Ben hep iltifat ederim. Zekasına, duruşuna, becerilerine, sanat anlayışına, müzik zevkine, hazır cevap olmasına, güler yüzüne, güzelliğine ve ayrıca fiziksel bir sürü detayına falan. Her şeyine ederim ama benim hatun geçtiğimiz günlerde bir psikolojiye girdi, seksi olduğuna inanmıyor hatun. Sonra fark ettim ki ben de ona hiç seksi olduğunu söylememişim. Artık ona da ediyorum. Bilmiyorum iltifat edeceğim ne kaldı.
Ne demiş Turgut Uyar? Bir bozuk saattir yüreğim, hep sende durur. Mevlana da güzel söylemiş, Sevdiklerinize gül verin, gülünüz yoksa gülüverin der, gözlerinin içine içimdeki o sevdayla bakardım. Aşk demiyoruz arkadaşlar o tek taraflı çünki. Ama sevda öyle değil.
Burhan Çaçan’ın aşkımız olay olacak şarkısını bağıra çağıra söyleyip güldürebilirim mesela 😀 sevgi insana neler yaptırıyor..
İbrahim Tatlısesin de güzel şarkıları var karakterini tasvip etmiyoruz orası ayrı. Sonuçta adam alıyor şarkı sözlerini, söylüyor. Adam Zülfü Livanelinin şarkısını söyledi, güzel beste yapmışlar mesela orijinalinden daha çok severim. Ama Kayahanın yeri başka. Ondan da çok şarkılar armağan ettim rahmetli yengelerinize 😀 hepsinin toprağı bol olsun.