Diğer Bazı eşyalarla derin bağlar kurup onları atmakta zorlanıyor musun? 1mrytprkk Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Süper soruu ✨ Bazı eşyalarla derin bağlar kurup onları atmakta zorlanıyor musun? Cevapla Eşya Soruları Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 91,2b cevap paylaştı. hayır öyle şeylerim yok. 0 0 Yorumla
SUPLEXPOWER Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Sadelik seven biriyim , manevi önemi olanlar hariç işime yaramayan her eşyayı atarım veya bir başkasına satabileceksem satarım. 0 0 Yorumla
Durumlarfena Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Neredeyse Hayır Sadece hayatıni kaybetmiş yakınlarımdan kalanlar olursa onlara ayrı bir özen gösteriyorum. 0 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Manevi açıdan kıymetli olan şeyleri atamıyorum aslında doğru olan bağ kurmamak 0 0 Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Hayır eşyalarla kolayca bağ kurmam, tek bağ kurduğum şey ayıcıklarım 0 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Ne eşya ne de insan bağ kurmamaya çalışıyorum. 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayır yok kitaplarım olabilir ama sayfaları yırtık sararmış olsa mesela atmam 0 0 Yorumla
Harbialem34 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Manevi değeri olanı atmam anılar onlarla güzel 0 0 Yorumla
Aşkoşişko Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl İnsanlara bile derin bağ kurmayan ben eşyaya tabiki de kurmam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Arkadaki escinsel dizinin fotosunu neden var onu cozmeye calisiyorum su an 1 0 Yorumla
Cinar344 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Evet sevdiğim giysiler için yaşıyorum bu durumu 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. çok nadiren 0 0 Yorumla
Çiçekkkgibi Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 506 cevap paylaştı. Evet eskimişlerse.. 0 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
hayır öyle şeylerim yok.
Sadelik seven biriyim , manevi önemi olanlar hariç işime yaramayan her eşyayı atarım veya bir başkasına satabileceksem satarım.
Neredeyse Hayır
Sadece hayatıni kaybetmiş yakınlarımdan kalanlar olursa onlara ayrı bir özen gösteriyorum.
Manevi açıdan kıymetli olan şeyleri atamıyorum aslında doğru olan bağ kurmamak
Hayır eşyalarla kolayca bağ kurmam, tek bağ kurduğum şey ayıcıklarım
Ne eşya ne de insan bağ kurmamaya çalışıyorum.
Hayır yok kitaplarım olabilir ama sayfaları yırtık sararmış olsa mesela atmam
Manevi değeri olanı atmam anılar onlarla güzel
İnsanlara bile derin bağ kurmayan ben eşyaya tabiki de kurmam
Arkadaki escinsel dizinin fotosunu neden var onu cozmeye calisiyorum su an
Öyle bir huyum yok çok şükür
Evet sevdiğim giysiler için yaşıyorum bu durumu
Eskiden evet ama artık yok
öyle bir düşüncem yok
çok nadiren
Evet ya
işi biten çikar
Evet eskimişlerse..