Sevgilim üniversiteye geçtiğimizde nişan yapalım bitince de evlenelim diyor sizce çok mu erken üniversite sonuçta

Sevgilim üniversiteye geçtiğimizde nişan yapalım bitince de evlenelim diyor sizce çok mu erken üniversite sonuçta

Hayır çünkü ne olacağı belli değil bu bir
sürekli hayatına karışır iki
yaşın küçük acele etme üç
belki yanlış kişi iyice emin olmadan bu adımı atma dört
uzun süre nişanlılık sizi yıpratır beş
Ailelerin sorumluluğu da var uğraşma altı
ablam da aynısını yaptı liseden çıktıktan sonra nişanlanıp 4 yıl sonra da evlendiler mutlular ama çok erken evlendim biraz daha beklemem lazımdı falan der hala bence sende çok acele etme ilişkiniz için değilde kendin için ilerde erken evlendim diye içinde kalmasın bence
Erken tabi deli misin sakın öyle bi hata yapma daha okulunu bitireceksin kariyer yapacaksın bekarlığında kazandığın para ın keyfini çıkaracaksın koca boş yere kaçmıyorsa bu yaşların geri gelmeyecek ona göre karar ver benden sana abla tavsiyesi
Ay tatlişler : ) böyle cook uzun vadeli planlar yapmayın ve sözler vermeyin üzücü olur. Kendinize bir limit koyun. Mesela 1 yıl ve sadece o yıl için planlar ve hedefler koyun. Bir sonraki yılda güncelleyin. Sonrasını da akışına bırakın. Abi tavsiyesidir. :d
Cevap
13Cevap
Kime göre erken, neye göre erken mesela? Ben de Rusya'da üniversite eğitimi görüyorum mesela ve burada üniversite döneminde herkes evleniyor. Ve insanlar da evli olmamama şaşırıyorlar. Türkiye gibi bir yerde durumunuz el veriyor ise neden olmasın.
Gayet güzel plan. Ayrıca sevip anlaştıktan sonra ne erkeni? Evliliğe öcü muamelesi yapanlara kanmayın lütfen.
Hem bunu şu an dert etmen çok gereksiz, daha kaç yıl var. Boşuna stres yapma, anı yaşa bence.
Eğer üniversite hayatını yaşamana engel olmayacaksa nişanlanabilirsin ama yarın birgün ayrılırsanız yaşayamadan kapattığın bir dört yıl kalır elinde çok dikkatli davranmalısın
Hayır bence bunu yapma. Üniversiteni bitirdikten sonra nişanlan.
Evlilik için değil de birbirinizi tanımak için erken olabilir. Ondan emin olun...
Bu kişiden kişiye değişir, bana göre evet çok erken ama başkasına ve sana göre erken olmayabilir
Son sınıfta olabilir ama 4 yıl nişanlılık hoş değil.
Erken tabi bu laflara pek itimatım kalmadı dikkat et
Düğün nişan arası maximum 3 ay olmalı gerisi hikaye
Evet çok erken hiçbir kadın veya erkek farketmez 25 yaşından önce evlenmemeli
Bence asla acele etme üniversite ni bitir öncelikle
üni bitsinde sonra nişan :D aileler zaten eğitim bitmeden nişan yok der
Tonlarca insanla tanışacaksın üniversitede gelişeceksin fikirlerin değişecek şu an bir şey yapma üniden sonra kararın aynı kalmaz okuluna odaklan
Benimkide üniversiteye geçince evlenelim diyor😂🤦🏼♀️
İkiniz bile hevesli olsanız, yine çok pişman olursunuz. Zamanını bekleyin…
Üniversite son sınıfta olabilir ama öncesi erken
Ne güzel plan yapıyor üniversitedeki * meze olucagina bu çocuğu kaybetme
Ne okuyacaksın ve bence üni bittikten sonra nişanlanın bizde öyle yapacağız 😅
İyiymişş
30 yaşı mı bekleyeceksiniz?
Onun fikri değişebilir o yüzden nasip de geç
Bence iyi düşünmüş 😊
Tabakhaneye pok mu yetiştiriyor acaba
Uni bitmeden ciddi adim atmayin
İstediğin gibi davran
Çok erken. Acele etmeyin.
Erkennn