- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBırakın ayrılsın.Çünkü seni ve eğitimini tamamlamanın sana katacaklarını hiç düşünmüyor. Derdi ne bunun? Bu kadar kolay mı yitp giden, sonrasında ah bitmeyen okullar, edinilemeyen meslekler. Ya anlaşamaz ayrılırsanız kim hayatını kazanmana destek olacak. Bir işinin, mesleğinin olması kötü mü? Sonra emri vaki, seni üzerek, sana baskı yaparak, bırskırım, ayrılırım, vazgeçerim diyerek baskıyla, gönülsüz bir evlilikten ne umuyor? Ona yapılsa, bırsk okumak ta neymiş al kazma küreği hadi çöp toplamaya dense iyi mi olurdu? Evet arkadaşım yüz vermeyin, izin vermeyin böylelerinin hayatınızı mahvetmekerine. Bugün bunları yapan, yarın neler yapmaz. Ojulunu bitir, mesleğini eline al, kapında kuyruk olsun adam gibiler.
04 Yorumla- +1 yıl
Umurunda değil çünkü kendisi okumadı ondan ama benn istemiyorum dedim başka birini bulma Arayışlarına girdi bitti zaten umrumda değil kendimi düşünüyorum ben ve okuycam
- +1 yıl
Aferim işte bu. Bir aklı yerin de kafası çalışan ve kendini gerçekten düşünüp, geleceğine önem veren bir kıza rasladım sayende. Evet bu kararını destekliyorum. Yüreğine sağlık.
- +1 yıl
Ayy çok teşekkür ederim düşünceleriniz için sagolun desteğiniz için 🙏🙏 başından beri ben hayatıma önem verendim bencillik de sınır tanımadı 😂😂😂 çok mutluyum böylesi için
- +1 yıl
Aynen öyle. Uzak durun böylelerinden.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu yaşta evlenen çevremde bir çok insan var ama erken buluyorum çünkü insan sorumluluk sahibi olmalı , evlilik için kendini hazır hissetmeli sevgilin neden hemen evlenmek istiyor ki ben de 20 yaşındayım o evlilik için kendimi hazır istemiyorum ailen biliyor mu , sevgili olduğunuzu okulun bitince hemen evlenmeye ikna edin ya da yatay geçiş ile o oğlanın bulunduğu yerde okuyun.
00 Yorumla
+1 yılSenin planlarına, geleceğine saygı duymayan bir birey. Tamam seviyorsanız evlenmek güzel, kimse ertelemek istemez ama sonuçta okulun için yapacaksın. Emin ol okulun, işin daha önemli bir de yaşın çok genç. Bunları detaylıca konuş, mantıklı davran. Eğer ayrılmak istiyorsa hala boş ver ayrılsın.
00 Yorumla
Yaşınız daha çok genç. Bu yaşta acelesi nedir? Hazır değilsen onaylama. Sırf senden ayrılacak korkusuyla bir evlilik düşünürsen hata yapmış olursun. Biraz daha beklemeniz gerektiğini üstüne basa basa belirt. Anlamazsa kendi bilir...
01 Yorumla- +1 yıl
Ya ben düşünmüyorum evlilik umurumda değil ben geleceğim herseyden önde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba ben
Sadece kendi düşüncesini baz alan biri için geleceğini hiçe saymak çok sakıncalı zaten. Bi meslek sahibi olmadan, eğitim bitmeden sırf evlenmek için evlenmek verilecek en yanlış kararlardan biri olacaktır ayrıca.
Sizi anlamayan biri ile evlenseniz nolcak ki?
Ne yapmak istediğinizi biliyorsanız en doğru kararı verin. İlerde üzülmeyin00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılHenüz daha çok erken 20 yaş evlilik için
10 Yorumla
+1 yılSevgiline okulun yüzünden evlenemem diyince, sevgilin senden ayrılmayı düşünüyorsa eğer bırak ayrılsın. Senin şu an da okulunu okuyup meslek sahibi olman daha önemli ve zaten evlilik için yaşın daha genç. Sevgilin eğer ciddi düşünüyorsa, bu konuda aceleci davranmaz ve sırf sen evlenmeyi şuanda kabul etmediğin için sana karşı soğuk olamaz.
51 Yorumla- +1 yıl
Ya şey oda istiyor ama ailesi baskı yapıyor yüzük takalım falan diyor ben ona diyorum birkaç sene sonra birini bulma arayışlarına girdi çoktan 🥺
+1 yıl20 yaşına gelmissin oturup mantıklı dusunemiyorsan yazık arkadaşım. Kendine ait bir işin evin bir seylerin olmadan tamamen birine bağlı yaşamak zoruna gitmeyecekse evlen. Ama bir gün olurda aranız bozulursa ben niye okulumu bitirmedim niye işimi elime almadım diye üzülürsün.
30 YorumlaEvliliğin yaşı mı var?
Lütfen böyle bir hataya asla düşme, seni seven adam 10 yıl olsa 10 yıl yine seni bekler. Okul senin geleceğin kendi ayaklarının üzerinde durman için bir fırsat lütfen bunu bir erkek için yok etme dediğim gibi seven insan senin iyiliği düşünür ve ne olursa olsun seni bekler.
Ona tatlı bir dille okumak istediğini meslek sahibi biri olmak istediğini söyle. Eğer seni bu yüzden terk ederse asla üzülme o doğur insan değildir.11 Yorumla- +1 yıl
İlk başlarda arkamdaydı ne olursa olsun oku ayakların üzerinde dur diye falan annesi baskı yapıyor ya ona yüzük takalım felan diyor isteyelim falan ben olmaz mezun olmadan ayrıldık biz zaten şu an kariyerimi veremem bir erkeğe
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılGenç bir yaş. Neden bu kadar hevesli olduğunu öğren öncelikle. Duruma göre konuşup belki çözebilirsiniz. Elle tutulur bir sebebi yoksa da seni manipüle ettiği için onu terk etmek hakkındır. (bkz. Duygusal manipülasyon: Mahrum bırakma yöntemi)
00 Yorumla Evlenme teklifi beklerler, etmiyor diye üzülürler😅 teklif edersin, daha erken derler 😅
Evliliğin geci erkenimi var. Evlenmeyim napacaksin. Daldan dala zıplayıp ay ben hayatımı yaşicammi diceksin. Madem yaşicaksin sevdiğinle yaşasana yaslansana 😆 devir cok değişmiş kimin eli kimin cevinde belli değil adam kankasiyla f*ck takiliyor adi modern 🤣 evlenecek birini bulmuşken evlen yoksa eskitirler , yaşadim sanarsin dönüp bakinca aaa ben ne yaptim olur. “ tabi bu benim düşüncem, kimse üstüne alinip boş yapmasin 😆00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilikle birlikte okumama destek olacak biri ise evlenebilirsin. Ama bi 22-23 olmanı tavsiye ederim. 20de fikirler tam oturamayabiliyor. Sağlıksız bi karar almaya daha müsaitsin
34 Yorumla- +1 yıl
Ben düşünmüyorum evlilik okul da bahane oldu olmamasına 20 erken bir yaş 23 yaşında felan düşünürüm ama erken evlenmem kariyer şart
- +1 yıl
Çok seven iki yıl üç yıl demez bekler zaten. Gitse de yapamaz, özler geri döner. Gidebilen insan sevse bile çok da yoğun sevmiyordur zaten. Önüne bak
- +1 yıl
Çok haklısın bir erkek için gelecek heba edilmez bugün teklif etse reddederim hemen
- +1 yıl
Söyle açıkça. Gerisini kendi bilir
Ayrılırsa ayrılsın, sen okulunu bitirmeye bak. Bir erkek için kariyerinden vazgeçme.
00 Yorumlasenin okulunu geleceğini düşünmeyen zaten seni sevmiyordur merak etme, o kadar sevse senin geleceğinin önüne geçmekten korkar. kendi çıkarına dayalıymış meğer sevgisi saygısı
20 Yorumla
+1 yılOkulunu bitirmeden , iş bulup kendi ayaklarının üzerinde durmadan evlenmeni tavsiye etmem sana yoksa o kişiye hep muhtaç kalmak zorundasın.
30 Yorumla
+1 yılKariyer aşktan daha önemlidir. Herşeyin bir zamanı vardır. İlk sağlık sonra eğitim sonra da evlilik bu sıranın bozulması senin pişman olmana neden olabilir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Okulun ve geleceğin ile ilgilen seni bu konuda desteklemeyen ileride evlendiğinde hangi konuda destekleyecek bir düşün ve 20 yaş çok erken daha.
12 Yorumla- +1 yıl
Bencede diyorum ona ama anlamıyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Seni anlamayan ve saygı duymayan evlenince hiç anlamaz o yüzden bu sebepten ayrılacak ise ayrılsın. Hayırlı olur.
12 Yorumla- +1 yıl
Geri kafa çünkü
+1 yılOkulunu bitir ve yanlış anlama ama elin erkeğine ileride muhtaç olma. Okulun bittikten sonra iş bulup maddi özgürlüğünü eline alınca eğer hâlâ yanındaysa evlilik için adım atılabilir.
00 YorumlaAklın varsa, evlenmeye eksin ve hayatına devam edeceksin. Garanti veriyorum 20 yaşında henüz kendi ayakları üzerinde bile duramazken ısrar sonucu evlenirsen, bir noktada mutsuz olacaksın.
00 Yorumla
+1 yılİstemediğin şey, çok sevdiğin biri tarafından bile sana dikte edilse kabul etmemen en doğru olandır. Kendi hayatın hakkında söz söyleme hakkını başkasına devretmemelisin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılayrılsın daha hayırlı olur. kendi isteklerine göre ikiniz adına karar almak aldırmak isteyen adamla evlenme zaten. aynı evin içinde seni köle yapacak
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen kimse adıma karar alamaz en yakınım bile belki de böylesi daha hayırlıdır
+1 yılEvlenmeyeceksin.
Daha çoook erken hiç olmadı bi 23 24ü gör hala evlenmek istiyorsanız o zaman evlenirsiniz.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayatının en önemli kararını biz mi verelim şimdi 😹😹 evlenme seni değil kendini düşünen hödük olduğu kesin okulun bitmemiş yaşın küçük
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılHem okuyup hem de evli olan çok insan var üniversitede. Evlilik okumaya engel değil ki
14 Yorumla- +1 yıl
Şehir sıkıntısı var okulum başka yerde
- +1 yıl
Okuduğun şehirde ev tutup çalışma imkanı yok mu bunu sana telif eden kişinin
- +1 yıl
Çalışıyor nasıl olcak
- +1 yıl
Aynı işi senin okuduğun şehirde de yapabilir. Ya da sen yatay geçiş ile üniveriste değiştirebilirsin
Evet hiç geç kalmayın o sevgilin çok biliyo herşeyi evlilik yaşı 20 mi
12 Yorumla- +1 yıl
24 o
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrılsin. Kendi cikarlari olan insanla işin yok. Aksine senin arkanda durması okuman için elinden geleni yapması önemli. İlişkide saygı anlayış bu yüzden onemli bundan bir şey olmaz ben sana diyim :)
11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru aradığım yorum kendi okumadı bencil işte
Bırak ayrılsın. Senin eğitimin geleceğin mi önemli yoksa onun evlilik yaşının geçmiş olması mı?
12 Yorumla- +1 yıl
Benim geleceğim önemli umrumda değil o
20 erken bence. Şahsi görüşüm bayanlar için ideal yaş aralığı 25-30
Daha erken de , ayrılırsa keyfi bilir00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenme manyak misinn? Hani ikinizde parası olsa tutarsın bir hizmetli evine bakar ikinizde hem okursunuz hem de geçersiniz. Ama yoksa yapmayın canım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılOkul bitmeden evlenemeyeceğini baştan söylemediğin için tavizi baştan verdin. Eğer söylediysen ve söylemene rağmen de mızmız yapıyorsa tekmeyi vuracaksın.
00 Yorumla
+1 yılbanada daha 18 yaşındayken diyor ne bu acele ya xd sizde de mi yaş farkı fazla
010 Yorumla- +1 yıl
24 yaşı onun
- +1 yıl
benimkide 24 yaşında xd bi de diyor yaşlanıyorum 🤣
- +1 yıl
Biliyor musun yeni birini bulma arayışlarına girdi
- +1 yıl
aa yok artık
- +1 yıl
Valla cidden sürekli kız ekliyor sonra düşüyor takipçisi çünkü yazıyor kızlar vermiyor yüz ondan düşüyor
- +1 yıl
ıyy ne itici tip tabi kimse bakmaz
- +1 yıl
bunla evlensen aldatırda kesin boş ver bunu
- +1 yıl
Abaza çünkü bence çapkın benleyken sürekli uyarmama rağmen kız ekledi çok kez terk ettim ben😂😂
- +1 yıl
huyu bu demek ki keşke önceden bitirseydin
- +1 yıl
Aman neyse ama terk ettim mutluluk verdi bana sdkfjdjd
+1 yılAyrılsın o zaman. Önce meslek sahibi olmalısın yoksa ömür boyu ya ayrılırsa ben ne yaparım korkusuyla yaşarsın
00 Yorumla
+1 yılBırak evlensin ama seninle değil
Böyle bir hata yapma hayatını mafedersin. Yaşanmışlıklardan söylüyorum bunu00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılSaygı duyacaksın.
Kabul edemiyorsan ortak noktada ikna edici şeyler ortaya koyabilmelisin.
cut.00 Yorumla
+1 yıl🤦 Gülüp geç, ayrılırsa ayrılsın. Sen de okuluna odaklanırsın.
10 YorumlaNeden hem kairyer hem Aşk ikisi bi arada yurutemiyoruz 😁
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. tabiki evlenme seviyorsa okulunun bitmesini bekler
ayrıca birini bulma arayışlarına girdi çoktan
demişsin adam seni sevmiyor belli ki00 Yorumlaİki gönül bir olunca demeyeceğim :) henüz çok erken.. tabii ki karar senin ;)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılOkul varken ne evnmesı ya okulun bitmesini beklemeyen sevgılıye sende bırakırsa uzulme
00 Yorumla Evlenme eğer seni gerçekten seviyorsa zaten bekler seni.
00 Yorumla
+1 yılOkulun bir sabah kalktığında seni terk etmeyecek. Kariyer daha önemli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Ayrılmasına izin vermelisin. 20 yaşında ne evliliği.
00 Yorumla
+1 yılSöylemişsin zaten okul var diye laftan anlamıyorsa ayrılsın hit kumaşı değil ya
00 Yorumla
+1 yılokulunu bitirmeden evlenme. seni seven. okulunu bitirmeni ister.
00 Yorumla
+1 yılKariyer in önceliğin olsun bir erkege hic bir anlamda muhtaç olma
00 Yorumla
+1 yılAmaan bırak o sümüğü mendebur angutu, hayatına bak sen.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoş laf yapıyor gel tamam desen yemıcek ben bile evlenmek istedim gün almaya giderken ayaklarım geri geri gitti stresten agladm hep el kadar bebe hadi evlenın göreym awk
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin ısrarı nedir böyle acele etmemesi lazım daha erken kaç yıldır tanıyosunuz birbirinizi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOkumani istemeyip sen okuluna devam edeceksin diye seni beklemeyip ayrilcak adama kapi orada
00 Yorumla Okulla evliliğin ne ilgisi var. Sap ile saman arasında bağlantı kurmayın. Evlen gitsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılİstemiyorsan evlenme niye bu kadar ısrar ediyor ki?
00 Yorumla
+1 yılSenin geleceğini düşünmüyorsa ayrıl gitsin. Bu bir iki güne çocukta ister bencil belli ki
20 Yorumla
+1 yılDostum genç yaşta evlen ve hayatını bitir,
kendin diyorsun daha yirmi yaşında olduğunu.
Daha onca yıllar var. Sana tavsiyem genç yaşta evlenme! Yinede kendin bilirsin hayatını daha yaşamadan bağlanmak istiyorsan, buyur...00 YorumlaBence okulunu bitirmeden ve kendini tam olarak hazır hissetmiyorsan evlenme. Onun ne acelesi var anlamadım. Seni seviyorsa birkaç yıl beklemeyi sorun etmemesi gerekiyor.
10 YorumlaAyrılan ayrılsın kimse babanın uşağı değil seven her zaman bekler okulunu bitir diplomanı al 24 yaşından aşağıda evlenme derdine noldu
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrılsın evlenme geleceğini heba etmeye değmez kimse için
00 Yorumla
+1 yılevlenmek istiyor ama evlenme uzarsa ayrılmak istiyor , bu ne ya sevgi görüyo musun burada , basar giderim böyle adamla olmaz
10 Yorumla
+1 yılAsla evlenme, ayrılırsa ayrılsın. Senin okuman kendi ayakların üzerinde durman evlenmenden daha önemli.
00 YorumlaAsla evlenme biri gider başkası gelir evlilik bir yerde yük insana
10 Yorumla
+1 yılEvlilik için daha çok erken bence çok iyi düşünülüp karar verilmesi lazım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yıl20 yaşında ne evlenmesi, kocasız mı kaldınız ya!
23 Yorumla- +1 yıl
Ben istemiyorum o istiyor
- +1 yıl
İstemiyorsan istemiyorum de o zaman, bu kadar basit. Hayatına yön veremez, evli olsanız hadi neyse de daha sevgilin yani evlenmeden böyle rest çekiyorsa önce sen onu sil.
- +1 yıl
Ayrıldık
+1 yılEvlenme napcan yani. Boyle bir mallik reva gorulebilir mi allasen?
00 YorumlaBırak ayrılsın sanki dünyada tek o var ayrıca 20 yaşında evlenmek gibi bi hataya düşme daha gençsin
00 Yorumla- Devamını Gör (102)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne