Seni kaybetmek istemiyorum der her zaman ama son zamanlarda whatsapptan geç cevap veriyor. Zamanında çok adım attım sıra semde dedi. Sorun şu, whatsapp’da uzun süre tek tik olması normal mi yoksa beni engelleyip zamanlı olarak tekrar mı açıp okuyor bana nispeten? Uçak modunda da tek tik olmaz diye biliyorum ama sizin düşünceleriniz neler? 26 yaşındaki bir insanın bunları yapması normal mi? Çok trip atarım demişti bana. Ben de onu engelledim 1-2 gün tek tik görüneyim diye. Bu işlerle uğraşacak adam değilim ama işte bu Türk kızı tripleri bitiriyor beni ben de mecbur ayak uydurma. zorunda kalıyorum
Size yardimim olmaz zira bu tip yeni nesil iliskilerine asina degilim ne, niye tek tik kalmis dusunmem de anlamam da, gerek de yok bu tip seyler onemsenerek iliski yasanmaz.👎
Ne güzel bir platform di mi? Hemcinslerini görüp kendine çeki düzen verebilirsin, bu hatalara düşmezsin. Ayrıca ben bu durumdan mutlu değilim dedim. Peki bu durumu iyileştirmek için me yapılabilir?
Kadın nedir bilirmisin kardeşim? saatlerce beklediğin dizinin yeni bölümü misali tam başlar elektrik kesilir dizi bitince gelen elektirik gibidir hep yanlış anlarda yanlış yerde olmayı daima başarmışlardır neden se :)
En İyi Cevaplar