19 yaşındayım ve bi erkek arkadaşım var birbirimizi gerçekten çok seviyoruz ve evleneceğiz ailem evlenmemizi onayladı fakat çevremdekiler çok pişman olursun çok küçüksün 30a kadar evlenme diyor sizde daha erken mi? Biz birbirimizi seviyoruz ve güveniyoruz sizce evlilik kötü bir şey mi aşkı öldürür mü
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSen evlenince seninle mi olacak o onlar
Bi Çok insanın işi gücü başka birini eleştirmek olumsuz göstermek kınamak ama kimse kendine bakmaz. Sen evlenince onlar mı çekecek sıkıntıları, sen evlenince onlar mı mutlu olacak, sen evlenirsen onlar mı zengin olacak ya da işleri kötü olacak
Onlar kim onlar kim!
Evilikte hayat vardır, evlilikte mutuluk vardır sorunlar vardır yeni bi başlangıç vardır evlilik bir dik duruştur
Hiç bilirmisiniz Allah evli çiftlerin bir biri ile olmasından onlara bir köşk verir evllik kutsal bir müessese dir01 Yorumla- +1 yıl
Evet haklısınız
En İyi Cevaplar
Evliliğine mani olup karışmak istemem ama daha yolun başındasın. Genelde bu yaşlar mantığını kullanamadığın en mantıksız kararlar verdiğin dönemlerdir. Tüm hayatını bi erkeğe muhtaç evde çocuk doğurup onlara bakan yemek yapıp ev işi yapan sıradan bi insan olarak yaşamak istiyorsan o ayrı. Günümüzde evliliğe verilen değerde kalmadı bence. Çalışmayan eşine mahkum bi kadını da erkek aldatsa da susmak zorunda kalırsın. Yani her zaman ezilirsin. Kendini geliştirmeyi düşün ve yeteneklerinin üzerine yoğunlaş, oku bi yerlere gel ve kendi ayaklarının üzerinde dur. Tabi kafanı 10 yıl sonra taşlara vurmak istiyorsan senin tercihin o adamın evinin kadını ol.
00 Yorumla
+1 yılBence insanların peşin hükümlülükle cevap vermesi de ayrı absürt. Kesin mutsuz olursun diye bir şey tabii ki söylenemez mutlu da olabilirsin ama yine de erken bir karar mıdır evet erken bir karardır.
Sonsuza kadar mutlu da olabilirsiniz 3. ayda mutsuz da evlilik bir risktir ama sadece senin için değil herkes için. Kimsenin evlenince neye dönüşeceğini bilemez insan. Fakat şöyle bir durum var ki senin için daha büyük bir risktir. Mutsuz olduğunda içinden çıkabilmen daha zor olur haliyle. Çünkü eşinden başka bir güvencen yok.00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ya hayat senin hayatın mutlu olacağına inandığın şeyi yap ama evlilik basit bir mesele değil. Etraflıca düşün. Sevgi bir yana evlilikte saygı başka bir etken, cinsellik yine büyük bir etken, kafa yapısı bir başka etken. Var bir kaç şey daha böyle. Etraflıca düşün ve karar ver. Sonra pişman olabilirsin
02 Yorumla- +1 yıl
Uzun zamandır düşünüyorum kaldırabilir miyiz diye ama ben kendime de ona da inanıyorum sadece çevremdeki büyükler çok pişman olursun diyince aklım karışıyor bi bildikleri var da böyle mi diyolar ama sonra da ben onlar değilim onlar problem yaşadıysa ben yaşayacağım diye bişey yok diye düşünüyorum
- +1 yıl
Hani çocuğun hayatında olmasına karşı çıkmayıp bunu diyorlarsa iyiliğin için söylüyorlardır. Bilmiyorum belki daha önce senin gibi erken yaşta evlenip çok sıkıntı çeken bi tanıdıkları olmuştur falan. Sen de aynısını yaşama diye korumaya çalışıyorlardır. Ama yok çocuğu istememezlik ediyorlarsa o zaman başka bir niyet yatıyordur altında bu lafların
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
71
Cevap
68Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlarin dediginden evliligin aşkı öldüreceğini çıkarman bile evlilige hazir olmadığının göstergesi..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılHer ne kadar seversen sev daha çok erken
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok erken.
Ne gereği var ki gerçekten00 Yorumla
+1 yılToplumun genelde evlenmeyi yaş ile eşdeğerde tutuyor maalesef evlenmenin yaşı olmaz zaten sen Kanunen 18 yaşında tamamladıktan sonra evlenme hakkına sahip olursun Ama tabi Burada önemli bir ayrıntı var o da söylemeden geçmek istemiyorum kendine evlilikte alacağın sorumlulukların üstesinden gelebileceğini inanıyor musun de karşı taraf buna inanıyor mu Çünkü evlilik öyle gerçekten sevgili olmaya benzeyecek bi evlilikte alacağın sorumlulukların üstesinden gelebileceğini inanıyor musun de karşı taraf buna inanıyor mu Çünkü evlilik öyle gerçekten sevgili olmaya benzeyecek bir durum değil farklı bir üniversite Semr durum değil farklı bir müessese bunu yaş ile aynı tutamıyor Çünkü dediğim gibi yine 18 yaşında olup Holding yöneten insanlar var ne 40 yaşına gelmiş Hala daha çocuk olanlar var Onun için bu yaş Bence dediğim gibi hiçbir şekilde Kriter değil kendini nasıl görüyorsun bu çok önemli
23 Yorumla- +1 yıl
Sevgili olmaya benzeyecek bir durum değil
- +1 yıl
Ben bunları çok sordum ona da kendime de biz gerçekten inanıyoruz yapabileceğimize ve benim için en önemlisi ailemin düşüncesi ve onlar erkek arkadaşımı çok seviyor olgun olduğunu ve evlenmek için en doğru kişi olduğunu söylüyorlar
- +1 yıl
O zaman sıkıntı yok 😊
+1 yılBuralardan gelip akıl alırsan sana 40 yaşın da bile evlenme derler çünkü böyle akıl verenlerin gerçek hayat için hiç bir amacı yoktur..
Evlenmek aile olmak yuva kurmak bir gelecek kurmak gibi amaçları yoktur tek amaçları vardır laylaylom yaşamak başka bir şey yok.
Yaşları gelir 30 a 35 e 40 a işleri biter ondan sonra da başlarlar demeye evlenmenin yaşi olmaz , nasipmiş kısmetmiş vs vs bir sürü zırvalik...
Hani Evlenmenin yaşi olmaz da 40 dan 50 den sonra evlenip ne yapacaksın desen öküz gibi bakarlar...
Bu yüzden sen kararını kendin düşün ver.11 Yorumla- +1 yıl
Aşağıda özellikle 60 küsur kadının yorumunu tek tek okudum ve bir kez daha gördüm ki bu ülkede günümüz kadınları tam bir faciaya doğru gidiyor verdikleri akılla yola çıkarsan geleceğin yok olur gider yazık çok yazık bu yüzden sen onlara bakıp da hayatını karartma kendini hazır hissediyorsan aileni yuvanı kurmaya bak.
Herkesin zamanı farklıdır, herkes kendine göre değerlendirir, evlilikte erken ya da geç diye bir şey yoktur. Sorularını sor cevapların aklına yatıyorsa kimseyi dinleme. Ben bu insan yatağa bagımlı kalsa hiç gocunmadan ömrüm boyunca ona bakabilir miyim? Ben yatağa bağımlı kalsam bu insan bana bakar mı? Bu insan gerçekten güvenilir mi yoksa ben onu sevdiğim için mi bana böyle geliyor? Ben güvenilir miyim? Maddi mevzular bizi ayırabilir mi? Eğer birgün ayrılmaya karar verirsek karşımdaki insan çirkinleşir mi yoksa medeni bir insan gibi mi davranır? Gibi eğer sorularından biri bile şüpheli ise evlenmemelisin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. kişiye göre değişir sizi tanımadan bir yorum yapmak doğru değildir, ancak doğru olan öncelikle hane geçindirebilecek bir mesleğiniz olması, bu hem senin hem eş adayı olan kişi içinde geçerli, eğer ben evlenince eşimin başına bir durum gelir ve ya bir süre sorun yaşayıp çalışamaz duruma gelir ise evi geçindirebilirim diyorsanız evleniniz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. o yaşa kadar zina yap veya sevgili değiştir mi diyorlar.. sen mental olarak haxırsan evlenmeye.. çocuk da hazırsa. aklı beş karış havada değilse. aileler de onaylıyorsa, evlen aileni kur. o herkes e kulak asmA . evlenmek doğru insanlaysa güzeldir ..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 757 cevap paylaştı.
+1 yılCanım sen o insanın her şeyin tanıyor musun Kaç senedir tanıyorsun aynı evde aynı yastığa baş koyup 7/24 onu görmeye hazır mısın sıkıntılarına katlanmaya Hazır mısın 19 yaş Tabii ki de çok erken birazcık daha onu Tanımaya çalışsan daha iyi olabilirdi Ama tabii ki de 30 da bekleme her şeyle onu gerçekten tanıyorsan bütün sıkıntılara razıyım hazırım diyorsan Evlen Ama şu an çok küçüksün Bence de bir 2 3 sene daha beklemelisin
10 Yorumla
+1 yılEvlen. Sevgili olup sürekli günaha gireceğine helalin olur temiz olur. 30 a kadar evlenmeyip sevgililik yaşamaya devam edersen sürekli zina günahı işlemiş olursunuz. O yaşa gelmedende sevgilinden ayrılırsınız. 30 dan sonrada canın kimseyle evlenmek istemez evde kalırsın. Çevrendekiler hiç iyi akıl vermiyor. Aşk sevgi gençken yaşanır. 30 dan sonra kimseyle evlenemezsin
01 Yorumla- +1 yıl
Sevgiline güven duyuyorsan evlen. Yıllarca sevgili kalırsan sonra canın evlenmek istemez evlensenizde hemen ayrılırsın. Sonrada hiç bir erkeğe güvenin kalmaz. Güven duyabileceğin birisinin karşına çıkma ihtimalide azalır. Arada aşk varken evlenmek lazım
+1 yılYaşın henüz çok erken. Evlendikten sonra pişman olmayacağına garantisi varsa evlen kardeşim. Ama ileride dersin ki keşke daha olgun bir zamanda evlenseydim acele etmeseydim dersin. Sevgilin ile birkaç sene daha sabredin belki de hiç bilmediğin bir huyu ile karşılaşacaksın. Biraz daha gözlemlemek ve sabretmek daha mantıklı.
00 Yorumla
+1 yılHayır, evlilik kötü bir şey değil ama daha senin yaşın evlenmek için genç. Birkaç yıl daha bekleyebilirsiniz isterseniz.
01 Yorumla- +1 yıl
Ben hazır hissediyorum evlenmekte istiyorum ama işte sadece söylenenler bazen kafamı karıştırıyor aramızda ki sevginin bitmesinden korkuyorum
Bence kötü değil, evet biraz riskli ancak hayatta ne risksiz ki? Umarım insanların tahminleri boşa çıkar ve otuza geldiğinizde iyi bir evlilik hayatı geçirmiş olursunuz. Belki aşkın heyecanı biter ancak birbirinizi güzel sevmeniz kafi değil midir?
01 Yorumla- +1 yıl
Evet bende böyle düşünüyorum
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. İşiniz gücünüz varsa ve gerçek den olgunsan evlen. Ama sarılıp uyuyacak birlikte film izleyecez şehir şehir gezecez diye hayaller kurup evleniyorsan evlenme. Şimdi yaşadığın hayat dan daha zor daha yorucu bir hayatın olacak bunu göze al
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı. Bu biraz da sana bağlı bir durum. Sen kendini evliliğe hazır hissediyorsan evlenme demek kimsenin haddi değil. Hem okuyup hem ev geçindiren tanıdıklarım çok fakat bu baya bir sorumluluk gerektiriyor. Haberin olsun.
00 Yorumla
+1 yıl30 ne ya. Şimdi şöyle bir şey, çocuk işinde gücündeyse senin okulun bitmiş ya da okumuyorsan yani diploman varsa elindeyse her imkan sağlanmışsa beklemeyi mantıksız buluyorum ama durumlar değişiklik gösterebilir tabi ki :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok erken tabii pişman olacaksın. Gençliğini yaşayamadan eve tıkılıp kalacaksın. Ne kadar iyiyim dese de dikkate alma.
30'u da bekleme orta yaşlara kadar durabilirsin. En azından şunu yapamadım, bunu yaşayamadım demezsin ha?00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik aşkı öldürür ya da öldürmez bence burada konu bu değil. Yaş gerçekten çok erken, ne kadar seversen sev güvenirsen güven sevgili olarak devam edebilirsin evlenince ne olacak…
00 Yorumla
+1 yılÇevreni bu kadar önemseme. Aileleriniz destek veriyorsa kendinizi de gercekten hazır hissediyorsanız evlenebilirsiniz. Devlet bile 18 yaşında izin veriyor elalem kim oluyormuş?
00 Yorumla
+1 yılBana göre erken ama herkesin kendi düşüncesi iyice tart kafanda bazen sevgi her şeye yetmiyor kaç yıldır sevgilisiniz birbirinizi iyice taniyor musunuz evlenip 2 sene sonra boşancağına 4 sene nişanlı kal iyice tart düşün sonra evlen genel olarak konuşuyorum sadece senin için degil
00 Yorumla
+1 yılErkek değilsin ki sevdiğini başkasına versinler, bence biraz bekleyin zaten bir-birinizi seviyorsanız beklemek ne ki? Mutlaka pişman olursun diyemem ama çok insan gördüm pişman oluyorlar sonra.
00 YorumlaYaşın maalesef evlilik yaşı değil pişmanlık yaşaman ihtimaller arasında mesleğini alıp ondan sonra olmalı bu kararın şu an seviyorsun bu yüzden sağlıklı karar aldığını düşünmüyorum
00 Yorumla
+1 yılSen eşine dostuna güven evlenme. Neyinize güvenerek evleniyorsunuz. Aynı eve girince işler değişebilir biraz daha zaman tanı bari en azından 25-25 bekleyin
00 Yorumla30'a kadar evlenmemek? Biraz abartmışlar. 19 yaş evlilik için çok erken ama hayatında biri varken 30 yaşına kadar beklemen de anlamsız olur. 24-25 yaşlarında evliliği düşünmek daha akıllıca olur.
00 YorumlaEvliliğinin, birlikte yaşamanın sorumluluğunu kaldıracak maddi ve manevi gücünüz var mı? Önceleri kırsal kesimde anne-babalar çocuklarına yardım edebildiği için çocuklarını küçük yaşta evlendirebiliyormuş. Şimdi ki zamanda şehir hayatında sizin yaşınızdaki gençlerin kaldırabileceği bir şey değil.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılDiğer kişiyi tanıyanlar diyorsa pişman olursun geç olmadan iyi düşün işi gücü var mı içkisi var mı gözü dışarıdaki kizlarda mı
06 Yorumla- +1 yıl
Yıllardır beraber bi gün olsun bi başkasına baktığını ya da bi açığını görmedim alkolu kumarı böyle kötü alışkanlıkları yok sadece sigara içiyor
- +1 yıl
İşi var mı
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Maaşı ne kac para alıyor
Diğer sorunda
Neden mutlu olamazsın diyorlar sebebine sor böyle diyenlere - +1 yıl
Maaşını tam bilmiyorum neden mutlu olamazsın diyenler zaten erkek arkadaşımı tanımıyorlar nedenini sorduğumda gez toz daha gençsin hayatını yaşa diyorlar
- +1 yıl
Valla sana tavsiyem bak bana iyi dinle dediklerime yap
Bunla tak nişanı tam 1.5-2 yil evlenme
Nişanlı dur
Onla gez tek gez ama nişanlın diyr hatalar etme cinsellğe girme evlenene kadar bekle
Ve ona 1.5-2 yil içinde iyi tanırsın hemde gençliğini iyi yaşamış olursun nişanlı dur 1.5-2 yıl
aşkı öldurmez amasızın ıcın gercektencok erken ya bıraz gexın dolasın evlilikte her sey cok farklı olur ıyıce tanı sevdigin kişiyi
03 Yorumla- +1 yıl
3 yıldır beraberiz artık evlenmek istiyoruz
- +1 yıl
Evet haklısınız
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim bir arkadasim 18 yasinda annesinin kuzeniyle evlendi oda 28 yasinda ve istemeden hamile kaldi bebegi var.. bu yasta hayatin mahfolabiliyor iyi düsünmek gerekir.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yılErken gibi eğer iki yıllık üniversite mezunuysan bilemiyorum aslında.
Fakat 30 a kadar da değil bana kalırsa 23-26 arası00 Yorumla Evlen biz erken desekte boşşş kendimi yormayacağım onun için sen git evlen 1,2 sene sonrada burada ağlayarak soru sorarsın pişmanım diye hadi by
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılErjek ardaşının ışı gucu var mı sevmekle olmaz 30 a kdar evlnme dıyenlerde hikaye o yaşta evlnıpte napcan her şey genclıkte guzel
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. seviyorsan evlen bosevrr...
sonra istesen de sevecegin adam cikmiyor karsina...
bizim tam bize dedigimizin cikmamasi gibi00 Yorumla
+1 yıl30 a kadar beklemene gerek yok ama çok erken bence. birkaç sene bekle belki de ayrılırsınız pişman olmazsın
00 Yorumla
+1 yılEvet pişman olursun şimdi değil çocuk olunca, 5-10 yıl sonr. Aynı evde yaşamanın nasıl zor olduğunu ve gerçek yüzlerinizi görünce pişman olursun
00 Yorumla
+1 yılOrtada bir sıkıntı yoksa evlen duygularını yaşamak için 30 yaşına kadar mı bekleyeceksin ne saçma iş. Onlar zinayı umursuyor mu sorsana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl19 çok erken bekle 22-23 falan ol. Bnde evlenecektim 19 da babam izin vermedi şimdi iyi ki olmamış diyorum bekarken gezmesi çok güzel evlenince yapamazsın.
03 Yorumla- +1 yıl
Sevgilimi çok seviyorum ve ayrılmakta istemiyorum şu an da zaten gezemiyoruz çalışıyor sadece izin gününde beraberiz o günde beni çok mutlu ediyor evlenince de böyle olur zaten diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılHenüz evlenmedim ama doğru olduğunu düşünüyorsan kimseye sorma doğru kişimi? Anlayışlı mi? seni dinler mi? Konuşarak problem çözebilir misiniz? Bunları sor kendine
- +1 yıl
Yıllardır bunu düşünüyorum zaten ben eminim kendimden ve ondan
- Aşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik aşkı öldürmüyor ailelerin burnunu sokması öldürüyor buda önemli
01 Yorumla- +1 yıl
İkimizinde ailesi destekliyor ama işte komşular çevremdekiler sadece onlar canım etme diyoe
Aşk zaten bitiyor. Sana tavsiyem en az 2 3 sene daha tanı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurada evlen diyenler kendi hayatları olmadığı İçin rahat rahat derler arkadaşların okur meslek sahibi olur sen de 2-3 tane doğurursun diğerleri gezer sen bakarsın hayat böyle
00 Yorumlaevlilik bir yere kaçmıyor ne bu acele bir oku mesleğini eline al sonra evleniyosan yine evlenirsin
00 Yorumla
+1 yılİkiniz de çok seviyorsanız aileleerinde onayı varsa EVLEN derim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yıldaha erken biraz daha zaman ve olgunlaşması gerekli
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence evlen şu an sana laylaylon geliyor belli yaştan sonra hiç evlenemezain
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Evlendiginde sevgi felan kalmıyor canım sevgide karın doyurmuyor zaten
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek için çok erken illaki ilerde olur ne kadar seversen sev çok erken.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 579 cevap paylaştı. Sen kendini hazır hissediyorsan ve eminsen, sevgiline de güveniyorsan mutluluklar dilerim 🥰
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten seviyorsan ve güveniyorsan çevrendeki insanlara kulak asma
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı. Sağın solun lafına bakıp hareket edersen asıl o zaman pişman olursun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yasin biraz erken ama sevmek sevilmek zor bulunan bir şey istersen biraz zaman geçsin yine evlenin
00 YorumlaEvet Daha Erken Benim Yaşıma Gel Ondan Sonra Evlen Kardeşim
00 Yorumla
+1 yılDoğru diyorlar daha çok erken zamanla fikirlerin kararların değişir büyük ihtimalle
00 Yorumla
+1 yılÇok erken evet ama hazırsan kimse bir şey diyemez kendin yaşa gör.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılDerdine ne oldu bu yasta koca kalmiyacak diye bir duyummu aldin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 26,8b cevap paylaştı.
+1 yılGülü seven dikenine katlanır. Mesleğin elinde olaydı iyiydi
00 Yorumla Hemde baya erken bence sevmek yetmiyor
Sonunda pişman olacağın bir şey yapma bekle00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılSorumluluklar ağır.. Aileler... Geçim derdi... Bi daha düşün.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılbence erken kızların bence evlenme yaşini 21 yapmaları lazım esra erolda görüyoruz nasıl olduklarını
00 Yorumla
+1 yılben şuana kadar hiç gerçekten mutlu evliler görmedim sayısı az
00 Yorumla
+1 yılEvlilik aşkı seksi heyecanı enerjiyi. Hepsini öldürür.
00 Yorumla
+1 yılEğer okul yoksa erken kalkan yol alır ve erken evlenen döl alır.
00 Yorumla- Devamını Gör (79)
Devamını Gör(124)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 19 yaşındayım, evleneceğim. Herkes çok pişman olursun diyor ama sevgilimi çok seviyorum. Sizce daha erken mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler