Canına bile okurum 🤭 Biten şeyleri biriktirmeyi sevmem. İşime yaramayan her şey çer çöptür atarım, uğraşamam hem ben kalabalığı hiç sevmem sıkıntı alırım. 😀🤭
Eskiden parfüm şişelerimi atmazdım. Annemin evinde hala duruyorlar hatta bir sürü aynısından parfüm şişesi 😄 Şu Bim'in maden suyu var ya bir ara instada dönüşümleri görüp görüp onları atmazdım dhdh gidip mantar tıpa bile aldım bir şey yaparım diye ama sonra hepsini attım 😂 Viski ve votka şişelerini atmam görüyorum insanlar yağ, sirke falan dolduyor djdj yağdanlığım kırılınca yağ doldurucam birine 😂 Cam su şişlerini atmaya kıyamıyorum 😂 Sonra güzel krem kutularını da jdjd Mama kutularını atamıyorum içine bakliyat koyarım diye halbuki bakliyat takımım var sırf atmim diye içine makarna dolduruyorum falan djdj Biten maskaralarımı atmıyorum olsun ya dursun kaşlarımı tararım kirpigime yağ sürerim falan diyorum 😂
Parfüm seti kutularını atmayıp dolap içi düzenleyicisi olarak kullanıyorum. Hediye paketlerini saklarım. Eskiden daha fazla seçenek sayabilirdim hepsini ayikladim yer ve ruh kalabalığından başka hiç birşey değil bir de evdeki fazla eşyaların insanın hayatini negatif yönde etkilediğini duyduğumdan beri fazlalık barındırıyorum.
Mesela portatif beşiğin içindeki katlanan bi zemin var onu 3 yıldır sakliyordum. Pandemi döneminde cumayı mecbur dışarda kılarken milletin hayran bakışları arasında çat çat diye açıyordum onu seccade yapiyordum. Off yağmur kar demiyordu valla süperdi 😂
Her şeyi atarımmm, saklama biriktirmee nesnelerle bağ kurma gibii bi huyum yook vee kalabalığı hiç sevmiyorum bitmişsee çöp bunun için vaar.. 🤞😂 Sade ve ferahhh ortamları seviyorum gözüme dağınık ve kalabalık gelmemeli..