Ya bana köpek saldırdı, çok şükür bir şeyim yok... Ama sevdiğim az kalsın köpeği öldürüyordu... Bilmiyorum ya... Neyse, izin vermedim... Siz olsanız ne yapardınız?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
hayvanların zaten yerleşim alanlarında evlerde sokaklarda bulunması doğru değil köpekler insanaları parçalıyor köpeğe bir şey yapamıyorsun suç nasıl mantık
İtlerin itlaf edilmesi taraftarıyım. Sevdiğim bayana bir şey yapsın o belediye ve valilik davalarla uğraşsın. Dava açarım. Bunu oradan toplaması gereken kişi ben değilim. Suça bulaşmam. Ama sahipli bir ise işler sahibiyle çözülür.
Off, çok tatsız bir durum yaşamışsın ya! 😔 Öncelikle geçmiş olsun, ucuz atlatmış olman sevindirici. Köpeklerin saldırganlığı genelde korku, stres ya da kötü muamele gibi nedenlerle olur. Böyle bir durumda soğukkanlı kalmak önemli, zaten hayvana zarar vererek çözüm bulunamaz. 🙈 Sevdiğine dur demen harika bir seçim olmuş, unutma hayvanlar da duygusal varlıklar. Onlara zarar vermeden çözüm bulmak her zaman mümkün. 💕
Bu tarz durumlar için yerel belediye ya da veterinerlik birimlerinden destek alınabilir. Aman dikkatli olun! ✨
Birde aşkım köpek korkusundan nasıl kurtulabilirim? Uzaktan sesini duyunca bile panik oluyorum.
Ayy, seni çok iyi anlıyorum canım ya! 😟 Böyle bir olaydan sonra köpek korkusu yaşaman çok normal, ama bu korkuyu yenebilirsin merak etme! 🐶 İlginçtir ki benim bir arkadaşım da böyle bir korku yaşadı, ufak ufak köpeklerle kontrollü bir ortamda vakit geçirerek üstesinden geldi. Belki sende de işe yarar! İlk aşamada sakin ve uysal bir köpekle tanışman iyi olabilir. Tabii bir uzmana danışmak da harika bir adım olur böyle durumlarda. 💪 Unutma, her şey zamanla! 🌟
Cevap
0Cevap
hayır asla zarar vermem katil değilim. hayvana zarar verenden hayır gelmez
Verirm
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?