Dun ona bir daha köpek dersen seninle birdaha ömür boyu konuşmam ben senin kölen değilim dedim. Göruldü attı. Sizce abarttım mi. Ama cidden çok onur kırıcı bir şey bence
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çok onur kırıcı ve çok çirkin yani üzgünüm. Size bu şekilde hitab etmesine izin vermeyin lütfen
Bnece de ben de çok üzüldüm. Bir yandan da keşke yukarda dediğim şeyi demeseydim diye pisman oldum bir an. Ama hakkediyor iyi ki demişim Bir de çok küfür ediyor. Ağzı çok bozuk. Sizce bir insanın bu özelliği değiştirilebilir mi. Ne kadar uyarsam da bir fayda yok. Ben onun aksine hiç ağzımı bozmadim. En fazla s*lak , g*rizakali dedim
Kızım kendine neden hakaret ettiriyorsun bırak şu asalak insanlarla uğraşmaya değmez
Direkt ayrilim mi sence. Düzelmez mi
Ne düzelmesinden bahsediyorsun arada saygı hukuku yok sevgi desen seven de hakaret etmez
Kaç kere uyardım bide. Bir kulağından giriyor diğerinden çıkıyor. O yazmasa ben de yazmicam. Bir de öyle bir gururu var ki benden şu ana kadar bikere bile özür dilemedi
Bu şu demek oluyor seni sevmiyor.
Bak 19 yaşlarımda bir kız arkadaşım vardı. Şakalaşırken ağzıma küfür etti o an ayrıldım. .
Senin yapman gereken tek şey ayrılmak insanlarla ile arana mesafe koyup kendine hakaret ettirmemek bu ailen dahi olsa
Ben de on dokuz yaşındayım o 29 yaşında. Benden büyük olduğu için böyle mi davranıyor anlamiyorim. Ama Gerçekten haklısın. Saygı olmadığı sürece sevgi tek başına yeterli olmuyor. Çok teşekkür ederim
Ben şu an 29 yaşındayım. Anlattığım olay 10 sene öncesine ait.
Bakınız abisi sevginin gücü saygıdan gelir. Aranızda ki saygı devam ettikçe siz birbirinizin değerini anlarsınız. Çünkü sevgi saygı dan beslenir.
Sana gelince yukarıda yazdığım gibi sen insansın duygular var genç kızsin naif ve heyecanlisin hayatın çok başındasın. Karşında ki insan 29 yaşına gelene kadar feleğin çemberin den geçmiştir sana abi tavsiyesi seviyorum diyip sevgi göstermeyi yanında bulundurma. Anlaştık mı?
Anlaştık ama ben onu biliyorum en fazla bir iki gün sonra tekrar yazar. Ben ayrılalım dersem bir ton laf edecek. Senin sevgin bu kadar işte dicek. Bunları kaç kere yaşadık çünkü. Ben artık onun ayrılmasını istiyorum. Onu çok seviyorum hala ondan bir mesaj geldiğinde bile çok heyecanlaniyorum. Ama bir yandan bu lafları beni çok huzursuz ediyor. Keşke hayatımdan tamamen çekip gitse. Ben gitmeyi beceremiyorum. Neyse çok konuştum kusura bakmayın. Her şey olacağına varır teşekkür ederim
Rica ederim kardeşim...
Abisi her şey olacağına varır doğru fakat kazayı önlemek veya kazayı yapmak senin elinde olan birşeydir adamın sana yaptığı psikolojik şiddet ve psikolojik baskı kıyasıya yarışıyor senin yapman gerekeni yapman lazım.
Ve sen sanırım ailen den yeteri kadar sevgi göremedin bu adam da sana ilk başta sevgi değer verince hoşuna gitti ve akabinde elde edince değiştir.
Kardeşim sana şunu söyleyebilirim.
Hayat senin hayatın senin kararların bunu güzelleştirmekte senin elinde kötüleştirmekte yine senin elinde..
Estağfurullah ne çok konuşması sizin gibi genç arkadaşlara yol göstermek büyüklerin yapması gereken şeyler
Evet dediğiniz gibi. İlk başta çok hoşuma gitmişti hatta şimdide gidiyor. Ama aslında en baştan beri ağzı bozuktu. Ben düzelir diye görmezden gelmeye çalıştim çoğunlukla. Düzelmedi ama maalesef. Şimdi mesaj atmış. Bakalım nolacak. Tekrardan çok teşekkür ederim
Rica ederim kardeşim..
Sormak ettiğin fikir almak istediğin bir konu olursa yazarsın
Hayır abartmamışsın haddini bilsin. Erkek dediğin kıza karşı nazik, kibar davranmalı senin sevgilin oküzmüş.
Bence de ya. Bak şakayı anlarım. Ama ben en ufak bu tarzda bir şey dediğimde çıldırıyor. Her şey karşılıklı bu hayatta. O yazmasa ben de yazmicam öyle bir karar aldım. Beni kölesi olarak mı görüyor anlamıyorum
Yazma tabi ki suçunu bilsin
evet bencede onu kırıcı köpek it ne demek yaa
Ağzı çok bozuk bir insan onu bu huyundan nasıl vazgecirebilirim sence
vazgeçmez bu huyu hakaretlerine alış derim
Niye alışım ki ben onun kölesi miyim niye. En nefet ettiğim şey birini küçümsemek, küçümsenmek. Neyse teşekkür ederim
rica ederim
Sal gitsin düzelmez ağız alışkanlığı
Hakaret hiç tahammülüm yok
Terbiyesizlik