Her ne kadar kötü şeyler yaşamış olsak da çok güzel şeylerin yanında çok kötü şeyler biriktirmiş olsak da yinede seni seviyorum bana kendimi kötü hissettiriyorsun ama seni sevmek sanki aşk değil artık benim için ibadet gibi bir şey olsun hiç önemli değil yinede benim için çok değerlisin bunu bilmen senin için yeterli olur
Öylesine tutundum ki sana, hayatla aramdaki o ince çizgi gibiydin adeta. sırat köprüsünden düşer gibi düştüm yüreğine… Zaman geçtikçe daha çok alışıyordum sana, sana alıştıkça, hayata tutunuyordum, eğer ellerini bırakırsam hayatı da bırakmış olacaktım!!! Öylesine bendeydin ki, ben hep bendesin sandım:( hep yanımda kalacağını sanıp, sana daha çok bağlandım. daha çok inanıp, kimselere olmadığı kadar güvendim
onu bilmem de dün gece kardeşimin -abla keşke seninde senin gibi bi ablan olsaydı diyişi ve burnumun direğini sızlatışı 😀 bazı iltifatlar bangır bangır iyi ki varsın demektir 😀
Sevgilim yok;ama yine de bırakayım 🙃 Teninin saçtığı nurdan güneş bile utanır Söyle seni benden başka daha iyi kim tanır Sevdalıların tarihi ıstıraba büründü Seni arzular kıskanır seni aslı kıskanır
Ey gölümün sahibi olacak kız dünyadaki Denizler mürekkep agaçlar kagıt olsa sana olan duygularımı sevgimi hislerimi anlatmaya yetmez tükenirlerdi artık bul beniiiiii