Hoşlandığını sözlerle belli etmeyi sevmeyen erkeğe nasıl davranılır?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Valla ben daha fazla hoslanirdim saçma sapan sözcüklerle hoşlandığını belli eden insanlara tav oluyorum. Davranışları mimikleri ve hareketleri benim için aşırı önemli
ama o da kötu ya hep davranis sozlerle de yapmasi lazim
Sözler önemli değil, yuzyuzeyken buluştuğunda bak bakalım sana bakışlarına davranislarina
bakislari davranislari guzel ama guzel sozcukler soylemiyor romantik seyler soylemiyor ben oyle istiyorum
Ama karşı tarafi olduğu gibi kabul etmek gerek bazıları sevmez. Benim sevgilim De sevmez romantik şeyler söylemeyi. Ama 3 yila aşkın iliskimiz var. Sen eğer romantik şeyler duymayi seven biriysen öyle birini bulmalısın. Çünkü sen buna neden dersen sırf sen istediğin için iltifat edicek sen kabul eder misin? Ozaman sen iltifat eden biriyle görüşcen :) tamam kadınlar olarak hassas noktamız iltifat ama bunu bilip devam etmemek sizin elinizde :))
Anlamiyorum bende ona romantik seyler soylememem mi lazim yani nasil davranmam gerektigini anlamiyorum ve baska birisi desen onu seviyorum sen ona karsi nasil davraniyorsun romantik mi yoksa hic romantik davranmiyor musun
Ben 3 yıllık iliskideyim. Sevgilim hiç sevmez romantik şeyler söylemeyi ama ben bana bakışıyla anlıyorum. Ama ben kendim gibi davranıyorum sevgilim derim hayatım derim. İla o bana nasıl davranıyorsa öyle davranmak zorunda değilim. Her insan farklı ki. Zaten iki farklı dünyadan insanlar ilişki kuruyor. Böyle şeylere takilmayin. Sen sana olan saygısına güvenine bak. Bazı insanlar romantik cümleler kurar ama beraberinde seni kandırır, aldatır, saygısızlık eder yıpratır.
O bana bakislari ile anlattiyor guluyor falan sonra beni gormek istiyor ve bana soz verdi senin kalbini asla kirmiyicam seni asla uzmiyicem falan diye ama guzel sozler soylemiyor iste bu da bazen degersiz hissetiriyor sanki ama sizin dediginiz giib yapicam tesekkur ederim bilgi icin iliskine de masallah umarim bizim ki de o kadar uzun surer ve benimki hep ilk adimi benden bekliyor sizin ki de oyle miydi?
Öyle şeyler olur. İlişki tam oturana kadar sorunlar yasanir, senin düşüncen ters teper, üzülür veya başka sorunlar oluşur. Biraz sabretmek önemli sakin kalmak, kişiye ayak uydurmak vs. İnan okadar kötü durumda olup, ilişkisine devam eden var hatta sonucunda evlenende. Ayağınıza en ufak taş değdiği için vazgeçmeyin. Bir başkası da olsa farklı sorunlar yaşayacaksın. Bunlar küçük tatlı şeyler
Tesekkur ederim peki sen mi ilk adimi attin ona o mu benimki hep ben dedikten sonra degistiriyor ve sakliyor korkuyor biraz
Ben uğraştım ilk başlarda o biraz öküz. Ama hiç ilgilen benle gibi şikayet tarzı konular yapmadım sabırlı olup kendi haline bıraktım. Sen şikayet etsen birkaç kez kendini düzeltir ama sonra gene eskisi gibi olur. Sen olduğun gibi kabul et tavır almadan samimiyetini kaybetmeden sikayet etmeden devamı geliyor 🤗
Ederim tesekkur ederim peki sen hic ondan ilgi beklemedin mi ve seninle hep ilgili mi simdi
Tabi bekledim evde kafayı yedim mesaj atsın diye duvarları yumrukladim haha😁 ama tabi o bilmiyor bunu. Bende benle ilgilen vs yerine tam tersini yaptım ama bizim artık 3 yıl oldu biraz rutine bindi. Rutine bindikce ben farklı deneyimler katıyorum. Erkekler daha farklı bu konuda onlara kalsa 1 ayda ilişkim oturdu modunda
peki mesaj atti mi yoksa hep sen mi atmak zorunda kaldin istersen ozelden konusabiliriz baya sorularim varda
Yok tabiki adim ben atmadım hep, sadece bana düşen görevleri yaptım. O mesaj attığı zaman ya da aradığı zaman meşgul olduğumu söyledim. Ki onun yüzünden zamanında kafam dağılsın diye kurslara gittim. Kendini farklı şeylere yöneltikce sürekli trip atmadikca, sorgulamayinca o sana yöneliyor neden böyle yapıyor diye. Biraz şok etkisi yapmak gerekiyor bunlara
yani mesaj yazmadin o yazdi kac gun bekledin gitmedi degil mi seni birakmadi yani ve seni kac gun bekletti nasil acildi sana sanaldan mi bulustugunuzda mi
Uzak mesafe değil demi sizin?
uzak mesafe degil sizinki uzak mesafe mi?
Hayır değil uzak mesafede değil bizimki oyuzden sormadım. Sormamin nedeni Uzak mesafe ilişkisi yaşayanlar ne yazıkki romantiktir sözcüklere kendini kaptırıyor. Bu sebeple.
degil ama birbirimizi cok gormuyoruz o yuzden bazen ihtiyacim duyuyorum o bazen beni gormeye geliyor ona sarilmak istiyorum elini tutmak istiyorum elini tuttum ama sarilmadim daha ve bana uzun uzun bakiyor bazen konusmak yerine durmadan
Böyle adamlar daha hayırlı 🤗
kac gun sonra mesaj atti peki? size
insallah dediginiz gibidir kismet
Bişi gibi davranman mı gerekiyo? Öyle kabul et işte
hayir onun yaptigi gibi mi davranmali romantik mi
İçinden geldiği gibi davran ama tepki veremeyen bi tipse çok üstüne düşme sonra eksiklik hissedersin
Her kim hoşlandığını sevdiğini sözlerle davranışlarıyla belli edip hissettirmiyorsa aynı şekilde davranmak gerekir ona de 😒