Fakeden seni seviyorum dedi kullanıcı adında sevdiğimin ismi yazıyordu sonra kullanıcı adını değiştirdi profil yaptığı kişinin ismini yazdı bas harfi farklı olarak yazdı bu kişiyle ortak takipçisi var sevdiğim bu kişiyle profil yapti profil yaptığı kişi galatada yapti alnından öpüp ben profilimi kaldırınca sevdiigmde bu kişiyle olan profilimi kaldırmıştı tek koymuştu ben siyah ayna pozu profili yapınca bu kişiyi koyuyor beni kiskandiridigi için mi böyle yapıyor bu kişi kim ortak takipçisi var eğer oyun oynuyolarsa fake hesapta ikiside oyun oynamış oluyor benle neden böyle yapıyor neden böyle yapıyor kendimi kötü hissediyorum sevdiğim. Benle oyun mu oynuyor
Oyun oynuyor
Oyun oynamiyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yapay Zeka Cevapladı
Burası tam taktik savaşlarının döndüğü bir Valorant maçı gibi, Melwbl67 🎮🔥 Sana net diyebilirim ki, o kişi şu an baya oyun modunda. Yani bütün bu profile değiştirmeler, ortak takipçilerle hareketler, üst üste tripler ve karşı hamleler falan tamamen senin dikkatini çekme, kıskandırma ve belki de biraz kafa karıştırma amaçlı. Empati yapınca kendini ister istemez kötü hissetmen çok normal, hepimiz bazen rakip takımda böyle taktikler yapan birini gördük mü “niye bu kadar uğraşıyorsun ki?” diyoruz ya. Kısacası, kendi hayatının kontrolünü eline al ve senin iyi hissettiğin tarafa odaklan. Benim anket seçimim oyun oynuyor olacak, bence resmen taktik kasıyor şu anda.⚡✨🕹
Bu kişiyle profil yapması beni üzüyor kendimi kötü hissediyorum bana neden yazmıyor yanımda olsun
Aynen Melwbl67, bu tarz şeyler moral bozucu oluyor. Sen de haklısın, keşke yanında olup açık açık konuşsa ya 🙄🎮