24 yaşındayım konuştuğum kişi 32 ?

size danışmak istiyorum Ben 24 yaşındayımmm o ise 32 yaşında ama yaşını gercekten göstermiyor 27-28 duruyor. Anneme daha söylemedim yaş konusunda sorun çıkarabilir. Çocuk çok iyi kadın ruhundan çok iyi anlıyor ve evlenmek istiyor bende o kafadayım zaten artık. Boyum 1.60 onun da 165 mi neymiş. Tipi falan normal sempatik biri. Ve bi sorun daha ben Balıkesir'de yasiyorum o kocaelinde ama erdekte yazlıkları var yazları sürekli burada kendisine ait evi var onun dışında 3 tane daha evleri var. Durumu baya iyi yani maaşı da öyle. Annem benim Balıkesir dışına çıkmama pek razı olmaz bende istemiyorum konuştuğum çocukla da konuştum bu durumu ordan iş bulurum bulmasına ama burdaki parayı alamam zorlanırız dedi haklı olarak. O da kendi düzenini bozmak istemiyor bende. Sizce anneme bahsedeyim mi? Olumlu bakar mı yani nasıl bir adım atmalıyım çocuk da baya hoslanıyor benden lütfen yardımcı olun.. yakın bi arkadaşıma anlattım evde kalmış 30 küsür yaşında kendisini sana kakalıcak diyor sizce de öyle mi?
24 yaşındayım konuştuğum kişi 32 ?