Eş adayında anlam veremediğim karmaşa için yardımcı olur musunuz? Neye bakmaliyim?

İkili ilişkilerde tecrübeli birinden aklı başında bir yoruma ihtiyacım var. Sevgilim olmadı ciddi düşünen biriyle konuşmaya başladım. Kendisi 28 yaşında ve henüz işsiz ama iş arıyor biraz seçici, aylardır da onu bekliyoruz.. Neyse o sehirdisinda yaşıyor. Birbirimizi gördük ve ben bundan sonrası için ailelerle tanışalim dedim. Karşı tarafın bize gelmesini bekliyorum bu ara.. ve ne hikmetse bugünlerde konuyu ben açmasam da arkadaşlarım ona getiriyor.. onu anlatisimdan resimlerimizden vs silik bir karakteri olduğunu söylüyorlar. Bunu bikac kişiden üst üste duymak moralimi düşürdü. Beni tanıyan çevrem öyle bir erkeğin beni yönetemeyeceğini söylüyor bazı sorumluluklar bana kalabilirmis, kibarliklar bilmezmis incelik beklenmezmis böyle tiplerden falan filan. İlişkim de olmadı daha önce, ben anlamadım gitti. Nasıl biriyle bir uyum yakalarım bir fikrim yok korkuyorum bu yuzden. Özetle; Bir erkeğin yanında benim nasıl hissetmem daha normal? Kontrol eden olmamalı miyim? Ciddi düşünülen nasipse evlilik düşünülen bir adamda neyi nasıl aramaliyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir resme bakarak bu çıkartılabilir mi? İş bulunca yapısı değişir mi
Güncellemeler
+1 yıl
?+
Eş adayında anlam veremediğim karmaşa için yardımcı olur musunuz? Neye bakmaliyim?