Ne yapmam gerekiyor? acil taktik biraz uzun ama lütfen okuyun lütfen?

Şimdi kayınvalidem ile kayınpederimi aşırı seviyorum her şeyim de yanımda oldular, destek verdiler, fakat bir durum söz konusu benim kaynimin sevgilisi beni çekemiyor sürekli gizli hesaplardan fake hesabından ve kaynimin hesabından (kaynım ile takipleşmiyoruz) bakıp engelliyor sonra bu baktığı fake hesaplardan birine yazdım, ben onun olduğuna adım kadar emindim, sonra bu bana iftira attı sürekli olarak atıyor, zaten arkadaşı ile bir olmuş benim kayınvalideme yazmış gelinnin beni rahatsız ediyor gibisinden fakat ben arkadaşına değil ona yaziyodum bunlar arkadaşına yazmışım gibi gitmişler şikayet etmişler haberim olmadan ben kaynıma yürüyormuşum terbiyesiz iftira üstüne iftira nişanlım ile kaynım kavga etmişler kaynimi bu kız çok doldurdu çocuğun iyice aklını celmis beni onu kiskaniyorum sanıyor herkes neye uğrayacağımi şaşırır haldeyim kimse beni anlamıyor yalan yanlış şeyleri anlatıyor artık ben de bıktım sürekli peşimde sürekli kayın validem ile beni kıskanıyor o belli, çünkü onlara gittiğimde hikaye atıyorum görüyor kayınvalidem ile kayinpederim ile olan fotolarını siliyor instadan ve ve takipten çıkarıyor fake hesap açıyor tiktoktan onu da anlatmıştım ama gitmis benim açtığım ve benim ona iftira attığımi söylemiş sıkıldım çok büyük ders vermek istiyorum ne yapabilirim nolur yardımcı olun
Ne yapmam gerekiyor? acil taktik biraz uzun ama lütfen okuyun lütfen?