Sevgilim beni arzuladığını söyledi, normal mi bu ne yapmalıyım?

Evlenecek tık güya korkuyorum çok Muş dürtüsü ama istemediğim bir şey yapmaz diyor ama korkuyorum... Bide geceleri de konuşur hafta sonu telefonda beraber 😅🙈uyumaktan bahsediyor normal normal konuşuyoruz ve uyuyor birara ama beraber uzaktayiz diye öyle... kafam karışık aylar geçti hiç yüz yüze görmedik ve dokudurtmayı düşünmüyorum... bulsa sarılır öpüp de:( ben korkuyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Sorum patlamış nedense... bakın asker ve işim var diyor! Yeni yıla kadar güya tatikerini kullanımış şimdi zamanımız var diyorum ama bir gün! Telefonda konuşuyor benle... yaşım ondan daha küçük ya ondan mı zaman veriyor? 18 im ve 43 kg bide sesiz bit tip! Sessiz yeni öğrendim tavşanı var diye aylar geçti len bana hiç demedi yokdu demişti! Sesleri geliyordu hep sordum o ne diye gülüyor du sesiz die bir şey yok derdi meğersem beyaz tavşanı var annecinin evine bile götürüyormuş ah vah zavallı tavşan
Güncellemeler
+1 yıl
Gelmiyor beni görmeye!!! bir gün gelirim diyor hem konuşuyor neyin kafası bu? Sarılmak istiyor ama ben pek sıcak bakmıyorum ve öpüşmek ve s. ekse hayır dedim beni götürmek istiyor ülkesine de ben sinirleniiyorummmm çok sessiz bir insan!!! Tavşanı var diye demiyor yaaa hep bu sesler nedir diyorum söylemez diiiiii ! Tatileri kalmamış dedi.. eeee yeni yıl geçti şimdi iş iş iş alican dovcem... ve cavaplar için sağol :( napsam artık ben küçükküm dedim bekleyelim 4 yıl dedi.. bende seni mi beklicem?
Sevgilim beni arzuladığını söyledi, normal mi bu ne yapmalıyım?