Bir erkek bir kızla düzgün bir ilişki nasıl kurabilir?

Dünya çok karmaşık bir yer, karşı cins de bundan nasibini almış gözüküyor. İnsanların birçoğu istediğini alamıyor karşı cinsten. Şimdi ben bu noktada kendi özelimde ve genel olarak bir görüş almak istiyorum. Bunun için de kendi hakkımda kısa bir bilgi vereceğim, sizler de benim özelimde genel bir yanıt verebilirsiniz.

22 yaşında, tıp öğrencisiyim. Asosyal ya da dış görünüş olarak problemli birisi değilim. Genel olarak hayata biraz uzaktan bakakalmış pek risk almamış birisiyim. Bu da biraz ailem biraz benden kaynaklandı. Din hayatımda büyük yer tutuyordu, o sebeple belli dönemlerde kızlara yaklaşmadım, ancak son dönemlerde dinden de soğudum ve hayat amacı diye bir şey kalmadı bende. Dünyevi zevkleri hala arzuluyorum ama onlar için çabalama motivasyonum yok. Mesela konumuz kızlar, ben hala onlardan hoşlanıyorum hatta çoğuyla tatlı muhabbetim oluyor, benden hoşlanan birçok kızın da olduğunu düşünüyorum ama bir türlü hiçbirinde karar kılıp ona yaklaşmak istemiyorum. İçimde bir huzursuzluk ve mükemmelliyetçilik var sanırım. Bir de yanlış yapma hissi tabi. Kızlar biraz acımasız, onların elinde oyuncak olmak istemiyorum.

Fazla uzatmadan genel hatlarıyla durum bu arkadaşlar gitgide kendimi alıkoyuyorum her şeyden. Dediğim gibi hala duygular var içimde sevmek, aşık olmak, öpmek istiyorum ama içimde bunun için tek motivasyon doğal dürtülerim kaldı. Onlar da beni hareket etmeye ikna edemiyor. Hep bir şeyleri erteliyorum. Bu konuda fikriniz varsa şu garibana bi yardım edin :D
Bir erkek bir kızla düzgün bir ilişki nasıl kurabilir?