Selamlar.. Genellikle kontrollü bir insanım ve bu duygusal ilişkilerine de yansıyor.. Karakter olarak çok zor güvenip zor benimseyen bir insanım ve şartlar ne olursa olsun kendimi kaybetmem.. Çünkü kendini kaybetme pahasına bağlanırsa insan birine mutlaka ama mutlaka yara alır.. Özellikle kendinizi kaybettiğinizi karşı taraf anlarsa bunu suistimal edebilir.. Benim mizacımda yok bu özellik.. Keyifli geceler..
Aşık olduğun zaman öyle olursun. Çocukluk dönemimde okuldan sonra yemeğimi yedikten sonra aşkımın sokağına gider. Onun aşağı inmesini beklerdim. Sonra o gelince oyunumuzu oynar. 5.30 ve 6 gibi evlere giderdik. Ben emin olana kadar gitmezdim. Birisi ona asılıyordu. Kapının önünde çakal olmadığını anladığımda eve geçiyordum. Yaşlarımız 10du o zamanlar 😃 aynı şapka takar. Bazen el ele tutarak kaçardık oyunlarda. Kavga edeceğim zaman ayırır. Dalga geçtiğimde canım ve manyak derdi. Demesi hoşuma giderdi 😃 Yağmur yağdığında masanın altında sığınıp yağmuru izlemiştik. Japon çizgi filmi gibi serüven yaşamıştık 😊
Annem sürekli sordu. Neden bizim sokakta değilsin de başka sokaktasın sürekli neler oluyor. Diye diye üsteledi.
Oldu diyecektim ama ben aslinda onu bulduktan sonra kendimi bulmusum bunu farkettim. O varken daha merhametliyim, daha sakinim, daha mutluyum, daha cok seviyorum hayati 🥰 insanlarin gercekten ciftleri oldugunu ve tipki corap esi gibi diger yarini buldugun zaman aslinda tamamlandigini onunla anladim. Hepimiz arayis icerisindeyiz tipki yapboz parcasi gibi tamamlanmayi bekliyoruz tek basimiza da guzeliz ama ikinci parca gelince butun olusuyor bu yuzden aski asik olmayi bu kadar cok seviyoruz sanirim.
Oldu. Birine açıldım yakindik reddedildim hemcinsimdi. Deli gibi aşıktım ona.7 ay boyunca peşinde koştum. Hep mutlu olsun istedim, üzülmesin yanında olayım istedim. Sevgili yaptığını öğrendim sonra o anki acıyı tarif edemem.1 yıl oldu ama her gün aklımda. Onu o kadar çok seviyordum ki kendimi kaybettim en sonunda.
1 kez tanımadığım biriyle yakın mesafeden göz göze gelmiştim yıllar önce elimdeki içecek devrildi az daha yere düşüyordu. Balım döndü resmen bir daha buna benzer bir şey yaşamadım ilk görüşte. İsim yok bilgi yok kız yabancı bir şekilde uğraştım aynı yerde denk geldik ama aynı etkiyi hissetmediğim için yanaşmadım. Halbu ki onsuz geçen zaman aralığında 1 kez daha karşıma çıksın diye çok düşünmüştüm.
Oldu ve bir sürü şiir şarkı yazdım ama o ikimizi de kaybetti iyi ki onun için yazdığım hiçbir şarkıyı duymadı ve duyarsa da onun için yazıldığını hiç bilmeyecek
Evet ona gerçek davranıyorum gerçek tarafımı benden hiç beklenmeyen tarafımı gördü ben aslında asla ağlamayan ilişkisini kestirip atabilen soğuk kanlı öyle kolay bir sözden etkilenmeyen asla çocuk gibi davranmayan biri gibi görünüyorum ama o benim gerçek tarafımı gördü