Tabii ki de ben zenginim benim param var ikimize de yeter benim zengin olmama gerek yok ki sevgi olsa yeter ben çalışır ikimize de bakarım sonuçta okul okuyorum değil mi çalışmak için iyi para kazanmak için okulu tutturduktan sonra birazcık dişimizi sıkarız daha sonra ben çalışırım geçinir gideriz
Hayır yok ben belli bir yere kadar hani okuyup çalışacağım ya ondan dedim sürekli çikolata yiyip beni batırmasın diye ndndndjjd Bir kavanoz Nutella burada bile pahalı djjdjdjdj
Bilmiyorum ama severken dikkat ettiğim kriterlerden biri değil bu. Sevdiğim birine bakarken sadece kalbine bakarım. İçinde kim var, o önemli. Parası olmuş, olmamış önemi yok. Birbirini seven iki insan gerçekten samimi olduktan sonra Allah bir şekilde yollarını açıyor çünkü ๑
Büyük ihtimalle hayır. Çünkü sonradan görme tanıdığım ne kadar insan varsa hepsinin dötü kalktı saçma sapan egolara şekillere büründü. Fakat zengin doğup büyümüş olan zaten olağan halinde ve biraz da bu zenginliği kendini geliştirmek için kullanmışsa egosuz dötü kalkmamış bi insan oluyor. Davul bile dengi dengine demişler ya zaten
Şuanki düşünce sistemimde hiç fark etmez. Dini, dili, ırkı (bazıları hariç fkdkkd), maddi durumu hiç fark etmez. Ancak eğitimine dikkat ederim. Bu eğitimden kastım ise örgün eğitimi akademik durumu değil. Kişinin kendisini eğitmesi, kişiliğini eğitmedi gibi duruma bakarım.
Bilemedim yani evlilik kısmet kader işi de.. zengin olsaydım fakir birisiyle evlenmezdim sanırım aynı şartlarda değiliz bir defa hayal kurmaya gerek yok hayat pembe dizi değil :)
Evlenirim. Zaten ben her zaman kül kedilerinden hoslanmısımdır. Hem ne demis" Ünlü şair, düsünür, edebiyatcı, yazar, doktor, mühendis, operatör, menajer, pazarcı, berber kalfası Halil bey. Zenginlerle eğlenilir. Fakirlerle evlenilir.
Eğer bu zenginliğim babadan geliyorsa fakir değil de orta halli biriyle evlenirdim. Ama kendi tırnağımla kazıyıp zengin olmuşsam fakir biriyle evlenmem açıkcası. Cunku o kişi bunu kompleks haline getirir, surekli olay çıkarır tadımız kaçar.
Maddi durumum iyi zengin veya fakir diye sınıflandırmıyorum insanları. Biriyle evlenicek olsam tam bir denklik aramam ama yinede az çok bakılmalı. İlla zengin olmasına gerek yok.
Bu işler nasip kısmet işi.. bi çin ata sözü var... Her sıkın bi sevdiği hem hamın bi aldığı var diye... fazla kurcalamamak lazım. Oluruna bırakmak gerek
Zengin olmak hiç istemedim çünkü sadece kendime yetecek kadar param olsun hep istedim allhta verdi evlenmeyi bidaha tövbeler olsun istemem şiddete uğradım kimseye güvenim kalmadı sağolun kalsın sizede tavsiyem ailwnizden başka kimseye gitmeyin🙏🏾