Evet fakat dışarıdan bir göz beni nasıl görüyor bilmiyorum. Görüyor mu ona da emin değilim çünkü içimi kolay kolay açan biri değilim, bunun için önce bir samimiyetin olması ve bir çekimin olması şart. En iyi ben kendimi biliyorum, tanıyorum ve diğer insanlara baktığımda bir çok özelliğiminde ne kadar kıymetli ve güzel olduğunu görebiliyorum. Bir ilişki içinde olması gereken ne varsa bende mevcut, bunların başında sadakat geliyor mesela, sevdiğim zaman gözüm karşımda ki insandan başkasını görmez, sonrasında ilgim geliyor. Bu duygularımı saklamak ya da gizlemek yerine, karşımda ki kişiye sonuna kadar yaşatabilirim ve ilişkinin olmazsa olmazı anlayış... Fazlasıyla mevcut, saçma sapan şeylere trip atan kızların peşinden daha çok koşulsa da benim yapımda çok yoktur bu, yormaktan ziyade, daha çok mutlu etmeye odaklı ve iyi gelmeye çalışanım... E daha ne olsun zaten, giderim var bence, tek sorun hislerim ölmüş olabilir birazcık ve bu yüzden hayatımda kimseyi istemiyor oluşum...🤷♀️
Yani ben genelde kendimi gömerim hep. Gideri tıkalı su borusu gibiyim derdim şimdi😂😂 sevdiğim var o beni Adriana Lima gibi görüyor. O yüzden çokta şaapmıyorum kuzu🤷
20 li yaşlarda bayağı farkedilir yakışıklılığım vardı. Almanyadayken evine davet eden kadın bile olmuştu tabi almancam olmadığı için anlamamıştım o an :D
Ancak yıllar bendende alacağını aldı şimdi ortalama bir konumdayım. Kız arkadaşıma göre yaşım ilerledikçe giderim artıyormuş bende bilemedim şimdi :D
Benim giderim var o sorun değil onu kafaya takmıyorum da hani derler ya giderim vardır ama bir türlü doğru insanı bulamazsın aşkta kadersiz olursun. Ben iyice öyleleşiyorum
Ben devamli hakli, dobra, kirici, rasyonel, cirkin huylu bir adamim. Beni kim alip, ne yapsin diye dusunuyordum. Ama nednse bu ozelliklere ragmen kendi canininn yanacagini bile bile almak isteyenler var. Hatta zumrut gözlüm coktan aldi. Sukur onu bana verene. :)
Sosyetik ben neden mesaj yazamiyorum. Bana yardimci olurmusun lutfen. Bu siteye bir seyin arastirmasini yaparkwn rastladim ve bazi arayislarim vardi. Insanlar bu şeylerle alakali konusmuslar ve aydinlanmam icin yardimlarina ihtiyacim var. Ama iletisime geçemiyorum. Yardim edermisin lutfen
Bir ilac var, eczanr harici nasil temin edebilirim diye bakiyorum. Ve bazi kisilerin temin ettigiyle alakali yazilar gormustum. Cok ihtiyacim var. Istikbalim soz konusu.
Her insan ister istemez bu gibi kuruntulara girer güzelmiyim/yakışıklımıyım ben kendimi eleştirmeyi seven biriyim hatta fazla eleştiririm dozunu kaçırırım kuruntulara girerim depresif modlara girmeme neden olurum
Ben kendimi beğenmiyorum ama etrafımdaki erkeklerin hepsi bana aşık oluyor şuanda sadece bizim sınıftan benim bildiğim 5 kişi bana aşık dışarıdan ilk görüşte beni çok ukala buluyorlar oysaki ben sesiz olduğum için kimseyle konuşmuyorum yani tamamıyla özgüven eksikliği
Yani var tabi de bu devirde kızlar giderin olup olmadığına bakmıyor başka şeylere bakıyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hanımefendilerin beğendiği hiçbir özelliğim yok ama kendimde çok sevdiğim pek çok özellik var. Yüz kez tekrar yaratılsam yüzünde de şimdik bedenimi şimdiki aklımı ve şimdiki ruhumu isterdim.
Tip olarak az çok. Sevgi olarak fazlasıyla. Ama ben biraz farklıyım. Bazen çok soğuk, bazen çok samimi, bazen ilgili, bazen fazla ilgisiz. Yani bilmiyorum ama, ben benle yapamazdım.
İhtiyacın yok. Her halinizle begenilecek sevecek bir yani vardir herkesin. Sadece içini gorecek olan gercek diger yarini bulmalisin. Dis görünüş sandığın kadar önemli değil. Sadece aptallar dış gorunusten daha fazla etkilenir.
Muhakkak etkiliyordur. Ama anlatmak istedigim, kendinle barışık ve özguvenli olmalisin. Kimsenin zekani ve kisiligini begenip ama burnun istedigi gibi olmadigi icin vazgececegine inanmiyorum. Bunu sadece kafasi az çalışan ya da çalışmayan kisiler yapar bence. Burnunuda merak ettim ayrica. Benim burnum 4 defa feci sekilde kirildi ve 3 defa yaptirdim mecburiyetten. Ve cok dogal asla estetik oldugunu anlayamazsin. Istersen tavsiye edebilirim bir hoca.
Kendimi kandırdım güzel olduğuna dair ama yandan fotoğrafımı gördüğümde düşüncem değişti. Fotoğraflarda kendimi beğenmemeye başladım en çok kendimin beğenmesi önemli başkasının değil
Ben cok güzel bir kadin olduguna inanıyorum. Umarim sana hakettigin degeri verecek prensin, seni en yakin zamanda bulur ve hayatinin sonuna kadar sana dunyanin en guzel kadini oldugunu hissettirir.