Onun için değer mi?
#Edamedaşk

Sigara hariç her şeyi bırakabilirim. Onun için uyku düzenimi bozan birisi idim ben. Şikâyetçi miyim? Hayır, çünkü değmişti. Yani ben bu kadar mutlu ve huzurlu olmamıştım. O, benim huzurumdu diyebilirim. Eğer gerçekten karşılıklı ise, her şeyi bırakabilirim. Sigara konusunda bana karışmasın ama, bırakamıyorum çünkü.
Bi nevi sevdiğimede bağımlı olacağımdan ötürü, bırakırım. İstemediği bir şeyi en azından yapmamaya özen gösteririm. Eh bağımlılıklardan kurtulmak pek kolay değil.
Türk kahvesini mi mesela? Hayır bırakmam. 😂
Onun için değer tabi. Bırakmaya çalışırım.
😘
Cevap
32Cevap
sevdiğim insandan daha değerli bir şey yoktur
bırakırım elbette.
Evet bırakırım sevdiğim insandan daha değerli ne olabilirki..
Öyle bırakmamı isteyeceği bir alışkanlığım yok kâğıt üstünde.
Ama yine de kendimden taviz vermem. Önemli olan beni olduğum gibi kabul etmesi ve sevmesi. Oyun Hamuru değiliz sonuçta, şekilden şekile girelim.
Bağımlı olduğum duruma bağlı. Bana çıkıp motora asla binme dese o kişiyi bırakırım.
Bagimlilik mi bilmiyorum ama , hayvanlara asiri deger veriyorum ve bir cok kez basima gelmisti , köpek sahibiyim bir kac kere köpegimi vermeme kadar gitmistik öyle bir kac tartisma olmustu terk etmistim direk. Yani hayvanlari sevmeyen insanlari pek anlayamiyorum.
Bağımlı olduğumuz şey olumsuz kötü bir bağımlılık ve zarar veriyorsa bırakılmalı olması gereken budur zaten insan sevdiği için bir şey yapamayacaksa ne diye ilişki yaşar ki
Bırakırım evet. Ama istediğim sevgiyi ve ilgiyi göremezsem o alışkanlığa yeniden yapışabilirim.
Benden bir şey beklerken bunu da göz önünde tutması gerekir.
Başta biliyorken sırf kendi istedi diye bırakmam.
Ben bağımlılıklarımdan çabuk sıyrılan biri değilim.
Ben kimseyi onun için kendimde düzeltmeler yapıcak kadar sevmem. Kendim istersem yaparım
Sevdiğim kadınım için herşeyi bırakırım ama nikahlı eşimse :))
Bırakırım çünkü insan sevince sevdiğinin rahatsız olmayıp mutlu olmasını ister
Bağımlısı olduğum şeye bağlı... Mesela, sigarayı bırakmam...
Yani bağımlısı olduğum bir şey aklıma gelmedi. O istedi diye bırakamam zaten benim istemem gerek.
Alışkanlık iyiyse bırakmam, pek faydalı olduğunu düşünmediğim bir alışkanlıksa bırakırım
ne olursa olsun bırakmam çünkü sevgılım benı gun gelır bırakabılır ama alışkanlıklarım ben bırakmadan bırakmaz
Çok sevmek hep sevmek ayriyken sevmek ölürken sevmek
Kendim için bırakırım ama onun desteğine de önem veririm
Sevdiğim avrat benim en büyük bağımlılığımdır diğer şeyler fasa fisssoo
Benim bağımlısı olduğum tek alışkanlık kadınlar bırakırsam sevdiğimi de bırakmam gerekir 😋
Zararlı bir alışkanlıksa evet. Değilse ona ne?
Bırakırım
Ne kadar sevdiğime bağlı, kaldı ki bıraktım da.
bağımlısı olduğum bir şey yok.
Evet, bırakırım tabi ki de..
Evet. Sonuçta ondan daha değerli değil
Ben sevdiğime bağımlı olmuşum, alışkanlıkların ne önemi varki 😍
Öyle kötü bir bağımlılığım yok ki
Bilmiyorum öncelikle sözde değil özde sevmem lazım
bağımlı olduğum bişey yok
Sigara içmeyi bırakabilirim aslında.
Sigarayı bırakmıştım eski karım için
Olabilir
Sigarayı bırakamadım
Hayir birakamam😁