Anladım evladım, saf seviyosun evet. Demek ki çocuk çok iyi biri ve kaliteli bir hergele. Ondan çocuğun olsun istiyosun. Çocuğa evlenme teklif etmemişsin işin bu kısmı gayri meşru kategorisine giriyor
Senin gibi saf seven kizlara her erkegin ihtiyaci var simdi seninle tanismak istesem ozelden konusalim desem kalbim dolu diyeceksin degilmi yoksa ozelden konusalimmi ne dersin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
18 yaşındaysan sorun yok sonra ne malmışız ya diyip gülersin ama 24 filansan erkekte değişik duygular oluşabilir
ne gibi duygular
Senden çocuğum olsun istiyorum şarkısını gönder birde
ahahha güzel fikir
Bu şanslı çocuğun umarım poposu bir * yaratmaz, bu cümleyi duyduktan sonra
umarım benim gibi saf kalbi ile seven var mı
Çocum, ne saf kalbi? Adamdan çocuk peydahlamayı düşünüyosun, işin rengi değişti. Cinsellik girmiş saf sevginin içine , bom b.. k etmişsin olayı
Çocuğu, kavanozda yetiştirmeyi düşünmüyosunuz heralde?
romantik şeyi bozdun
sevgimiz ile
Anladım evladım, saf seviyosun evet. Demek ki çocuk çok iyi biri ve kaliteli bir hergele. Ondan çocuğun olsun istiyosun. Çocuğa evlenme teklif etmemişsin işin bu kısmı gayri meşru kategorisine giriyor
o da olur
Hee önce çocuk olsun sonra evlenme teklif ederim diyosun, sen bilirsin. Uyarmadı deme
neden yok evlendikten sonra
Çocum evlenme mi teklif ediyosun , illegal çocuk yapalım mı diyosun? Anlamak zor bu cümle ile
Senin gibi saf seven kizlara her erkegin ihtiyaci var simdi seninle tanismak istesem ozelden konusalim desem kalbim dolu diyeceksin degilmi yoksa ozelden konusalimmi ne dersin?
Ozele gelirmisin konusmak istiyorum senle tanismak?
Abarti olmaz hosuna gider ama ne guzel sevmissin ya kiskandim o erkegin yerinde olmak isterdim ☹
Yatrp sahaparim hemen
Öyle hissediyorsan
öyledir
Bence deme sonra gel ben hazırım diyebilir
dünyanın ikinci harikası olucak🤩
İnşallah
Makul
evet
Evet
Hayır
Sevgilinemi😊
aşk adamima herseyime
Vay guzelmis de tabi hosuna gider onun☺☺
Boyle sahiplenici olman cok guzel boyle sevmen super yani ins bi kızınız olur☺
İnşallah o kızımı o kadar severim ki dünyanın ikinci harikası olur
Cok tatlisin ya ins banada nasip olur ama once biri ciksa karsima keske hep bekliyorum aradigim kisiyi bulamadim hala
İnşallah çıkar sen en iyilerini hakkediyorsun sevdim seni sende çok tatlısın
Saolasın knk cok tesekur ederim ☺
Kime diyecen bunu
dünyama
O dunyan çok değerli galiba
tabiki de 😊💖
Kaç yıldır seviyon sen
2yıl
Nasıl tanıştınız peki
İş yerinde
Olursun
Abartı