Merhaba arkadaşlar 19 yaşındayım ve max 2 3 sene sonra evlenmek istiyorum sizce çok mu erken?
Erken evliliklerin sonu boşanmaya gider mi sizce?
Erken evliliklerin sonu boşanmaya gider mi sizce?
Erken. Biraz hayatını yaşa, oku veya çalış. Bir şeyleri gördükten sonra yavaş yavaş böyle büyük sorumluluklar almaya başla. Olgunlaşmak lazım bana göre. En erken 23 olmalı bence.
Eğer kendinden ve karşı taraftan emin isen hiç bir mahsuru yok, ama hala tereddüt ve şüphelerin varsa iyi bir gözlemci ve acele etmemen lazım sağlam düşün ve sonra pişmanlık yaşama diye…
Cevap
27Cevap
Ortada biri bile olmadan evlenme zamanını konuşmak hiç olgunca değil. Daha olgunlasmadan evlilik düşünmek de olgunca değil.
Biri olmadığını söyledim mi
Çok erken daha çocuksun kendi hayatını yaşa ya da kariyer yap bence, kendini geliştir. tabi ki karar senin ama bence bir kaç yıl daha bekle
Evleneceğin kişi ortada yok gibi görünüyor. Bence bir kadın için en sağlıklı evlilik 23 yaşından sonra başlar.
Evlenmek istediğim kişi şu an var sadece erken evlilikde kadın erkek birbirinden sıkılır mı diye sordum
O kaç yaşında ki
22
Çocuk oyunu değil ki bu önce bir hayatını yoluna sok öyle bunu düşün bence. Geri dönüşü çok zor olan bir karar bu
Yaşıtım olan kızlara bak evlen tabi senin hakkın benim hiç hakkım olmadı aşka dair ♿ daha doğrusu benim gibilerin mutluluklar dilerim
Sen kendini hazır hissettiktekten sonra neden olmasın..
Karar senin ben evlenmezdim. bosanmaya gidip gitmemesi size bağlı
Yok gitmez
Bunu bilmen lazım
Saygılı olursan seversen
Saygı önemli evlilik te
Erken değil ben de evlenmek istiyorum. Inşallah sevgilim askerden dönünce evleneceğiz. Dua edin lütfen🤗☺❤
İnşallah hayırlısı olur senin içinde bende dua istiorum mutlulukalar
Inşallah senin için de hayırlısı olur canım❤
Doğru kişiyi bulursan yaş sorun değil benim gibi mal olma yeter ki
Hahshhs neden ki sen naptın
Dengesizin biriyle evlendim boşandım
Olsun daha iyisini bulursun yaa 🙈
Keşke ama şans yok işte
Sana tavsiyem olsun evlenmeden çok iyi emin ol en ufak hatayı göz ardı etme derim
Ya evlendikten sonra değişirse omdan korkuyorum çoğu erkekler öyle diyorlar
Kadın erkek fark etmiyor ki çoğu insan öyle değişiyor benim evlendim kişinin öyle oldunu bilsem evlenir miydim mk sonradan süzüldü
Nasıl kamufle ettiyse kendini yalancı olmamak lazım sonuçta bir ömür geçirmeye niyet ediyorsun sonra çöp çıkınca insan çok kötü üzülüyor
Maalesef öyle şimdi düşünüyorum bir daha evlenir miyim diye
Çocuğunuz yoksa neden olmasın tek başına ömür geçmez
Aslında çocuk olsada sıkıntı etmiyen birini bulursanız hayat sizede güler
Çocuk var da bende kalmıyor zaten. Harbi güzel konuya değindin mesela sen sorun eder miydin
Evlen gitsin bende 1 2 sene durup evlencem aileni git kur
Erken değil ya. Aileni erkenden kurarsın ve hayatının geri kalanında ise rahat edersin.
Evlen 50 sene yaşayacağım gsrinatisi var mı
Bencede erken aile kurmak birşeye engel değildir bence
Aslında 18 yaşında evlenecen
Bi o kadar itaatkar mısın
Hata tabi daha iyimisin
İlişki içinse geri dur derim bekle biraz
İyi düşün acele karar verme
Çok doğru yemin ederim
eşin sana aşıksa ömür boyu mutlu evliliğin olur
Hayat senin tercih senin
E. A
T.
Niye hata olsun doğru kişiyle olduktan sonra
İnşallah
Hersey senin elinde
her şey benim elimde de karşıma şerefsiz erkek çıkarsa napıcam şdmcns
Kisiye bagli
Şuanki görüştüğüm kişi çok iyi biri ama hep bir tereddütteyim açıkcası 🤷🏻♀️
İste onun sana hem davranisi hem onun cinsel performansı ne kdar senin ki ne kadar libidonuz ne kadar tavan cabuk sıkılır mısınız ten uyumu karsilikli sevgi ask hem sevgili hem kanka hem dost hem sırdaş gibi biri ise e para yonunde de sorun yok dersen neden olmasin mantikli olur
her şey iyi de parada sıkıntı olur gibi ee kendimi geçtim ilerde çocuklarımı mahrum bırakmak istemem asgari ücretlerde geçinebiliceğimizi sanmıyorum bende çalışırım gerekirse ama hadi totalde 10 bin her ay yine geçinilmez zengin koca desen o da bize denk gelmiyor kapmışlar her şey çok zor şxmcnd
Zengin kocada sanki ucuzlukcuda geziyordu bosverin zengin kocayi insan evladi olsun yeter
Güzel olduktan sonra ucuzculuğa bakar mı çdmxns
Sende orta sinif birini bul 10 olmaz 15 olur aylik
Kısmet güzel huylu olsun da para yinede kazanır inşallah ya
Hayirlisi cikar karsina umarim istedigin gibi biri ben en rahatiyim evlilige karsiyim hic sevgilimde olmadi falan mis ful kafa dinliyorum 🤣
Oooh en iyisi ama insnaın yanında bir arkadaşı olması lazım demi sende umarım çok iyi birini bulursun teşekkürler tavsiyelerin için ☺️😉
Arkadas olsunda karsi cinsten olunca bas ağrısı yapar ya cekemem tripleri ozel gunleri hediye almalar falan olmaz ben her sey mukemmel olacak şekilde kafa dengi biri lazim oyle birini bulmazsam cok cok zor ki bu ekonomide asla evlilik ya da sevgililik gibi seyler bende olmasin ha cikarsa boyle biri belki
Rica ederim bu arada
Evlen ya
Demi yaaa ☺️
Öyle yaa
Gayet ideal
Demi bencede ☺️
Evlen gitsin ya iyi erkekler azalıyor ya da yurtdışına kaçıyor o yüzden elini çabuk tut bence
Haklısın hahshhshs
Acelen ne ya
bence biraz daha yaşa hayatı
Takip eder misin yazamıyorum sana
Nasip ne desek boş
Evliliğin yaşı yoktur olgunluk vardır :)
Erken
Hayır gitmez
Bence erken degil
Hata
Valla evlenelim
Bence erken
Evlen?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?