Ondan hoşlandığımı söyledim, yazma derseniz yazmam dedim oda" Teşekkür ederim, Güzel bir kızsınız ancak ben hem evliyim hem de çocuğum var mesaj yazmanız problem değil" dedi çok garip ya hoşlandım diyorum dediğine bak.
Güncellemeler
+1 yıl
İşin garip yanı ben evli biriyle olamam dedim instagram dan takipten attım tekrar ekledi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yaz demiş ama herşeyi kabul ederek yaz demiş. Abi diyor ki seni üzmem ammaaa çokta sarma
Ya işte mesajı veriyor evliyim çocugum var kabul edersen mesaj yazman problem değil demeye getirmiş
Aşktır bu seni yargılayamam insan gerçekten kimi seveceğini seçemiyor peki onun eşinin çekeceği acı senin hiç mi umrunde değil yapma
Seni elimde tutarım cinsel birlikteliğimiz olur anlamı bu
Evliyim demesi bunu mu gösteriyor
Yok evliyim çoçuğum var bunları kabul edersen manasında bana yaz diyor yazarsanda dediğim gibi ilişkiden fazlası olmaz
Efendi gibi yazma demis. Ne yapsaydi bagirip hakaretmi etseydi anlaman icin?
Mesaj yazmanız problem değil diyerek yazma demiş hm 😕😅
Ne yaziyon sapimisn deseydi? Kibarca yazman problem degil demis. Turk insani olarak okudugunuzu anlamada sorun yasiyorsunuz
İşte istemese yazman problem ben evliyim derdi güzel bir kız falan katmazdi burada okuma özürlü sensinnn bence
Ya kizim verceksen git ver sen niyetlenmissin bizi niye yiyorsun. Git ver. Problem degil demis mismismis 🤣🤣🤣 la varya neyse
Evli olduğunu söylemiş adam sana da yazmamak düşer bence artık
Seninle aşk yaşayamam ama başka şeyler yaşamak istersen yaz demiş
Burdan nasıl bunu anladın cidden merak ediyorum
Dene gör
Cidden nasıl anladın söyle lütfen
Açık kapı bırakmış istersen yaz diye
Uzun uzun nasıl anlatayım burdan
Mesaj aticam
Yani diyorki haberin olsun evliyim çocuğum var yazmanı istemem ama yinede yazmak istiyorsan yaz yani adam istekli değil
İstekli olmasa yazma derdi bence
Yani kabul edersen diyor yazıp yazmaman çok umrumda değil işine geliyorsa konuşalım
Mal mısın yuvamı yıkma demiş kanka dalga geçerek 😂
Sen m*l dalga mı geçmiş yani
Adam sana mal demiş ben demedim aynen tşşk geçmiş aşko 😂
Ben Evli biriyle olamam diyorum takipten atıyorum tekrar ekliyor ama 😶
Puşt. Diyecek başka da sözüm yok.
Neden pust?
Bilmem içimden öyle geldi
İstemem ama yan cebime koy 😂
Evli cocugu var flirt yapmak istiyor
Niye bu kadar ucuzsun
Yaşı kaç
37 neden sordun?