Sevgilimle aramızda garip birşey var bir türlü alışamadım çözemedim yardım bekliyorum?

merhabalar 18 yaşındayım 16 yaşında bir sevgilim var kendisi abimin eşinin yiğeni yani yakın oluyor bir yanlışını görmedim sadık olduğunu hissediyorum nereye gitse söyler ayrılık geçse hemen deme öyle şeyler der kavgalarda falan alltan almasını bilir yani bende alıyorum tabii ki yaşına göre nerde ne yapacağını iyi biliyor ama gel gör ki sıcak değil çok soğuk birlikte olmadan önce birlikte olmadığımız için böyledir diye düşündüm ama hala devam ediyor ben iyi davranırsam iyi kötü davranırsam kötü sevdiğimi söylersem söyler yakınsam yakındır. yani ben bişey yapmasam oda yapmaz o derece ve bir okadarda sadık yaklaşıyor hani hayatında başka birisi olabilir mi? imkansız ihtimal veremem yok zaten görüşmüyor kimseyle normal arkadaşı bile az hayır anlam veremiyorum her söylediğimde sana öyle geliyo diye karşı geliyo ama ben sıcak olsa anlamam mı? bir türlü ben ısınamadım yakın davransa hissedicem ama yok ayrılmaya kalktım daha çıkmadan önce yani uzaklaşmaya hemen yol verdin yarı yolda bıraktın falan demeye başladı geri çevirdim hayır napmaya çalışıyor çözemedim nasıl bir yol izlemeliyim?
Sevgilimle aramızda garip birşey var bir türlü alışamadım çözemedim yardım bekliyorum?