Kendimizi ve yaklaşımımızı az çok biliriz.. İçimizdeki "O"nu da.. Kimi sevgisinin kimi samimiyetinin kimi de yaptığı fedakarlıklarının arkasındadır ve bu konuda denginin olmadığına emindir..
Siz hangi konuda "kimsede bulamazsın" diyebilirsiniz?Arama boşuna, bulamayacaksın..!
Sizi kaybeden biri, sana göre başkasında sizde olan neyi bulamaz?
Kimse onu benim sevdiğim gibi sevmez ya da kimse benim onu da görmüş olduğumu görmez kimse benim kadar onun yaptığı her şeyi yutmaz kimse ona benim katlandım gibi katlanmaz insanlar onu değiştirmeye çalışacaktır hiç değiştirmeye çalışmadım kısacası ben de gördü ama nankörlük gösterdiği bütün duyguların hepsinin tam tersini diğer kadınlarda görür ama umarım yine de pişman olur hiç kimse mutsuz olsun istemem hayat kısa
Samimiyetimi, doğal oluşumu. Yaptığım fedakarlıkları. Ona olan şefkatimi ve sadakatimi. Öyle güzel severim ki yeryüzünde tek insan oymuş gibi sever, sahiplenirim...
Benim tamamımı bir başka insanda bulursa bende insan diiilim. Bunu beni tanıyan herkese söylüyorum, beni nasıl gördüyse o şekilde. Beni gıcık ve soğuk ve sivri dilli gördüyse; benden bir tane daha bulamaz. Eğer beni müthiş bir insan olarak tanıdıysa onu da başkasında bulamaz. Bende neyi gördüyse onun bir fazlasını başkasında bulursa bende David Beckham olayım
Herşeyi bulabilir 😄 pekde değişik biri olmadigim için çoğu insanda birbirine benzer zaten kimse eşsiz değildir. Ama soruya bir cevap vermek gerekirse sanırım ilgimi ve samimiyetimi.
Bence kimse bulunmaz hint kumaşı değil. Baska bisey bulmuştur ki gitmiştir gittikten sonra ne bulmuş ne aramış bulamamış pek takılmam umurumda da olmaz.