Hayır hayatımda sadece tek bir kişiyi seni seviyorum dedim tek bir kişiye sevgimi itiraf ettin ve hiçbir zaman pişman olmadım buna iyi ki söylemişim belki karşı tarafı ciddiye almadı ama ben ona seni seviyorum diyorken çok ciddiydim
Ben bu işlerde hiçbir zaman başarılı olamadım. Lisede de sevdiğim çocuğu başkasına kaptırmıştım.
Yakın kız arkadaşıma ben bu çocuktan hoşlanıyorum diye ballandır ballandıra anlattım. Sonra kız gitti çocuğa yakınlaştı çocuk buna teklifte bulundu çıkmaya başladılar.
Sonra kız arkadaşım bana gelip sorun olmaz umarım dedi.😄 Ne sorunu olacak canım keyfinize bakın dedim. Orada bile itiraf edemedim.
Açılmaya ne gerek var ki? Ben mal gibi kendimi ele veriyorum. İlla kendimi ele vereceğim. Sanırım bu konuda kendimi geliştirmem lazım. Valla isyan edeceğim bu yüzden. Keşke kendimi ele versem de direk söylesem. İlla karşı taraf anlıyor ya.
ben önce belli ederim, sonra da "canım değilsen anlamışsındır" diye söze başlarım. red yersem de yerim gurur meselesi yapıp içimde kanser olacağına dışımda konser olsun
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tam iki saat once acıldım.. İlk defa boyle bir sey yaptım.. (sevgilisivarmıs) ınsallah baska zamana dedi 😃