Sevgilim bana oyun mu oynadı?

Sevgilimle babasının eşi arasında 5-6 yaş fark var. Kadın babasıyla daha bir kaç ay önce evlendi, sevgilimle son 1-2 ayda yakın oldular. Kadın benimle onun arasını çok yapmaya çalıştı aramızda kavga falan olduğunda. Ama bazen ben sevgilimle konuştuğumda telefonda arkadan çok müdaheleler ediyordu. Ve en son, bağırarak ben sana iş demiştim onu yapmadın falan dedi. Bundan önce de bir kaç sefer garip şeyler olmuştu. Mesela sevgilimle kadın çok açıklardı aralarında bir sınır yoktu konuştuğu konularda. Kendime karşı haksızlık hissettim ve sevgilime bütün hissettiklerimi açıkça yazdım. O bana senden benim hakkımda bu çirkin düşünceler beslemeni beklemezdim. O benim ablam dedi. Yazıklar olsun dedi defalarca , şerefime namusuma dokundun. Bir daha beni ne ara ne mesaj at ben de aramam falan dedi. Sonra onu aramak isterken ulaşamadım. Benimle evlenmek istiyordu. Ben yanlış mı yaptım?
Güncellemeler
+1 yıl
Beni ne ara ne mesaj at dedi. Ben de ne ararım ne de yazarım dedi. Yazıklar olsun bu çirkin düşüncelerini benden uzak et dedi ve gitti. Sizce pişman olur mu?
Sevgilim bana oyun mu oynadı?