Özel hastane ile anlaşmalı
Ben sadece ön kayıt oluşturacakmışım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer eşinle görüşmen daha doğru olur bu konuda... eşin ne diyecek bakalım.. artı pek çok insan , telefonla pazarlama yapılan aramalardan hiç hoşlanmıyor. pek çoğu dolandırıcılık olduğu için. hastane çağrı merkezi sana satış yaptırıyor.. bu ilginç geldi bana.. pek mantıklı gelmedi bana açıkçası. hani günde 2 tane satsan süper diyeceğim de.. cazip bir ürün gibi gelmedi.. kapıda ödemeyle gönderilecekse belllki.. veya internet sayfası falan da varsa, hastanenin resmi sitesi içinde olmak kaydıyla.. olabilir ama.. her nasılsa güven vermedi bana bu.. sağlık paketi satışı bir ekstraysa olabilir.. asıl iş , hastane çağrı merkeziyse ve sabit maaşın varsa.. ama tek işin pazarlamaysa, kusura bakma o iş çağrı merkezi değil.. ve muhtemelen dolandırıcılara yardım ediyor olursun.. dolandırıcı olmasa bile.. telefonla satış yap para kazan meselesi biraz itici bir fikir.. sen bilirsin.. eşinle konuş fikrini al. ama telde kredi kartı bilgileri veya havaleyle para ödemesi isteyeceksen hiç bir enayi almaz o ürünü.. ben arayayım seni.. ben ürün satıyorum. hesap numaramız bu , parayı gödnerin ürünlerinizi gönderelim dersen , karşıdaki küfreder.. sen kimsin der..
Hastaneyi arayıp sormalı mıyım
Fikir verir misiniz
Bana tel hattı gönderceklermiş oradan arayacakmışım
evet.. hastanelerin böyle şeyler yaptığını duymadım ben şahsen. tuhaf.. hastanenin kendisiyle görüş bu konuyu.. numarayı da sen bul hatta.. o insanlardan isteme.. hatta git gör hastaneyi.. gerçek bir hastane mi ne.. neresi orası. gir içeri hatta danışmaya anlat durumu.. bu konularda risk alma.. hastanenin kendisinin böyle bir şey yaptığına emin ol önce.. ondan sonra..
Hastane bilindik hastane herkes biliyor
Hatta adını numarasını da onlar attı
Hastanenin böyle bir programı olduğu da sayfalarında var ama sayfalarındaki numara bendeki no ile aynı değil
Cevap
2Cevap
merhaba dikkat etmen gerekiyor evden çagrı merkezlerinden çalışınca daha sonra sıkıntı olabiliyor
Ne gibi peki
Ödemeyi hastaneden yapıyorlar özel hastane
Ben sadece ön kayıt oluşturacakmışım
1 devamlı siz muhattapsınız her hangibir farklı bir satış olduğunda sizin sorumlu olma ihtimaliniz var onların çalışanı olduğunuz için bir polis operasyonunda sizi de gözaltına alırlar MALUM SAHTE SAGLIK ÜRÜNLERİ SATAN ÇOK VAR Kİ BNU HASTANELER BİLE YAPIYOR
2 satış başına olan para çok fazla 400 tl nin gideri vardır satıştan kaynaklı devlete vergisi gideri girdi çıktısı arasında fark olur eger sana satış başına 20-30 tl deseydi inanılırdı ama 90 tl deiyince kuşkulandım
benimkisi sadece varsayım siz bilirsiniz yine de
özel hastanelerin kendi bünyesinde odaları vardır burada yaptırlar bana çok farklı geldi ablam 3 özel hastanede çalışırdı aynı iş için evden oldugunu hiç düşünmem dedi sordum şimdi özel hastane kendi bünyesinde yaptırır evden olmaz cunku ev numarası sızın vs
Sağlık ürünü değil check up bu.
Özel hastanenin adı ve nosu da belli
İstanbul'da bir özel hastane hatta
O hastaneyi arayıp sorsam mı peki
İş nasıl oldu ben de eğitimdeyim güvenilir mi satış yapılıyor mu
Nerede yaşıyorsun ki
İstanbul'da yukardaki arkadaş kuşkulandırdı
Acaba hastaneyi arasammı
Kanma dikkat et
Öyle bi iş vsr mı ya
Artık herkes böyle
Dayımda bankada çalışıyor çağrı merkezinde evden