📍Getirmem uğraşmam vs demeyin. Farkezedelim gideni geri getiricez, nasıl yaparsınız bunu? Vereceğiniz taktikler başkalarının işine yarayabilir, buna göre cevaplarsanız sevinirim.
Yani şimdi gitme sebebi de önemli. Benim yüzümden gitmişse hatam varsa ne bileyim bir defa sorar anlarım, gerekirse özür dilerim. Ama bir hatam yoksa, kendi isteyerek gitmişse en güzeli onsuz da yaşayabileceğini onun görmesi. Ama gözüne sokarak değil tabi ki. Yani hayatına bakmak, bir şeyleri başarmak ve mutlu olmak. Ondan sonra insana daha da çok özgüven geliyor zaten. Ve hala içinde bir yerlerde bir duygu varsa, mutlaka böyle birini bıraktığına pişman olur. Ama hiçbir duygusu yoksa, biz kendimizi yırtsak ta gelmez tabi. Ama en güzeli gideni içimde uğurlayıp gelecek olanlara yer açmak.
Geri dönmeyi istemedikten sonra gideni döndürmek imkânsızdır. Ağzınızla kuş da tutsanız fayda etmez. Özür, pişmanlık, gönlünü fethedecek hediyeler, özlendiğini hissettirmeniz vs bunlar etkili olur belki ama dediğim gibi geri dönmek istemeyeni asla döndüremezsiniz.
Kendini hatırlatmayı dene. Bazen işe yaramıyor hiçbir şey ıssız adamda tek bir tokayla ağlamaya başlamıştı ya aynen öyle bazen pişmanlıklar zamanla oluyor
Önce sevdiğinden geri gelmesinin istediğinden emin olmalısın. Hislerinde eminsen onu aramalı ve konuşmak istediğini söylemelisin önce. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır bizim ilişkilerde hep iletişimsizlik sorunları baş gösteriyor. Usulca güzelce konuşun. Sevdiğini söyle kaybetmek istemediğini, birlikte olmak istediğini söyle. O da seni seviyorsa zaten döner eğer sevmiyorsa amuda kalkıp bacaklarının ikisine seni seviyorum pankartı bile assan geri dönmez. Hisler önemli
Hiç böyle bir tecrübe yaşamadım. Saçma sapan bahanelerle giden oldu diyelim, aşkımdan ölsem de daha yüzümü göremez. Kimsenin oyuncağı olmadım çok şükür, olacak karakter de bende yok