Asker sürekli erkeklerin arasında ve yaptığı duyduğu tüm muhabbet hep hatunlar üzerine yokluk böyle bir şey eğer ciddi düşünüyorsan ilerisi için biraz yardımcı ol derim yoksa başkasını bulabilir bazı şeylerden bir şey olmaz ama kontrolü onun eline bırakma hep sende olsun ona fırsat vermeden işini görebilirsin
032 Yorumla
Soran+1 yılİşkolik ki işten eve diyor bana yemek uyu harika bir hayat varmış... onun
Soran+1 yılÇok harikaaa yaaaaa 😅
Soran+1 yılAskerde ama eve gidiyor ki...
Soran+1 yıl😂bak işten eve uyku sonra yemek sonra TV bide tavşanı popcorn var Allah'ım yaaaa bu bunun hayatı
Soran+1 yılPopcorn u da annesine gidince yanına alıyor zavallı tavşancık evde napıcak onsuz demi 🤣ya kafesde ama salsana dedim evcil o yaşayamaz dedi :(
Soran+1 yılEvet erkek o
Soran+1 yılBence sevimli ama gülünce gıcık oluyorum aynı çocuk şımarık gibi gülüyor bengibi😂 kocaman eşek o be bazen adam bazen sanırsam benim yanımda telde rahat takmıyor
Soran+1 yılEfendim? Niye ben bakımsız im? Ne alaka ben istediğini yapmıyomu ne istedi ki kocamı da 🤣neeeeee
Soran+1 yılBiz yeni tanıştık uzakta o ama tavşan varyaaaa 😂arama girdi oda kullanıyon demi popcornu diyor bilem salcam hayvan kizmasa
Soran+1 yılİlgisiz mi bana? Ne... soruda ne yazıyor bende..
Soran+1 yılBen ancak sarılırım ama uzaktan bakmak birinin sonunu bilmek ne kötü.. tüm dünya da kilerin öyle... ve onu cennete görmek isterdimz sorun var evlenmk istesek de din var sorun 😭 ben öğretmem gerek ve sonunda ona kalmış bir şey... Allah'a da çünkü kalbe ona giden yolu o izin verir. 🙈 Nasip kaderi kendi elinde
Soran+1 yılBen üzülüyorum ona... sonunu biliyorum sanki bir şey degismese ve onu zorlanıyorum ama karısı kafası hiç önceden düşünmediği şeylerle geldim ben 🙈
Soran+1 yıl🥲 öylece bakıyorum... amin abi seviyorum ama dönemse de birakicami biliyor.. tam net anlamdı halda galiba Allah'tan diye bu emir 😁 ya sanki eski müslümanlar da bir günde oldu yaaaa herşeyi hemen yapicagini sanıyor yapışasım geliyor 😭🤣yancan ulannnn dicemmm
Soran+1 yılDedimki ya ben haklısam bir şey kaybetmiyorum bu yolu takıp ederek dedim ama ya ölürsen sen dedim... sessiz hep😔
Soran+1 yılYapımı cam denediki baştan yaparım diyor du şimdi ben hiç dua etmemiş biriyim nasıl olacak diyor 😭ya sanki hemen namaz kildircazzzzz
Soran+1 yılYapcam dedi aylar geçti daha görmedik.. birbirmizi her şey yeni ki :/ öyle üstüne gelemsin ve zorlayamam seçim hakini ve insani kıstırmamaliyim tatlı dille olur o işler
Soran+1 yıl😐ben öyle birisinin tanıyorum ama Kanadalı di ve o bir kıza aşık oldu ama kendiliğinden araştırdı.. ve zamanla insan gerçekleri okuyunca sever.
Soran+1 yılİçini ne sen ne ben bilmiyoruz. Ben zorlanıyorum izliyorum kenardan. Allah'a kalmış
Soran+1 yılÖn inanıyorum. İyi anlaşıyoruz hiç erkeklere yüz vermezdim ve aynı dalgada yoktu ve hiç Allah'ın adını bile almazdım yanlarında... onun yanında kendimi rahat hissediyorum kendimi açmayan birbtip olarak 😅ama pişman olunacak bir şey yok bence ben yanıyorum insanlarla ver take al külah yok bende sadece elimden gekenini yaptım ve bazen kader başka degebiliriz ama belki kader benden yanadır ben yazmadım.
Soran+1 yılHer karşımıza çıkan insanın bir nedeni vardır.
Soran+1 yılVazgeçmem ama olmasa bırakmam gerek çünkü ruhum onun elinde değil :/
Soran+1 yılYes ama ben burçlara inanıyorum yılar önce yıldızlar başka pozisyonda dı ve fal beni ilgilendirmez
Soran+1 yılNerden anladınız bu yüzyılın inslanarı için öyleyim boğa.
En İyi Cevaplar
+1 yılGörüşmediğin birinin seninle evlenmeyi düşündüğüne emin misin? Görüşmeden iki kişi, birbirini tam olarak tanıyamaz. Ciddi düşünen biri, önce yanına gelir ve seni tanımaya çalışır. Aylar oldu diyorsun. Yeni bir ilişki olsa ve gelmese anlardım da aylar geçmiş ve gelmediyse ilginç. Birlikte uyumayı hayal etmesi, sana sarılıp öpmesi normal. Neticede sevgilisin. Dışarıdaki herhangi biri değilsin ama B. kunu çıkartıyor ise ama muhabbetin sıkıntı büyük. Uzak dur derim.
06 Yorumla
Soran+1 yılBen tanıştığında tatileri kalmamış dedi.. yeni yıl var şimdi iş diyor-asker iş iş iş bide tavşanı varmış valla ondanmi gelmiyon bırakamıyonmu sordum kikandinmi diiii
- +1 yıl
Sürekli bir bahanesi var yani adamın. Seven insan çözüm üretir, bahane üretmez.
Soran+1 yılDoğru. işi çok, oda doğru. asker ama sabret dedi... şimdi suçladı kendini... ekrana bakmaktan bıktım dedim... daha iyilerini lağım sayıkladı oda bıraktığımı anladı offff :)
Soran+1 yılşu an o arzuyu sorguladım kadar kusmak istemiyor valla telefonda.. utanıyor mu pişman mı halada bilmem.. beli ne olduğunu bana söyledi okadar valla... bir şey zorlamaz beni ki sadec kafam karıştı bunu söyleyince
- +1 yıl
Dediğin şeyleri tam olarak anlamıyorum. Düzgün yazar mısın?
Soran+1 yılboş ver. Zorlamaz da ben bu erkeklerle napim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeven insan ister zaten bu normal sen kendi sevgini gözden geçir istemiyorsan bir problem var demektir
05 Yorumla
Soran+1 yılAfedersiniz ben sevdim.. sık... eye düşünmüyordum
Soran+1 yılSi. meye tövbe tövbe kardeşim ya her önüme gelen seni seviyorum bacak mi acam
- +1 yıl
O zaman sen de heves ile aşkı ayırt etmeyi öğren
Soran+1 yılYapalım demiyor ki.. başkasına bakicama sana bakarım diyor bide sarılmak öpmek istyor... ama ben hiç yapmadım ki
- +1 yıl
İyi de her şeyin bir ilki vardır böyle düşün yani bununla yapmasan başkasıyla yapacaksın başkasıyla yapmasan diğer başkasıyla yapacaksın yani cinsel olaylar önünde sonunda olacak bir şey kaçma belli bir yere kadar kaçabilirsin sadece sana baştan söylüyorum daha fazla kaçmaya çalışırsan zaten bunu kendin yapamayacaksın çünkü arzuların seni teslim alacak
+1 yılEğer evlenecekseniz bunu ilişki olayını evlilikten sonra sakla. Pişman olacağın şeyler yapma ve senin daha önce ilişkiye girmediğini ve kimseyle öpüşmediğini falan bildiği için içindeki istek çoğalacaktır ama bunu her zaman sevgiye bağlama derim. Erkekler alışılmışın dışında ve zor şeyleri severler. Eğer hayır demene rağmen seni sevip arzuladığını söylerse ayrıl bence çünkü seven insan bekler ama sen bilirsin yinede😊
14 Yorumla- +1 yıl
Vay beee
Soran+1 yılEvet hayır diyorum... senin isteğini kabul ediyorum diyor ileri gitmem 😁parcalicaaaammm
Soran+1 yılBen ağlıyorum diye sarılmak istiyorum o hemen opelimi dudkaktan len
Soran+1 yılBen yatmam onlaaaaaa kimseyle nikahsız ama 😔 istiyor... başkasını mı arzulayim diyor offff
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bir kişiyle dememiş ki senin nasıl Türkçe'n var?
Bu kadar berbat , anlaşılmaz, imla katli yapılmış bir soruyu günün sorusu yapan yönetici arkadaş sana da selam olsun. Tamam KS de kalite aramıyoruz ama dibe de gömmeyin yahu.
Biliyorum şimdi siz benim görüşümu alakasız görüş diye kaldırırsiniz ama bu kadar anlatım bozukluğu olan , Türkçe'yi katletmiş bir soruya ben ne cevabı vereceğim?34 Yorumla- +1 yıl
Yalniz degilsin, yoruma yazdim aciklama yapmadi ve guncelleme yapti yine anlamadim
- +1 yıl
Onu secen yoneticide skntilik var glb
Başka kızları değil de sevgilisini yani seni arzulaması gayet doğal sankii. Fakat her zaman temkinli olmakta fayda var. Seni ne için sevdiği çok önemli. Eğer başka türlü bir sevgi ise üzülürsün, çok sürmez zaten o tip ilişkilerde.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı.
+1 yılİstemiyorsan çek elini ananı s*kerim de bida istemez
13 Yorumla
Soran+1 yılYapalım demedi... sadece söyledi...
Soran+1 yılAma istiyor BENCE... ama küfürü etmem de ben yanlız kalmam onla
Soran+1 yılAnnesine kaf sokmayım kızar
+1 yılBu da neden anormal bir şey olsun ki anlamıyorum yani sizin mantığınız nedir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğil evlilik ten önce cinsellik düşünenden uzak dur
20 YorumlaEvlenmeden cinsellikle yanına gelen biri herzaman terk eder bilginize ya da mevzuyu uzatabildigi kadar uzatır
126 Yorumla
Soran+1 yılYa 8 ay oldu sek. s dunuyor ama yazarken diyor... ben vermem len ama telefonunda normal normal çocuk gibi konuşuyor açaba aklı 7 mi
Soran+1 yılBaştan bana öyle gelmedi ki!!!
- +1 yıl
Yani mantıklı düşünün bak ben bu konularda gerçekten pasif biriyim ama hani ben atıyorum kız arkadaşım sevgilim nişanlım artık her ne ise olursa evlenmeden önce teklif ediceksem ve yaparsam ister istemez içimde bı güven sorunu oluşur kıza karşı ve sonu ayrılık maalesef ve bunu genelde abaza olarak değerlendirdiğimiz insanlar kullanır kızla beraber olup kacaralar karektersizlik ama öyle ya o deilde ben de şunu sormak istiyorum neden sevdiğini söylememiz çok istersiniz söyledikten sonrada kaçarsınız aynı mantık çünkü karşıdaki ucuzlasir o yüzden kız için kocasına kendisini saklamak erkek içinde karısına saklamak en doğrusu kimsenin ahinida almamış olursunuz
Soran+1 yılBen yatmam ki :(
Soran+1 yılAma sarılmak istiyor öpmek... gerçekten seviyor mu bunu değince de kızıyor sacma aptal soru sorma diyor tabiki de. Beni saatlerce dinliyor konuştuğumda üzgünsem dinler ama onun... seks... libido yüksekliğini bilmiyordum
Soran+1 yıl@Seraergin ya hiç birini izin vermiyorum ki
Soran+1 yılNe sarılmak ne öpmek... şimdi de Arzum var başka kadına mı bakayım diyor... sana bakarım tabi.. ben yatmam diyorum peki saygı duyuyorum diyor ama sarilmican mi hiç bana öpmicenmi diyor-
Soran+1 yıl@Seraergin evet ama o dayanamıyor illa sarılmak ıstiyor cinselliğe hayır desemde.. öpmek sarılmak istiyor😭 boyum da çok küçük kucaklarim diyor-napimmmm sarılsınmı ama öpmeyi denerse eyvahhh
Soran+1 yıl@Seraergin Tanıştımıza mutlu oldum :)
Soran+1 yıl@Seraergin Evet Evet!! Ve tecavüz etmem sana diyor istemediğini yapmam diyor.. ama ben sarılmak tan başka istemiyorum hadi bebek gibi kaldırılsın ama öpmek dudkaktan ileri gidiyor... bence hiç opmedim dokunulmadim yatmadım 😅
Soran+1 yılAma arzu büyümezmi verdikçe? Sarilsamda
Soran+1 yıl@Seraergin Sokakta havalandıami yapacak abla yaaaa ohaaa
Soran+1 yıl:) bende mutlu oldum
Soran+1 yılİleri gitmez... yıkarım onu yoksa 😅ve saygılı bide
Soran+1 yılSaç kalmaz valla🙈🙈🙈🙈annesi noldu buna der
- +1 yıl
Ya ona şunu desene evlenmeden olmaz çok istiyorsan evlenek gerçekten çok merak ediyorum cevabını larmi insanların hayatını karartmaya bikere o kadar seviyor olsaydı sana senin istemediğin şeyi diretmezdi benim fikrimce
Bu sadece senin için geçerli değil tüm herkes için bı başkası istiyor diye kendi hayatinizdan vazgecmeyin kendinize değer verinki gerçekten size değer verecek insanlar olsun hayatinizda iyi günler dilerim
Soran+1 yılYok yapalım demedi Arzum var dedi... başka kadınlara bakicama sana bakarım diyor ama BENCE Evet desemmmm kesinnn yapar!!! Ve hayır dedimdiye saygılı ama sarılmak istiyor, öpmek 🙈🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ben hiç yapmadım şeyler
Soran+1 yılIyi günler.
Bir insanın sevgilisini aezulaması kadar daha doğal bir şey yok tabi seni sadece obje olarak kullanmicaksa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılHiç görüşmediğiniz insanlara sevgilim demek hiç mi garip gelmiyor? Anca flört olur o ya asıl anormal olan hiç görüşmeden sevgili olmanız.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Normal tabi. Sen de gerçekten seviyorsan, lafi ikiletmeyip görevini yapacaksın. Yoksa nikahi unut.
05 Yorumla
Soran+1 yılNikami? biz düşünüyorz evlenmeyi dedim.. sadece ama ileri gitmedik daha... ve ne görevi evlisem onu yaparım
Soran+1 yıl? Ben evlenmeden yakarım dokunamazlarrrr
Soran+1 yılBen hürüm senin gibi eski mal değil. Ben yapmam öyle şeyler
+1 yılNiyeti senle olup işi pişirip seni mal gibi ortada bırakmak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Ne kadar bozuk turkcen. Kendini ifade edemiyorsun resmen.
10 Yorumla
+1 yılKorkma korkulacak bir durum değil aksine zevk alırsın ve sürekli isteyeceğin bir histir
05 Yorumla- +1 yıl
Isme bak mal
- +1 yıl
Biraz saygılı olsan ben yorum yaptım sana hakaret etmedim
- +1 yıl
Hic uygun bir isim degil cok ayip pardon
Soran+1 yılOfff hiç işim yok aha veririm
- +1 yıl
Ver tabiki illa bir gün vereceksin😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılKardeşim sen bir türkçeyi pekiştir sonra hobi olarak gene yaz
20 Yorumlaben bunu kaç erkeğe kıza söyledim hayır normal diyor. Bence de normal değil seven insan sevdiği hakkında evlenmeden cinsellik düşünmez niyeti ciddiyse. Ciddi değilse sevmiyordur ihtiyacı için birliktedir gönül eğlencesi için yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHiç görüşmediniz ama evlenmeyi düşünüyorsunuz? Garip
00 Yorumla
+1 yılSonuçta bir gün vereceksin ne farkedermi bu zamanda bunamı takıldın sende ne var acaba bu kadar arzuladığı onuda anlamış değilim
00 YorumlaNormal ama evlenmeden olmamalı
10 Yorumla
+1 yılAh bi de ne anlatmak istediğini anlasak sonra verip vermeyecegine dair yorum yazmış oluruz
00 YorumlaErkekler bize sormadan da elliyip dokunuyor çocuk yine fikrini sormuş artı bişey bu 🤣🤣🤣
00 YorumlaDediklerinden bir şey anladımsa arap olayım
01 Yorumla
Soran+1 yılBende melek
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılboş ver böyle tipleri
01 Yorumla
Soran+1 yıl😭 keşke yapabilsem busefer gene
+1 yılBurdaki yorumları göster
01 Yorumla
Soran+1 yıl?
+1 yılSenin istediğin gibi biri değilse evlenmemelisin.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:( gelmiyor kiiii...
+1 yılkorkcak ne var böyle masum
019 Yorumla
Soran+1 yılHer kişiye bacak aycmadigimiz kisyiz karaktersiz değiliz OKADAR allah var
- +1 yıl
herkese bacak ac demedimde korkacak ne oldugunu söledim neticede nisanlın
Soran+1 yılNe biz daha ne Nisan ne eğlendik ama istyoruz ama annem.. eh karışık allah... Ben kimseyle yatmadım ok!
Soran+1 yılAma günah ki ve hiç yapmamış biri olarak ben daha çok geri çekiliyorum... Ama keşke kucağında uyusam:(
Soran+1 yılZevk bana lazım değil ruh iyi ruh lazım
- +1 yıl
sende haklsıın ama evlenince o zevk olmassa eziyet olur tabi kucagında uyumak sana romantik erkege tahrik edici gelıyo bu böyle maalesef
Soran+1 yılA peki verdikçe ister demi fazlasını iyi ozaman hiç konusmayım
Soran+1 yılEvlenince başka şu an bağı yok... her şey mümkün
- +1 yıl
dedigim gibi seks yapma dogru degil
Soran+1 yılZaten yapmayı düşünüyorum ama bu sarılmak istyor... ben ona da müsade etmiyorim.. birkere azından çıktı ben sana nasıl bağlı kalyım gibi bir şey dedi.. ona dokunmuyor sam bile
Soran+1 yılSanırsam bazen aklı tıkanıyor.. napsam 😅 kendine sonra geliyor
Soran+1 yılYıldızlara bakarız derdikde ya sarılmak yaşla kucak yasak tahrik diyon ohooo ben Enisi kuti giyim
- +1 yıl
valla biz erkekler böleyiz maalesef sen koycaksın sınırı yoksa bi bakmıssın neler olmus :))
Soran+1 yılKoydum:) ama verdikçe ileri gider bu şeytan sonuçta
Soran+1 yılİşin içinde var dikkatli olmak gerek. ,:) Zamanınız için sağol
Soran+1 yılÖyle kolay olmaman gerek bence
- +1 yıl
yok eger sabırlıysa ileri gitmeyede bilir sevisirken durdurmayı bilirsen sıkıntı olmayabilir
Soran+1 yıl😳abi ben kimseyi yanıma sokmuyor um... ne sevişme si🤣
- +1 yıl
iyi hadi bakalım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik öncesi yaparsan ayvayı yersin.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen.. ama dayanabildi ben yanlız kalmam onla bence kimse bana dokunmadı diye daha çok istiyor baştan sarılmak isterdi hayır derdi ve bidaha sormazdi ama kimse ile opusmedigimi ilişki girmediğini duyunca valla özel pırlanta gördü daha çok 😅ve istemediğimi yapmaz diyor ama arasıra azındam çıkarıyor ben hiç mi sarilmicam ona diye
+1 yılAnlamadim ben hic bisey duzgunce yazsan
11 Yorumla- +1 yıl
Kanka sorunu anlamadi hala duzgunce anlatamiyonki hem oglan 18 yasinda sen kac ysindasin
- Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı.
+1 yılArzuladıgı dpgrudur sevmesini bilemem
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl olsa toprak olacak ver gitsin
00 Yorumla
+1 yılSen beni nasılll arzularsın diyip kelleyi vurdur
00 Yorumla
+1 yılBundan normal bir şeymi var
00 Yorumla
+1 yılSen gibi safı bulmuş bırakır mı sjdu
211 Yorumla
Soran+1 yıl:(
Soran+1 yılYaaaa
Soran+1 yılÜzülüyorum
Soran+1 yılHem diyor başkasını mı arzulayim hem istiyor ama istemesen yapmam ama sonra satılmasında öpücük demi yasak offfff
Soran+1 yıl*sarılmasam
Soran+1 yılEvet desem yatacak benle mal ya bakireyim er sanki onun için nikahsız yalaaa
- +1 yıl
Ya kızım sakın izin verme bu çocuğun amacı cinsel arzuları için seni kullanıcak sonra Bi şekilde bırakı ak sıkıldıktan sonra ve sıkılınca da ya aldatacak ya da ayrılıcak. İstediğini evlenmeden verirsen yatarsan altına böyle olur yani. Seven insan dokunmaya kıyamaz. ben bunu kaç erkeğe kıza söyledim hayır normal diyor. Bence de normal değil seven insan sevdiği hakkında evlenmeden cinsellik düşünmez niyeti ciddiyse. Ciddi değilse sevmiyordur ihtiyacı için birliktedir gönül eğlencesi için yani. Yaşa sen yaa ben bunu kaç erkeğe kıza söyledim hayır normal diyor. Bence de normal değil seven insan sevdiği hakkında evlenmeden cinsellik düşünmez niyeti ciddiyse. Ciddi değilse sevmiyordur ihtiyacı için birliktedir gönül eğlencesi için yani. Yaşa sen yaa ben bunu kaç erkeğe kıza söyledim hayır normal diyor. Bence de normal değil seven insan sevdiği hakkında evlenmeden cinsellik düşünmez niyeti ciddiyse. Ciddi değilse sevmiyordur ihtiyacı için birliktedir gönül eğlencesi için yani. Yaşa sen yaa ben bunu kaç erkeğe kıza söyledim hayır normal diyor. Bence de normal değil seven insan sevdiği hakkında evlenmeden cinsellik düşünmez niyeti ciddiyse. Ciddi değilse sevmiyordur ihtiyacı için birliktedir gönül eğlencesi için yani. Yaşa sen yaa ben bunu kaç erkeğe kıza söyledim hayır normal diyor. Bence de normal değil seven insan sevdiği hakkında evlenmeden cinsellik düşünmez niyeti ciddiyse. Ciddi değilse sevmiyordur ihtiyacı için birliktedir gönül eğlencesi için yani. Yaşa sen yaa ben bunu kaç erkeğe kıza söyledim hayır normal diyor. Bence de normal değil seven insan sevdiği hakkında evlenmeden cinsellik düşünmez niyeti ciddiyse. Ciddi değilse sevmiyordur ihtiyacı için birliktedir gönül eğlencesi için yani.
Soran+1 yıl@Seraergin ben yatmam ki onlaaaaaa :(
Soran+1 yıl@Seraergin Yapmocam zaten ama. Sarılmak istiyor.. öpmek ben hiç yapmadım böyle şeyler
+1 yılAhahahha cocugu etkılemısn
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha
+1 yılAdamın mermisi namluda kolla kendini Jennifer
116 Yorumla
Soran+1 yıl-_- hayır dedim peki dedi ama öpmek sarılmak da mı yasakkkkk OFFFFFFFF
- +1 yıl
dürtmesine izin vermemeli
- +1 yıl
Öpmek sarılmak derken göz gez arpacık anlayamazsın bile
Bir bakmışsın arzular şelale
Soran+1 yılYok be mesala havaalanında buluşakkkk ben ama hayirrrrr diyyoorummm oda üzülüyor galiba 🤣
- +1 yıl
Adam kalkışı çok büyük bir yerden yapacak 🤣
Soran+1 yılAnlamdım ;(
- +1 yıl
Kendini kullandırma
Soran+1 yılYok zorlamaz çocuk gibi biraz. Bidaha demedi... ben evlenmeden önce düşünmüyorum zaten... sarılmak öpmek bile yasak seviniyor sarilmaya izin verirsem Allah'ım ya
- +1 yıl
Harikasın ✌
Soran+1 yılSarilmaya izin vereyimi çok küçük boyum kucaklarim diyor beni bebek yaptı beni ya
- +1 yıl
O kadar olur ama dikkat et şeytan doldurur 🤣
Soran+1 yılOnumu benimi.. bence ona dikkat etmek lazım değilmi
- +1 yıl
İkinizde dikkatli olun ateş ile barut 😃
Soran+1 yılBana seni istiyorum sesinde nedemek istediğini sordum kafam basmadı... tamam adam gibi davranixam deyince yazarken jeton düştü... sonra üzüldü saklandı offline di pişman oldu kendin suçladı sonra başkalarının arzulayicama sana bakarım dedi.. sevinmedinmi başka kadınlara mı bakayım dedi
Soran+1 yılBilmiyorum artık... kızgınım daha sakinleşti mi
Soran+1 yılYok ben iyim onu ama korkuyorum allah ıslah etsin sabır versin
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimi arzulayacaktı? Tabi ki normal
025 Yorumla
Soran+1 yılÖyle dedi zaten başka kadınlara mı gitmemi istyon
Soran+1 yılAma ben korktum aylar sonra açtı ve ben sarılmak istediğini sandım hep.. arasıra derdi ben çok safım 😅
Soran+1 yılben sordum sakinleşmek için p*rno bakiyonmu hayir dedi izin verisen oha ya
Soran+1 yılBak Sadece arzuluyormus dedi bir gün... sonra pişman oldu dedi için üzüldü kendini suçladı.. içgüdüsü yoneti diye.. kayboldu konuşmadı istediğim ceza verebilirim misim dedi... hakediyorrum dedi.. sakinlesdi gene ve sarılmak istiyor OFFFFFFFF ve Özrü de diledi utandı da.. valla ben ne cehennem ısıtıyorum ne erken bebek seni çabuk hamile bırakmam dedi lan ben bebek istemiyorum değince... napsam ben bunla 😂
Cevap sahibi+1 yılYalan söylemiş izliyordur
Soran+1 yıl🙈 bilmiyorum.. ama başka sina gitmediği için napar öğrenmek istememmmmmmm 😭😂bence mastr onu sormadım korktum
Soran+1 yılUtanır zaten
Cevap sahibi+1 yılBilemiyorum
Soran+1 yılBende bilmiyorum o çok uzun ben küçük bir kız buyumemis 43kg üzgüntüden inmiş neremi seviyor.. kendimi olduğum gibi seviyorum ama çocuk gibiyim sanki istersen buyumeni bekleriz birkaç yıl dedi ben büyümem ki kaldım bücürük
Soran+1 yılBiriside laf yapıştırdı her pozisyon olur diye benle... -_- kucakta çok şirin olurmuş um stlarsam azını vurasım geldi. Oha ya :( ama deredut ediyorum çok adam gibi bende küçük bir şey.
Cevap sahibi+1 yılDoğru demiş onu 😂
Soran+1 yıl😭 ondan değil demi ya sorayım neden benle evlenmek yaaaaa... bana iyi birisi sin derdi özel farklı öteki kadınlar kızlar gibi değilim. Bide yaşıma göre daha olgun ciddi dikocu değiliz de 🤣 ama ya onu düşünmüyordur demi ama yinede uyursan onunla ama küçük um kaybolurum yatakta 😂 annem bile bazan bakıyor burdamiyim diye
Cevap sahibi+1 yılAjsjsh abartma ya
Soran+1 yılYok ya onu düşünmemiş dur baştan hiç görmedi beni.
Soran+1 yılBenim düşünce konuşma mesafemi sevdi karakterimi herhalde geç gördü foto hoslandi ama ben yinede küçük görüyorum ama odum erkek degil giderdim çoktan... duygusal bazen çok hiç böyle rastlamadım. Allah Allah farklı geldi banada. neyse zamanınız içn sağol iyi akşamlar
Soran+1 yılAbartmadim annem diyor böyle
Soran+1 yılBen 160 o 190 gibi kucaklar ancak eremem oraya 😂ya evlendiğini düşün sırtına mi çıkayım neresineeeeeee
Cevap sahibi+1 yılburada bunu mu söyliyim şimdi agsgagaf
Soran+1 yıl😭🤣ya küçük olmak kötü. Ama onun hoşuna gider BENCE kucaklamak ve ziplama şu erkekler kourmak ister yardım etnek ister...
Cevap sahibi+1 yılEvet kesinlikle gider emin ol buna
Soran+1 yılNe söylicketin abla :(
Soran+1 yılEvet. Ama ben sarılmak öpmek istemiyorum verdikçe ileri gider...
Cevap sahibi+1 yılNası yani ne söyliycektin derken
Soran+1 yılburada bunu mu söyliyim şimdi agsgagaf... dediniz de bilmem
Soran+1 yılPeki abala... aç bakım hm
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok normal ilgilen kızgındjr şimdi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence önce yazmayı öğren hiçbir şey anlamadım
01 Yorumla
+1 yılMuş dürtüsü ne demek?
18 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣 dürtüsü çok muş
- +1 yıl
@opelstra123 🐭🐭🐭😜😜🤣🤣🤣
- +1 yıl
Cocuk Muşlu herhalde subliminal mesaj veriyor. Muşlu olunca dürtüsü çok Muş
- +1 yıl
@opelstra123 muşlular musluk gibi diye duydum. Hemen akıyor Muş, ayrıca seni yatakta yalnız bırakıyor Muş kız. Asfgjjutda
- +1 yıl
🤣🤣🤣 Muşluysa kızı dürttükten sonra bırakır. Bence kız dürtmesine izin vermemeli
- +1 yıl
@opelstra123 Kesin kıllı bir vücutla ol Muş, ayrıca aksanı da lo law Muş.
- +1 yıl
😂😂😂
Soran+1 yıl... Allah ıslah etsin nedeyim
+1 yılHiç buluşmadınızmı?
010 Yorumla
Soran+1 yılHayır uzakta
- +1 yıl
Evlenmeden elletme. Yoksa seninle evlenmez
Soran+1 yılHiç öpmek de istemiyorum ve sarılmak da... soruyor üzülüyor mu ne evet deyince sarılınca çocuk gibi seviniyor ama o arzusunun keserim ama biyandan başka kadınlara mı bakım sana bakcam tabi diyor-
- +1 yıl
Hiç buluşmadıysanız sana nasıl sarıldı. İnternetten tanıştınız ama yüz yüze hiç buluşmadınız mı ben tam olarak anlayamadım
Soran+1 yılEvet.. ama istyor bende olmaz diyorum herhalde ondan gelmiyor birbimize mi bakicanz tek diye oha ya
- +1 yıl
Sen kaç yaşındasın o kaç yaşında
Soran+1 yıl18. 25
Soran+1 yıl19..26 olca birkacuayda
- +1 yıl
Sen lise mezunumusun? Okuyormusun
Soran+1 yıl7 yaşında başkaldım okulu lise son ama oraya giremeyelim nasip
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNerden tanıştınız
03 Yorumla
Soran+1 yılOyunda.
Soran+1 yıl🤣offffff
- +1 yıl
Oyundan tanistigin adamin boyle olmasi normal. Gercek hayattan sevgili bulun
+1 yılGüzel bişey
01 Yorumla
Soran+1 yılNe.
Anlamadım sarılsın istemiyor musun
04 Yorumla
Soran+1 yılAma günah ve ebni öpmek istyor duraktan ben hiç opmusmedim sarilmadım tokalaşmam bile erkelere ilgim hiç yokk utanıyorum yav
Soran+1 yılHiç yoktu ki o geldi. :( Ve hep Hayri di ama ben onunla ilk konuştuğumda dünyayı komşutuk su System farklı dünya ne varsa ssmaat 5 kadar hiç böyle bir şey olmadı daha önce... beni dinliyor agaldigimda derdimi ona söyledim ve bana saygı duyuyor başkaları neler derdi yapardı kendi annem bile... sanırsam içten detailari sevmeye başladım onu insan olarak. Ve manita degil ki o beni seven birisi :) aylar sonra bu konu açılınca ben korktum evlenmdik de daha...
Soran+1 yılBenim güneşim o bende ay 😂manitam degil habibim
+1 yılVer kız bı daha mı gelicez dünyaya
016 Yorumla- +1 yıl
Kız dur yoldan çıkarma vermesin evlenene kadar burada tecrübe konusuyo
- +1 yıl
Kız verme o zaman hdkagfigakdh
Soran+1 yılBen bakireyim ve yatalım dememdi
- +1 yıl
Bence o yakınlaşırsa karşı çıkma
Soran+1 yılSadece arzuluyormus dedi sonra pişman oldu dedi için üzüldü kendini suçladı.. içgüdüsü yoneti diye.. kayboldu konuşmadı istediğim ceza verebilirim misim dedi... hakediyorrum dedi.. sakinlesdi gene ve sarılmak istiyor OFFFFFFFF
Soran+1 yılÖzrü de diledi utandı da.. valla ben ne cehennem ısıtıyorum ne erken bebek 😭😭😂seni çabuk hamile bırakmak dedi lan
Soran+1 yılben sordum sakinleşmek için p*rno bakiyonmu hayir dedi izin verisen oha ya... evleneyimi bunla😂
- +1 yıl
Azgınmış lan bu
- +1 yıl
Evlenmesen mı tövbe tövbe bilemedim şimdi
Soran+1 yıl:( ben hiç daha önce ne sarıldım ne öptüm çok fazla fantezi bea 😅 ben de sarılmak istiyordum ama kokuyorum.. ileri gider bu verdikçe
Soran+1 yılistekli mı ya hiç konuşmaz di böyle çenesi düştü birgün...
- +1 yıl
Aşkom zapdet
Soran+1 yılBulsa yer beni diyorum.. ona gözünü çeviriyor kızıp
Soran+1 yıl@mikimouse2 vemrme len... ama sarılmak istiyor bende birinden duydum tasklar hissettiğini.. kortum daha çok ama boyum küçük olduğum için seni kaldırırım diyor ama ben öpmek istemiyorum 😭 Allah'ım hiç dokunmadı kimse bana izin vermezdim... ben bunla napayım untangac saygılı ama adam erkek yinede içinde o arzu var
Soran+1 yılBen zapdediyom o biraz eh 🤣
Aşk İlişkileri konusunda 579 cevap paylaştı. Normal tabii ki
10 Yorumla
+1 yılKorkmana gerek yok bu sorunu aşman çok kolay
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılNormal
00 Yorumla Niyeti bozuksa her şey beklenir
00 Yorumla
+1 yılGüzel hikaye
00 YorumlaNormal yani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılNormal
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı. Anormal bu
00 Yorumla
+1 yılSakın verme...
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılazmıs
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen.. ben sordum sakinleşmek için p*rno bakiyonmu hayir dedi izin verisen oha ya 😅😭😭😭😭
Cevap sahibi+1 yılyakalarsa fena yapar senı
Soran+1 yılBen elalemin evine girmiyorum ki...
Soran+1 yılTecavüz olur o yanlız onu yapmaz da sarılmak öpmek istyor.. ben hayır diyorum haha
Soran+1 yılBak Sadece arzuluyormus dedi bir gün... sonra pişman oldu dedi için üzüldü kendini suçladı.. içgüdüsü yoneti diye.. kayboldu konuşmadı istediğim ceza verebilirim misim dedi... hakediyorrum dedi.. sakinlesdi gene ve sarılmak istiyor OFFFFFFFF ve Özrü de diledi utandı da.. valla ben ne cehennem ısıtıyorum ne erken bebek seni çabuk hamile bırakmam dedi lan 😭ben bebek istemiyorum değince
Soran+1 yılÇus ben nikahsız hayat harcatmam kendimi gitsin şişe le yapsın Banane
Gizli Üye(18-24)+1 yılNormal
01 Yorumla
Soran+1 yılNapayim ürktüm. Üstüme gitmez diyor ama toplumda kalmak daha güvenli haha
+1 yılDikkat et 🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSapık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEleman niyeti bozmuş dayayacak sana
00 Yorumla
+1 yılNormak
L015 Yorumla
Soran+1 yılNeden normal ben sevgimi 6 mi yapmayı düşünüyorum oha
- +1 yıl
Ney
Soran+1 yılSek s 6
Soran+1 yılSiz sevdinile niye 6 .. biz kızlar öyle değiliz aslında durmaoyonuzmu evlenene kadar oha
- +1 yıl
Onun dusunmesı normal
- +1 yıl
Ne yazıyon mk anlasılmıyp
Soran+1 yılAma. Ben istemiyorum yapmak... kortum amaaaa
- +1 yıl
Yapmassın canım zorla değil ya
Soran+1 yılApatl doğamda var dedi... istemediğini yapmam diyor da bence dikkat li.. olmak gerek
Soran+1 yılben sordum sakinleşmek için p*rno bakiyonmu hayir dedi izin verisen oha ya
Soran+1 yılBak Sadece arzuluyormus dedi bir gün... sonra pişman oldu dedi için üzüldü kendini suçladı.. içgüdüsü yoneti diye.. kayboldu konuşmadı istediğim ceza verebilirim misim dedi... hakediyorrum dedi.. sakinlesdi gene ve sarılmak istiyor OFFFFFFFF ve Özrü de diledi utandı da.. valla ben ne cehennem ısıtıyorum ne erken bebek seni çabuk hamile bırakmam dedi lan ben bebek istemiyorum değince...
- +1 yıl
Ne anlatıyon mk ya sen
Soran+1 yılKüfür etme
- +1 yıl
Yaşın kaç acaba merak ettim
Soran+1 yıl@Vosvoscu30 yazdım
- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği