- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılBir ilişkide taraflardan biri kesinlikle o ilişkiyi sevk ve idare etmeli ve ilişkiye yön vermeli. Olgun erkekler belli başlı şeylere doymuş olduğu için enerjisi düşük olabilir genç kişi bu durumu kabul ediyorsa olabilir. Tam tersi bir durumda olabilir, olgun kadın genç erkek ilişkilerinde kadın erkeğe ayak uydurabilirse yürür. İlişkilerde erkeğin büyük olması her zaman daha doğru olur çünkü erkekler geç olgunlaşır ikincisi çocuk sahibi olmak istenince bebek anneye bağımlı. Çocuk aynı şekilde gene anneye ihtiyaç duyar yani babası çalışıp evin ihtiyaçlarını gidersin birde arada bir anlaşmazlık olursa mantıklı bir çözüm üretsin yeterli. Onun dışında her şeyi evin kadını halleder ve zaten bu yüzden kadın ev işleri ve çocukların bakımı ile ilgilenip başka bir işte çalışmaması gerekir. Ekstradan birde çalışıp para kazanmak istiyorum derse daha çok yıpranır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılOlgun erkek iyidir, genç kıza, hem maddi, hem manevi iyi gelir ama baban yaşinda da olmasın tabi. Haa eğer geçici ilişki, kısa ya da uzun süreli destek ilişkisi olursa olabilir de. Ciddi düşünüp evlenme. Evlilikte illahaki birileri, yanına yakışmıyor diyecektir. Aileden, akrabalardan, çevreden, dedikodu olacaktır. Bir süre sonra sende bu dedikoduları kafanda kurup, acaba diyecek, ayrılık bahanesi olarak ileri süreceksindir
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılOlgun ve tecrübeli erkeğe genç kızlar ilgi duyabiliyor. Yaşıdından hoşlanmayan, sevilmek ve şefkatten hoşlanan genç kızlar babacan sevgiyi hissetmek için sevmesini bilen olgun ve tecrübeli erkeği tercih edebiliyorlar. Burada yaşın hiç bir önemi yoktur. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNihilizm;
her türlü bilgi imkânını reddeder ve hiçbir doğru, genel geçer (Toplum tarafından kabul edilen, hemen herkesçe benimsenen) bilginin olamayacağını savunur. Varlığı her şekliyle şüphe ile karşılar ve hatta yok sayar. Nihilizm temelde estetizmin bütün biçimlerini reddeder.00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ya aşkın yaşı mı olur? Olgun erkekler genelde daha tecrübeli, anlayışlı ve sabırlı oluyor, kabul. Ama ilişkinin asıl parıltısı uyumda gizli! Yani sen kendini mutlu hissediyorsan, yaş bir sayıdır tatlım. 😍
Bence herkes kendi kalp ritmini bulmalı. Sana huzur veren, seni anlayan biriyle aşk yaşamak paha biçilemez. Neyse, seviyorsan git konuş bence! 😏 Yılbaşı da geliyor, romantik ışıklar eşliğinde güzel planlar yapabilirsiniz. 💕✨20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılBöyle ilişkilerde olgun erkek sevgiye doymuş, aşkın fırtınasından çıkmış kişiliktir, istekleri, arzuları artık farklı yöne evrilmiştir, maddi gücünü daha iyi kullanır.
Genç kızlarda durum daha farklı hâlâ aşkın cıvıltısına inanan ve daha çok sevgi yokluğu çeken, şefkat arayan taraftır, bu durum kullanılmaya müsait olduğu sürece maalesef kandırılmaya da açık oluyorlar ama 'aşk adı altında'.1215 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHızlı düşünüyorsun tabi normal,
olgun yaşa gelince anlarsın ancak.
Cevap sahibi1 yıl😀 he ya amaan keyifleri bilir.
Cevap sahibi1 yılEzik erkek modeli olur.
- 1 yıl
denklik esastır
Cevap sahibi1 yılOha Kıvanç Tatlıtuğ diyor böyle bir karşılaştırma olabilir mi 😳😀
- 1 yıl
Belki ben de Kıvanç gibiyimdir? Yaşın büyük diye yazdım bu arada 😂😂 haberin olsun
Cevap sahibi1 yıl😀😀 Kıvanç gibi olsan zaten şu an bu ezikliği yaşamazdın 😀
- 1 yıl
yaşınız kaç ki
- 1 yıl
Eziklikten değil aslında. Her anlamda kendimden büyük insanlarla daha iyi anlaşıyorum
Cevap sahibi1 yıl80😀😀
Cevap sahibi1 yılAllah yolunu açık etsin.
- 1 yıl
Sağol ama önyargılı olma hayatının geri kalanında
Cevap sahibi1 yılEyvallah
- 1 yıl
Eyvallah reis
- 1 yıl
ben daha çok olgun bayan olgun erkeke ilişkisinin daha iyi olacağını düşünüyorum zira ikisi de bir çok şeyi aşmış genel de seviyeli ve tatlı bir birliktelik olur
1 yılBir yorum yapmışsın ve lafı tam da münasip yerlerinden vurmuşsun 😀😀
O laf ;
"Olgun kadınlar yaşıtları olan erkekleri genç kızlara kaptırmak istemedikleri için olgun erkeklerin genç kızlarla ilgilenmesini istemiyorlar"
AYNEN ÖYLE 😀😀12 Yorumla- 1 yıl
Dikkat ediyorum 30 ve üstü yaşta kadınlar 39 40 yaşlarındaki erkeklere bile dayı diye hitap ediyor. Bunu neden yaparlar anlamı belli değil mi. Ayrıca zannediyorlar ki işimiz gücümüz genç kızlar. Aklı başında genç bir kız ile görüşülebilir. Ama çoluk cocuk ile değil.
- 1 yıl
Son olarak. Genç kızlar her an sıkılabilir. Baska ları ile flört edebilir. Kanları kaynadığı için herşeye açıklar. En azından benim gördüğüm ve hissettiğim o 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılÇocuğu yaşındaki kıza bakıyorsa o erkek sübyancıdır. Olgun erkek genç kız diyerek 15 yaştan fazla olan ilişkilere güzelleme yapıyorsunuz. Nereden bakarsanız bakın bu ilişkiler denksizlik, uyuşmazlık, absürtlük, tutarsızlık ve anlaşmazlıktan ibaret. Hele 18-25 yaş arası kızlar manipüle edilmeye çok müsait oldukları için 35 yaş üstü erkeklerin ağında oluyorlar. Kimse kimseyi kandırmasın arada uçurum yaş farkı olan ilişkide erkeğin amacı bellidir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bu tarz ilişkideki heyecan ve tutku her zaman daha fazladır.
18 Yorumla
Soran1 yılOff evet
Soran1 yılBu ilişkide tutku çok başka bir şey. Anlatılmaz yaşanır yani gerçekten
Soran1 yılYargılayanlar çokta umrumda sanki. Genç erkekler yaşıtları kızlarin olgun erkeklere ilgi duyduğunu bildiği için kıskanclık yapıp yargılamaya çalişırlar. İstedikleri kadar yargilasinlar
Soran1 yılOnlarda yaşıtları erkekleri genç kızlara kaptırmamak için yargılıyor tüm sebebi kıskançlık yani
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılKadından en az 10 yaş büyük olacak erkek. Gerçekten çok büyük konfor aslında
66 Yorumla- 1 yıl
Senin yaş 36 ama
- 1 yıl
@SekWhiskey1 e yani? Bana göre 46 yaş iyi demek akskskskd
- 1 yıl
Yaşlıdır o gı
- 1 yıl
@SekWhiskey1 ajajsjsjsksksks benim yaşıma göre iyi işte yaşlı denmez ayrıca olgun denir
- 1 yıl
Yok valla yaşlı baksana olgun olan benim onlar yaşlı yaşlı 😂
- 1 yıl
Sana katılıyorum. @Barbiemiyimneyim
Gizli Üye(30-35)1 yılAraştırmalara göre erkeklerin biyolojik açıdan en ideal yaş 33 iken kadınların 18.
24 Yorumla- 1 yıl
18 değil 23
Cevap sahibi1 yıl@NickBırakmadınız 18
Soran1 yılBencede öyle erkeğin olgunu kadının çıtırı iyidir
Cevap sahibi1 yılSağlıklı güçlü, her anlamda güçlü olmak önemli erkek için.
1 yılAy ben arada olgun ve çıtır arası gidip geliyorum hdjfjc
49 Yorumla
Soran1 yılÇıtır erkekmi olur aqq erkek dediğin olgun sakallı iş guç sahibi olmalı
- 1 yıl
Çıtır erkekde bir başka oluyor ama hhbbjhgbj
- 1 yıl
Ya abi ne anlatıyon Allah aşkına 🥸Ben dış görünüşten bahsediyorum senin kafa nerede
Soran1 yıl5 dakika benim için yeterli ne o 2 saat gir çıkmı olur Okadar uzun olanida zevk vermez kanka
1 yılBunu abartıp 18-20 yaşındaki kızla 35-40 yaş arası erkek ilişkileri türüyor sık sık.. Böyle bir şey değilse normal.. Adına da olgun erkek genç kız deniyor.. Mide bulandırıcı.
06 Yorumla
Soran1 yılSıkıntı nedir kız reşit olduktan sonra?
- 1 yıl
Reşit olunca babası yaşındaki insanla normal mi oluyor..
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Tam bir zavallılık, yokluk, görmemişlik..
Soran1 yılYoklukmu ahhhshshsgsh olgun ve karizmatik erkeği tav etmek çok daha zorken yaşıt erkek zaten dünden hazır bence yaşıtla olunca yokluk oluyor daha cok
- 1 yıl
Aynen devam et sen, hayırlı işler sana..
1 yılevet bak buna katiliyorum bak sımartmayi seviyorum yaa
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Gayet güzel bir ilişki fakat genç kız aşırı çocuksu olmadığı sürece bence de ideal
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılOyle diyorsam oyledir yeni nesil olgun seviyor kizlar olgun erkek erkekler olgun kadin
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılYaş farkı 10 15 den çoksa iğrençliktir bu midesizliktir.
40 Yorumla Sitedeki amcaların pusuda beklediği soru da gelmiş. Mide bulandırıcı başka bişi değil bide utanmadan yazıyorlar ya delleniyorum herkes dengiyle
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı. Nesi iyi bunun? Tek dertleri cinsellik, tecrübeleriyle sizin gibi safları nasıl kandıracaklarını iyi biliyorlar siz de bunu aşk, sevgi sanıyorsunuz.
20 Yorumla
1 yılŞöyle sorular sorup buradaki amcaları heyecanlandırıyosunuz da, hiç de öyle bir şey yok. Aklı başında biri istemez.
10 Yorumla
1 yılTabi oğlum en iyisini hatta kız 18 erkek 50 yaşında olunca oluyormuş, olgun diye diye tüm ilişki düzenini bozdunuz sorna evde kaldınjz
10 Yorumla
1 yılArada çok ateşli bir tutku oluyor gerçekten.
90 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılDoluşur şimdi olgun dayılar merak etmeyin. Belli bir yaştan sonrası sübyancılık net.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 774 cevap paylaştı.
1 yılOlgun erkek derken şimdi kaç gibi ama... gidip 30 lü yaşlarda biri ile de olmam .. max 23 24
07 Yorumla- 1 yıl
Senin yaşın 24, senle yaşıt olan biri sana göre olgun mu oluyor? 23,24 yaşındakileri cepheye sürsen şener şen gibi bacaklarını arkasına vura vura kaçarlar.😂
Soran1 yılMBlackiron👏🏻👏🏻👏🏻
- 1 yıl
@MBlackiron 18 yaşındayım
- 1 yıl
Daha çok küçüksün sen. 😊Büyü biraz daha, olgun erkek istersin😊 Yaşıtların sana çocuk gibi gelir.
- 1 yıl
- 1 yıl
@MBlackiron zaten çocuk gibi geldiği için olgun istiyorum
- 1 yıl
@Yildizkos3 Bana yazar mısın?
1 yılgüzel bi ikili enazından aralarında kavga vb çok fazla olmaz erkeğin şımarık olduğu daha çocuk olduğu bir ilişki zor yürür
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 643 cevap paylaştı.
1 yılGüzel ama oldukça riskli bir ilişki türüdür bence. Erkek kızın duygularını ona karşı kullanabilir. Kız genç yaşta yanlış kararlar alabilir.
00 Yorumla
1 yılımm en sevdiğimm, 35e kadar okeyim
82 Yorumla- 1 yıl
14 yaş farkı?
- 1 yıl
Sen tadını biliyosun
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Erkek alacağını alır, mutlu olur... genç kız kullanılır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTuhaf olan sey senin bundan hoslanman degil ama sacma sapan onyargilarini millete asilamaya calisman. Kimse senin iliskini kiskanmiyor merak etme yani
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBide sen neye benziyosun supermodel falanmisinda millete cirkin diyosun resmen yasli bilmemne saygisiz bi post olmuş
Gizli Üye(25-29)1 yılGüzel ama fazla olgun yaşlı olmasın😅
61 Yorumla
Soran1 yılBu adam yaşlı değilki olgun
1 yılBana 40 yaş üstü yaşlı geliyor ayrıca uyuşturucu türü hapları ya da ilaçları kullanarak kaldırıyorlar genç nesilde zaten hiç erkeklik yok 30 ile 40 arası iyi gibi
41 Yorumla
1 yılSevdim bu soruyu gizli.❤️
Tanışmayı çok isterdim seninle.😌
00 Yorumla
1 yılNeden her iki tarafı da heyecanlandırıyor bu ilişki
00 YorumlaOlgun erkek hiç sevmem bencil şüpheci oluyorlar 😏
01 Yorumla- 1 yıl
@Başak0625 ne alakası var
1 yılKesinlikle yok.. aksiyon ve macera ve tutku üçlüsü mükemmel yaşanıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı. Her iki taraf birbirinden mutlu ve memnunsa neden olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl+35 yaş erkekler çok iyi bence
48 Yorumla- 1 yıl
Neresi
Soran1 yılHerseyi
- 1 yıl
Sen kaçsın ki
Soran1 yıl21.
- 1 yıl
Bana oze. lden yaz tartışırız bu konuyu
Soran1 yılYok küçücük çocuksun ilgim dışısın
- 1 yıl
Bişey yapalım demedim ki zaten 🤣
- 1 yıl
Psikolojik rahatsızlık.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılBilmiyorum çoluk çocuk kafalı olmayan herkesle uyum olur bence
00 Yorumla
1 yılBence yok
62 Yorumla- 1 yıl
nasıl olmalı?
Soran1 yılBence yok derken "bundan daha iyi bir ilişki var mı dememe karşılık yok demiş en iyisi bu diyor yani
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de isterim
78 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@RollePlay 27
Cevap sahibi1 yıl@RollePlay yasin kac
Cevap sahibi1 yıl@RollePlay sen küçüksün ama
Cevap sahibi1 yıl@RollePlay şaka şaka:))
- 1 yıl
38 verelim
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz tabi davul bile dengi dengine bu ilişkiler ergenlikte oluyor
07 Yorumla
Soran1 yılTamam sen öyke dedin diye herkes öyle yapacak artık
- 1 yıl
Biz doğru olaniz herkesi doğru olmaya cagiririz eğitim almamış ergen insanlar bizi anlayamaz
- 1 yıl
Yazdığınızdan nasıl bir eğitim aldığınız belli oldu köyünüzde küfür edebilirsiniz burası sizin köyünüz değil
Soran1 yılKüfür gerektiğinde şiir gibidir derler bilirmisin
- 1 yıl
Bilmem. kufurlu konuşan ergenlerle isim olmaz
Soran1 yılAğlıyorum şuanda ne demek benimle işin olmaz ahhshsgsjskwlwh
- 1 yıl
Lütfen ergen muhabbetinizi başkasıyla yapınız engel atınız
Gizli Üye(36-45)1 yılŞahsen cok merak ediyorum acayip heyecanlı olurdu citir bi sevgilim olsa. Olgun sevgilin oldu mu hiç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılResim neden miki filminden be abla.
Kadını tanıdık yani 🤦♂️00 Yorumla
1 yılMukemmel bence
52 Yorumla
Soran1 yılEveet
- 1 yıl
bencede
Gizli Üye(36-45)1 yılSadece yüzeysel olarak biz yaşamıştır zamanla ilerledi
00 Yorumla
1 yılBence erkek olgun olmalı.. Şart hatta
30 YorumlaBu yaştaki bir erkeğin tek bir amacı olabilir seni yatağa atmak akıllı ol kendini kullandırma
11 Yorumla- 1 yıl
Adamın dibi
1 yıl10/10 yaa
45 Yorumla- 1 yıl
Değil 😅
- 1 yıl
🙄
Soran1 yılMordekaii öyle kankacim öyle sizden çok çok iyiler olgun erkekler😍
- 1 yıl
Büyüyünce bende olgun olcam farketmez shdbsnbx
- 1 yıl
Armudun iyisini ayılar yer demiş atalarımız sonuçta sbxbbsbx
1 yılYo ben'den 4 yaş birisiyle konuştum, önemli olan kafanın uyusabilmesi yaş sadece sayıdır benim için.
01 Yorumla
Soran1 yılSordummu sana kiminle konuşup konusmadığını
1 yılYa çocuğu yaşındakine bakıyorsa benim gözümde sübyandir
02 Yorumla
Soran1 yılSenin gozünde sübyan olması adamın çok skindeydi
- 1 yıl
Skinde olsun olmasın oda onun karakteri haysizletsizligi sen bana bir soru sordun bende sana cevabını verdim
1 yılGenç erkek
Olgun kadın ilişkisi
Nasip olur mu ki? 😂😂04 Yorumla
Soran1 yılEzik bir erkek istemez hiçbir kadın. O yüzden genç kızlarda olgun erkeklere yöneliyor
- 1 yıl
Genç olduğum için ezik olduğumu nereden çıkardın ki
Soran1 yılKadınlar kendisinden küçük erkekleri çekici bulmaz. Ezik gibi gelir
- 1 yıl
Bu konuyu tartışalım mi seninle
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılBence yok. cok severimmm
10 Yorumla sugar daddy mi oluyor bu :D
10 YorumlaKesinlikle en dogru iliski 😊😍
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle en ateşleyici ilişki türü
10 Yorumla
1 yılVurdur vurdur kendinne evet
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılDaha iyisi gelemez
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
1 yılBen ilişkimden çok memnunum ben 50 aşkım 27😃
10 Yorumla
1 yılBu aralar iliskiler buna dönmeye başladı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılolgun adam işini bilir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılOlgun erkek her zaman daha iyidir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 990 cevap paylaştı. iyi bir olgun olursa elbette yok
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılOlgun kadın genç erkek ilişkiside olabilirr
44 Yorumla
Soran1 yılYok teyze igrenç
Cevap sahibi1 yılSenin fantezinde iğneleme kokmuş adamlar hemde
Cevap sahibi1 yılİğrenç
Soran1 yılHarika bir şey teyze sizin yaşıtlar böyle çıtır kızlarla aldatıyor sizi haberin var mı
1 yılYoktur bence erkek olgun olursa ilişki daha rahat ilerler
00 Yorumla
1 yılgenç bir erkek olarak, olgun kadın ile der susarım..
00 Yorumla- Devamını Gör (74)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat