Arkadaşlar kendimi kötü hissettim?

Arkadaşlar benim çocukluk arkadaşım vardı aramız falan çok iyiydi ama hani sürekli kendisi şey ister hep benim dediğim olsun falan isterdi bir gün boktan bir sebepten engelledi beni ortada bir şey yokken neyse ben de sevgilisinin en yakın arkadaşı var ortak arkadaşımız Ben de çok sinirlendim durduk yere engelledi diye bir baktım işte o çocuğa anlattım dedim böyle böyle biraz da belki geçirmiş olabilirim laf olarak neyse bu kız geri birkaç ay sonra barıştı benimle tabii ben unuttum tabii yani yaptıklarını konuştuklarımı da hak etti diye yorumladım çünkü durduk yere bir insan niye engeller falan sonra bir baktım barıştıktan bir süre sonra bir tane durum paylaşmış sonra ben de hayırdır dedim ağzına geleni saydı meğer o çocuk anlatmış galiba işte seninle ne eşin olacak ne işin olacak ne arkadaşların benim hepsi var yazmış bana sonra da engelledi onca hakarete rağmen canım canım oyunlar oynadı annemde kıza ağzına gelen saydı dün de o sevgilisiyle nişan yapmış ne bileyim yani işini de eline aldı nişan falan da yapmış Ben de ikinci üniversite mi okuyorum sevgilim desem Yok ne bileyim yani tuhaf oldum dedim acaba dediği gibi hem eşim hem işim olmayacak mı falan dedim bilmiyorum arada bir küseli bir buçuk yıl oldu
Arkadaşlar kendimi kötü hissettim?