Gel bugün evlenelim demiyorum. Ama sanki ciddiyetten kaçıyor gibi. Ben 25 o 26 yaşında. 7 8 aylık bir ilişki. Ben sınava hazırlanıyorum KPSS’ye güzel bir mesleğim var. O da hastanede doktor. Geçen gün eğer atanırsam uzaklaşırsak yanında ki gibi sevmeni istiyorum dedim. Uzağa gitme ya sende öyle sıkılırsın dedi. Alternatif yaratacağına uzaktan ilişki yaşamadım daha önce , gel git hallerim var dedi. Haftasonumuz boş olacak mesela sen yanımda olmayacaksın kötü falan dedi. Beklediğim cevap bu değildi. şu an aynı şehirdeyiz ama hep yan yana olamayız. Gel yarın evlenelim demiyorum. Kendi işimi oturtmadan bende istemem. İnsan umut vaat edici konuşur. Kendi erkek kardeşi de doktor ve sevgilisiyle nişanlandı sırf kızla aralarında mesafe var diye. Çok üzülüyorum ya. Bende iyi bir insanım güzelim oturaklıyım mesleğim iyi. Ne yapacağım ben? Onu çok seviyorum da beklediğim cevap bu değildi. Kendimi biraz geri mi çekmeliyim? Neden bu kadar korkuyor? Sürekli mantıksal yaklaşıyor ve ben çok sıkıldım.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sevgi yok ilerisinde korkuyorlar ondan ciddi düşünen ya da se en kişi hemen evet der
Beni sevmiyor yani?
Seven kişide kaybetme korkusu olur
Ne bu evlilik evcilik oyunu mu. Evlilik çok ciddi bir karardir.
Tamam da 7 8 ay geçmiş artık bir şeyler düşünmesi gerekmez mi
Hayir gerekmez. 7-8 ay evlilik karari için yeterli bir süre değil. Ayrica ekonomik ozgurlugunuz dahil yok henüz
İşe kendim istemediğim için girmedim. Mesleğim de bir kadın için gayet iyi
Şu konuyu okurken ben darlandım. Adam bence haklı.
Niye haklı ne dedim ona ben? Uzaklaşınca hiç ilgi sevgi hissetmiyorum niye sevgiliyiz o zaman yanındayken mi sevecek? Samimiyetinden şüphe ederim o zaman kusura bakma.
ya kardeşim sizin algınız sadece evlilik üzerine çalışıyor. Siz istiyorsunuz ki sevgililik olsun hemen ardından evlilik olsun. Bır bır bır. Adam yapacağı masraftan tut hayatının ne yönde gideceğine kadar hesap yapıyordur kafasında bir sürü soru vardır. Erkekler siz kadınlar gibi peri masallarında yaşamıyor maalesef.
Bak evlilik üzerine değil ama sende sıkılırsın demesi hayal kırıklığına uğrattı. bence haklıyım insan sevdiği insanı nerede şartlar ne olursa olsun sevip konuşmak istemez mi çabalamaz mı? Bana sende sıkılırsın öyle diyo eeee ben ne düşüneyim demek ki yanındayken sadece lafta sevecek?
Daha 7-8 ay olmuş. Ne istiyorsun anlamadım ki ben?
Derdim illa evlenelim değil bende ondan eminim sadece hayatında ki diğer kızlar gibi görmesini istemiyorum. Şartlara ayak uydurmasını değil ben şunu beklerdim mesela tamam hayatım uzak olabiliriz ama fırsat buldukça görüşmek için elimizden geleni yaparız şöyle böyle. Seven insan yapıcı olur. O kadar mantıksal olması canımı sıkıyor gerçekten. Ben onu gerçekten çok seviyorum ve elimden geleni yapıyorum. Hastalıkta sağlıkta zor günde her zaman yanındayım. Aynısını görmek istiyorum. Evlilik çok ciddi bir karar. Bende çocuk değilim çevremde evlenen nişanlanan çok arkadaşım var. Bizim için erken daha onu da biliyorum ama bu kadar yok sıkılırsın sende demesi falan sinirlendirdi
Tamam bu söylediğin hususlarda haklılık payın var. Fakat mantıksal düşünen bir insana bunları anlatamazsın ve kendi tarafında o haklı.
Evlilikten değil geçim derdinden korkuyor insanlar
kızlar parazit gbi yasamaya çalıştiklari için
O ne demek?
neyse
hahahaha :D :D sen evlilik delisimisin :D
Hayır sadece takılma derdindeyse bitsin zamanımı yemesin
hahahhaa komedisiniz ya :D :D her sevgili ile evlenilirse milletin işi var herşeyin bir zamanı olur ya anlaşamazsan boşanırsan ne olcak bu kadar da evlilik delisi olmayın :D evlenince ne b o k oluyorsa
Çocuk değiliz evlilik delisi falan da değilim ciddi ilişki istiyorsa adam gibi devam etsin kimseye boşa vakit ayıramam
hahahahah komedisin ya :D :D valla komiğime gitti şimdi diyelim ciddi diyorsun ayrılırsa ne olcak ciddi olmuyormu o zaman lan bi git sen git önce mantıklı düşün sonra konuş benimle :D
Ciddi bakanları sıkıcı görüyorsunuz
Ben ciddi bakmasını istiyorum genelleme yapma
Genelleme yaparım çünkü öyle ciddi bakanlar duygusal olduğu için bir süre sonra sıkılıyorsunuz
Of ne alaka ya bende duygusal bir insanım karşımda ki mantıksal.
Ya yarın iki gün sonra aklına bu sözüm gelir inşallah
evlilik vakit ve nakit kaybi
Sev mi yor
Nerden anladın
Çoğu öyle
Sevmedigi icin
Eğlenmek artık zor