Sevgilim doğulu karsli kendisi ailesinin yanına misafirlge getirdi ailesinde yıllardır tanirim sohbet ederken ailesiyle sevgilime?

Sevgilime sus dedim sus dememle tokati vurması bir oldu baştan demişti ailemin karşında beni küçük düşürecek bir hata etme bende tamam dedim ailesinin yanında bir anda sen sus deyince küt die tokati çaktı:( çok öfkelendi neymiş ben erkeğim ben konuşmadan sözüm bitmeden sen konuşmayacaksın halbuki heryerde aynısını yapıyor bi ortama girsek resmen kasiliyorum hani bir hata ederim bisey derim falan sonra hata etsem herkes gittikten sonra kavga eder benimle die :( bu tipler ileride nasıl olur evlendikten sonra :( ipler onun elinde çokta seviyorum sırf ailesinin yanında sus dedim die tokat yedim ailesinin içinde yha öyle yavaşta vurmadı bi vurdu yere yapıştım ailesi dedi vurma nie vurdun sırf sözünü kesti sus dedigi için vurulur mu dedi :(
Sevgilim doğulu karsli kendisi ailesinin yanına misafirlge getirdi ailesinde yıllardır tanirim sohbet ederken ailesiyle sevgilime?