Aşk İlişkileri Benden 20 yaş büyük biriyle konuşuyorum, sevgilisi olduğu halde yazıyor. Ne yapacağım? GeriDöndümBebek Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Ama benle de konusuyor sevgilisi kızmıyor mudur ama arkadas olarak konusuyor benle ama ben ondan hoslaniyorum Güncellemeler+1 yıl Ben yazinca yaziyor hoslandigimi belli ettim ama sana umut vermek istemem uzulmeni istemem dedi benim iliskim var dedi Benden 20 yaş büyük biriyle konuşuyorum, sevgilisi olduğu halde yazıyor. Ne yapacağım? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Çok büyük olunca iyi olmuyor ya max 17 yaş iyidir onun üstündeki sıkıntı 2 0 Yorumla
bernayagmurr Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Konuşmayi bırak bence sonra üzülen sen olursun sevgilisi falan bilmiyordur belki öğrenirse yanlış anlar onun dışında senden baya büyük konusmayi kes bence 0 0 Yorumla
bcrerkn Takip Et Xper 5 Yaş: 52 , eic 89% +1 yıl Sevgilisinin haberi olsaydı tabiki kızardı sen ondan hoşlandığını belli edersen sana yürüyecektir istediğin buysa devamını sen getir🙂 0 0 Yorumla
RollThree Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl onu bırak 25 yaş büyük biri bul babandan daha büyük biri seni rahatlatır bu dünyada 0 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ama benlede konuşuyor ne ya cevap veren izin veren sensin😒Engelle heç kart zamparayı 0 0 Yorumla
zipzipçi Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı. 45 yaşındaki adamda ne buluyorsunuz anlamıyorum. biraz olgunlaşın artık 1 0 Yorumla
mertcan3897 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl yav ne buluyorsunuz 40-50 yasinda adamlarda konussana kendi yaşıtlarınla 24 yasindayim kiz bulamiyoz 3 3 Yorumla Savaş233 +1 yıl 40-50 yaşına gelince kızlar seni bulur knk😂 Yorumla mertcan3897 +1 yıl @Savaş233 o zamana kızı napayim knka 😂😂 Yorumla Savaş233 +1 yıl 😂 doğru diyon işe yaramaz Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Ne demek napıcam uzak dur. Bu kadar basit. 1 0 Yorumla
Cleanman58 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı. 20 yaş küçük desen daha mantıklı derdim :D 1 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. ffm takılır deneyimlersiniz. 0 0 Yorumla
Savaşözy Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ah ne akıllıca yapıyon 0 0 Yorumla
perimmasali Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 933 cevap paylaştı. Sevgilisini sevse senle konusmaz 0 0 Yorumla
mutsuzgiirl Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Konuşma çok mu mecbursun konuşmaya 0 0 Yorumla
DaglarinkiziEylul Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 712 cevap paylaştı. Engelle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Çok büyük olunca iyi olmuyor ya max 17 yaş iyidir onun üstündeki sıkıntı
Konuşmayi bırak bence sonra üzülen sen olursun sevgilisi falan bilmiyordur belki öğrenirse yanlış anlar onun dışında senden baya büyük konusmayi kes bence
Sevgilisinin haberi olsaydı tabiki kızardı sen ondan hoşlandığını belli edersen sana yürüyecektir istediğin buysa devamını sen getir🙂
onu bırak 25 yaş büyük biri bul babandan daha büyük biri seni rahatlatır bu dünyada
Ama benlede konuşuyor ne ya cevap veren izin veren sensin😒Engelle heç kart zamparayı
45 yaşındaki adamda ne buluyorsunuz anlamıyorum. biraz olgunlaşın artık
yav ne buluyorsunuz 40-50 yasinda adamlarda konussana kendi yaşıtlarınla 24 yasindayim kiz bulamiyoz
40-50 yaşına gelince kızlar seni bulur knk😂
@Savaş233 o zamana kızı napayim knka 😂😂
😂 doğru diyon işe yaramaz
Otuz yaş büyüğünü bulaydin olmazdı işte kaç kez dedim sana bunu
Ne demek napıcam uzak dur. Bu kadar basit.
20 yaş küçük desen daha mantıklı derdim :D
ffm takılır deneyimlersiniz.
Ah ne akıllıca yapıyon
Sevgilisini sevse senle konusmaz
parmağında oynatır seni üzer
Sevgilisinin haberi yoktur
45 yaş maşallah iş bitmemiş daha
ikinci sevgilisi olursun
Konuşma çok mu mecbursun konuşmaya
Engelle
kes iletişimi karışım ilişki zarar
Bence bırak onu