Ne yapmam lazım acil taktik?

Şimdi bir çocukla bir yıldır konuşuyoruz ilk başta arkadaşlıktı bu sonra işte daha samimi olduk bi adını koymadık yani öyle bi samimiyet bana çiçek falan gönderiyo işte benim terim senin yanın ben sana kıyamam edemem bende tabii ona aynı şekilde işte özledim seni gibi gibi neyse biraz gururlu ve egolu da biri aynı zamanda kendinden emin yani neyse işte 15-16 gündür konuşmuyoruz sebebide biri bana istek attı kabul ettim mesaj attı cevap verdim ama kendim için değil yakın arkadaşıma yürüyo sandık onun için sonra önünü kestim ama ona 1 hafta sonra söyledim o da bana sen yalancısın dürüst değilsin flört etmişsin falan dedi bundan sonra sana böyle davranacam yani mesafeli falan dedi neyse ertesi gün oldu aradım sesin soluğun çıkmıyor falan dedin o da dedi ki sana söylemiştim bundan sonra böyle olacağını falan dedi ortak arkadaş gurubuyduk bu arada garip olan yanımdaki diğer kız arkadaşımında suratına bakmıyor hadi bana sinirlisin o ne yaptı şimdi ona mesaj atmak istiyorum ama atmalımıyım atmamalımıyım bilmiyorum

Ne yapmam lazım acil taktik?