunaha zinaya batmadan herkesten uzak bi hayat nasip etsin diye dua ediyorum karsima cikan insanlar hem benden faydalanmak istiyir ben sevgilim bile olsa elini dahi tutmak istemiyorum. Bugun yanima gelen yasli amca senin gonlunde kalbinde biri var Allahtan iste sana hayırlısını iyisini temizini sana sadık olcak birisini nasip etsin dedi cok skntidasin biliyorum temiz birine benziyorsun kalbinin guzelligi yuzune yansımış kizim senin icin dua edicem dedi Ezanda okunuyordu uzerine amca konusrken. Amin amca sagolun dedim var mi bi istegin dedim yok kizim dedi gitti yalan soylemim basta dilenci sanmıştım ama bianda bunlari soyledi gozlerim doldu sizinde basiniza geldimi böyle birsey.
Benimle konuşan yanima gelen amca Hızıraleyhiselam olabilir mi lütfen fikrinizi soyleyin? Sizde yaşadınız mi boyle bi durum?