Yapamayacağın işler için atıp tutmak o kadar kolay ki, önemli olan ağzından laf çıkıyorsa yapmaktır adamlık, kadınlık, biz böyle yetiştirildik, bildik, iş özünde bunu gerektirir.
Var mı bol keseden atıp tutupta, yapamadığın işler?
Ağzımdan çıkan söz senete imza atmakla aynı şeydir benim için. Yapamayacaklarımın da sözünü vermekten kaçınırım. Benim kendime verdiğim sözlere kastım var onları tutamıyorum. Başkalarına bu konu da gösterdiğim itimadın on da birini kendime göstersem keşke 🤦
Bebeğim bizce nabza göre şerbet tutulmalı. Bu arada söze gelecek olursak hiç kimse kutsal ve değişmez değildir. Soğudun mu kendini zorlayamazsın çok zorlarsan kendini bu sefer psikolojisi bozulan olursun, sadakat konusunu çok kurcalamamak elzemdir. Bu arada insanlar gerçekten geniş gönüllü olabilirler aynı anda bile fazlaca insanı sevebilirler bu erkekler için de kadınlar için de böyledir. Sadece birini diğerlerine tercih edip bir fedakarlığa sebep olurlar. İşte sadakat burada başlıyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ağzımdan çıkan söz senete imza atmakla aynı şeydir benim için.
Yapamayacaklarımın da sözünü vermekten kaçınırım.
Benim kendime verdiğim sözlere kastım var onları tutamıyorum.
Başkalarına bu konu da gösterdiğim itimadın on da birini kendime göstersem keşke 🤦
Bebeğim bizce nabza göre şerbet tutulmalı. Bu arada söze gelecek olursak hiç kimse kutsal ve değişmez değildir. Soğudun mu kendini zorlayamazsın çok zorlarsan kendini bu sefer psikolojisi bozulan olursun, sadakat konusunu çok kurcalamamak elzemdir. Bu arada insanlar gerçekten geniş gönüllü olabilirler aynı anda bile fazlaca insanı sevebilirler bu erkekler için de kadınlar için de böyledir. Sadece birini diğerlerine tercih edip bir fedakarlığa sebep olurlar. İşte sadakat burada başlıyor.
Yok kolay kolay kimseye söz vermem ama verirsem de ucunda ölüm de olsa tutarim sözümu