Sevgilimle aramda 6 yaş var ben daha henüz 20 yaşındayım. surekli evlilik konusunu açıyor evlenmek istemiyorum yani daha yaşım çok küçük okulum da var ama ısrarla yok söz yaparız 3. Sınıfta da evleniriz diyor ne yapmam lazım sonuçta beklemek zorunda değil mi bu yaşta birini sevdiyse
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla ben minumum kadınların 25-30 , erkeklerin 30-35 yaşlarında evlenmesi taraftarıyım. İstisnalar hariç çoğu insan zaman ilerledikçe öğrenip olgunlaşıyor. Arkadaşa buradan bakarsak da bu dayatmacılığı ile hiç olgun durmuyor. Gençliğini heba etmeye gerek yok. Bencillik iyi bir şey değil ama bazı konularda önemli. Sen git okulunu oku bitir , kendi ayakların üzerinde dur. Sonra ya kalanla devam edersin ya yeni sulara yelken açarsın.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın beni gerçekten seviyorsa bekleyecek başka yolu yok onun için ailemin benim emeklerimi arka plana atamam ha yok ben bekleyemem hemen evleneceğim diyorsa da yolu açık olsun...
En İyi Cevaplar
+1 yılEvlendikten sonra okula devam etmen çok zor. Benim sevgilim de sürekli bahsini açıyor ama reddediyorum sert bi dille. Sürekli dillendirip evliliğin değerini düşürmenin anlamı yok. Kendi yaşı büyük diye senin istemediğin hayatı yaşatamaz sana. Kararlılığından sakın vazgeçme bence sonra çok pişman olursun❤️
19 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca seni sürekli bunaltmasına da sinir oldum diğer yazdıklarını okuyunca. Bu kadar stresle derslerine odaklanabilecek misin acaba? Ya da notların düşük gelince vazgeç evlenelim mi diyecek merak ediyorum. Seni yıpratmasına izin verme sakıınn❤️ bu arada bölümün ne?
Soran+1 yılYa evet artık önceden heyecanlanırdım şimdi bir anlamı kalmıyor her gün her gün aynı. diyorum yine aynı vazgeçmiyor.
Soran+1 yılUçak mühendisliği
- +1 yıl
Israr ederek böyle güzel anlarınızı berbat edebilir ama biraz da seni düşünmesi gerek platformdan bile belli canının çok sıkkın olduğu neden hala anlayışsız davranıyor anlamış değilim. Bölümün de çok güzelmiş❤️
Soran+1 yılTeşekkür ederim ♥️🙏🏻
Ya evet gerçekten bunaldım önceden heyecanım olurdu o da yok artık- +1 yıl
Anladığım kadarıyla ilişkinizde senin pek otoriten yok böyle devam ederse evliliğiniz de zehir olur. İpleri eline alsan iyi edersin başarılar diliyorum EĞİTİM HAYATInda sana ☺️
Soran+1 yılEvet canım maalesef sözlerimin pek bir ehemmiyeti yok🥺çok teşekkür ediyorum ♥️
- +1 yıl
Eğer ilişkide otoriten yoksa ve okuyamazsan vay haline diyorum ☹️ kusura bakma ama bi noktadan sonra seni beslemesi gibi bile görebilir. İlişkiniz ne durumda bilmiyorum ama yavaş yavaş tüm kontrolü ele geçirecek gibi. Mutlaka ekonomik özgürlüğünü kazanmalısın aksi halde dönüşü kolay olmuyor. Kendi ayakların üzerinde dur ondan sonra bir eş seçimi yaparsın. Bilmiyorum çok uzattım sanırım ama içime dert oldu. Umarım hakkında hayırlısı olur mutlu olursun❤️
Soran+1 yılİnşallah canım ♥️
+1 yılSeviyosa bekler seni acelesi neymiş hemde dursun okulunun bitmesini beklesin bari okul bitmemiş etmemiş ne evliliği hem evlendikten sonra okuluna devam ettircekmi orasıda var işte sizde önden söz falan yapın okulun bittikten sonrada evlenirsiniz veya kendini ne zaman hazır hissediyosan o zaman
10 Yorumla
Kararına saygı duymalı, aceleye getirmemeli. Kendini hazır hissetmiyorsan ve okulunu bitirme hayallerin varsa evliliği mümkün mertebe ileriye at. Üzerinde baskı kurmaya hakkı yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef baskı kuruyor her gün aynı konular
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
25Cevap
Kendi yaşından büyük biriyle sevgili olursanız sonuçları böyle olur. İşte bu bir uyumsuzluk kafalar uymuyor şu an.
70 Yorumla
+1 yılSeni kaybetmek istemiyor anlaşılan okulu bitirdiğinde onu istemiyeceğini düşünüyorda olabilir ama oturup konuşun bu işin bir orta yolu var eğer gerçekten birbirinizi seviyorsanız aileler tanışabılır sözde yapabılırsınız ama senın aılenın tek şartı okulunun bitmesi olursa sürekli bu baskıyı uygulayamaz hakkında hayırlısı olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 20 yasinda sevgilim olduğunda o 26 yaşındaydi aklima hep evliligi soktu sonra ben 25 oldum o 31 evlencektik benle evlenmeyi düşünen beni bıraktı başkasıyla evlencek:)) oda oyle olcak buyuk ihtimal evliligi surekli kafana sokmasina izin verme insan strese giriyor bu isler strese sokuyor hangi yöne gidicegini bilemiyorsun herkes gider hersey biter kariyerin omur boyu senle gelir ben iyi ki kariyerimi birakmamisim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen istemiyorsan sesini kesmeli bunaltmamalı
Ben bile sinir oldum okurken316 Yorumla
Soran+1 yılSürekli bunları konuşuyoruz başta heyecanlanırdım artık bunaltiyor beni
- +1 yıl
Sen gençsin okulun var
Oda genç ama 6 yaş fark var sonuçta
Soran+1 yılAma sonuçta bu yaştaki birini sevdiyse her şeyi de göze almalı
Soran+1 yılBeklemeli ona da diyorum tamam ömür boyu beklerim diyor yine 2 gün sonra aynı
- +1 yıl
Son kez uyar daha da uzatırsa ayrıl valla
Çünkü şimdi bunu uzatan yarın bir gün başka şeyleri de uzatır
Soran+1 yılYa anlaşırız diye boyle bir meseleden ayrılmak istemiyorum severken
- +1 yıl
Anlaşmaya bak ama yarın bir gün daha büyük konularda da ısrar ederse şaşırma
Sonra burda soru sorarsın 😂
Soran+1 yılAllah korusun ya
- +1 yıl
Dediklerimi unutma iyi insansa anlayışla karşılayacaktır zaten
Seni çok seviyor evlenmek istemesi de ayrıca hoş bir durum
Soran+1 yılEvet hoş başta cidden çok hoşuma gidiyordu falan ama şimdi her gün konuşunca da bir anlamı kalmıyor
- +1 yıl
Orta yolu bulmalısın
Güzelce anlat yine anlamazsa evinizde tava kürek varsa geçir kafasına 😂
Hayırlı mutluluklar
Soran+1 yılO gecirmesin😂
Teşekkür ediyorum 🙏🏻- +1 yıl
Rica ediyorum iyi geceler
- +1 yıl
Ohooo şiddete meyilliyse bas kıçına tekmeyi. Sevgi değerlidir ama özel kişilere karşı kullanılmalıdır fikrimce. 🤷🏻♀️
- +1 yıl
Gülücük koymuş ama
Şakasına demiştir herhalde
Ama şakada olsa dememesi lazım
Soran+1 yılAynen neden ciddiye alındı bilmiyorum, ironi olduğu apaçık ortada
+1 yılEvlenecek adam uzatmak istemez. en azindan bi soz takabilirsin. belliki seni. kacirmak istemiyor. anla sende
012 Yorumla
Soran+1 yılSöz olunca hemen evlenmek isteyecek 3. Sınıfta ben zaten 21 yaşında oluyorum çok erken evlilik için
- +1 yıl
İste bunu konus. soz takarim ama okuldayken evlilik olmaz de. oda kabullenevek. adam resmi bisi istiyor ona karsi bir bagin olsun istiyor
Soran+1 yılEvet kendi de diyor okulda baksınlar istemiyorum yüzüğün olsun en azından diye
- +1 yıl
Dogru anlamisim... Soze uzak bakma ama kacan kovalanir derler ama bu islerde uzarsa sonu ayrilik olur genelde
Soran+1 yılYa söze uzak değilim sadece hemen evlilik isteyecek diye korkuyorum ki istiyor 3. sinifta ben zaten 21 yaşında oluyorum
- +1 yıl
Bu kadar takma kafana hdrsey zamanla oturur..
Sende seviyor isen dusunme bu kadar. bunca yil okuyup o kisiden ayrilip meslek sahibi olamayip yillarca keske evlenseydim diye bir uhde uasayacagina ikisinide goturebilirsin
Soran+1 yılAma yani benfarkli bir şehirde okuyorum tayin işi de çok zor o zaman okumayacaksın diyecek
- +1 yıl
Sen diyon ki ne yardan vazgecerim. ne vatandan. bunun icin ikisinede dönuk. olmalisin veya secimini yapmalisin
Soran+1 yılValla söz olsa bile evlilik olmaz ki evliliği de hemen istiyor
- +1 yıl
Durumu iyi ise senden buyuk kendi ayaklarnn ustunde duruyor ise bisi diyemem.
Ama bunlar yok ise oku arkadasim onceligin okul olsun
Soran+1 yılDurumu iyi ama yine de kendi paramın olmasını isterim
- +1 yıl
Bu uhdeyi yasiyacaksan oku
Gizli Üye(30-35)+1 yılO da kendince haklı. Bekledi diyelim. Birkaç yıl sonra olacağının bir garantisi var mı? Hayır. Bir şeyleri netleştirmek istiyor ve bu onun da hakkı. Ara noktanız şu olur söz yüzük vs yapın. Düğünü de ileri tarihte yaparsınız
015 Yorumla
Soran+1 yılO zaman bu yaştaki birini sevmeseydi?
Cevap sahibi+1 yılMadem söz ve yüzük bu kadar zor o yaşta biriyle bu ciddiyete gelmeseydin?
Soran+1 yılBenim her zaman tavrım netti o beni beklemeli. beni gerçekten seviyorsa bekleyecek başka yolu yok onun için ailemin benim emeklerimi arka plana atamam ha yok ben bekleyemem hemen evleneceğim diyorsa da yolu açık olsun
Cevap sahibi+1 yılAdam evlenelim yarın demiyor. Adımız olsun diyor. Parmağında yüzük olunca ailenin emekleri çöp mü olacak? Günümüzde evlilik yaşı yükselmiş olabilir ancak 13 yaşında değilsin. 20 yaş hadi evlilik neyse de yüzük takmak için erken yaş sayılmaz
Soran+1 yılYüzük takılınca beklemeyecek. okulum devam ederken evlenelim diyor üstelik kendi başka bir yerde çalışıyor tayin işi de çok zor. yani ben 21 yaşında evli olacağım çok erken
Cevap sahibi+1 yılÖyleyse güzel bir üslupla konuşun yol erkenken ya ayrılın ya devam edin. Ama net konuş ve kestirip at. Şu tarihe kadar yüzük takmam de. De ki adam da yolunu cizsin
Soran+1 yılDiyorum, tamam ben senin için ömür boyu beklerim diyor, ne zaman istersen diyor ama iki gün sonra artık ailenle tanışmak ailelerimizin tanışmasını ciddiye binmemizi istiyor. soz yapalım Nisan yapalım vs...
Cevap sahibi+1 yılAdamın niyeti zaten ciddi. Sen ona henüz karar vermek için erken olduğunu söyle. Düşüncelerim tam netlesirse adımlar atarız dersin. Ki düşüncelerin net değil. Ya nişan atılırsa diye düşünüyorsun. Bu yaştaki biri emin ol somut adım atıldığı taktirde sen bozmadikca yüzük atmaz.
Soran+1 yılTamam peki söz yaptık diyelim hemen evlenmek isterse nasıl olacak benim yaşım çok erken
Cevap sahibi+1 yılİşte bunu kesin şekilde söyle. Aileler tanışınca da bizzat baban belirtir. Filanca zaman gelmeden düğüne müsaade etmem der. Ve şunu bil bu şekilde diretmeye devam ettiğin takdirde belki de senin için en doğru kişiyi kaybedeceksin. Zira ben olsam onun yerinde çok ciddi de düşünsem ailesiyle bile tanistirmayan bir kızın ciddiyetine kusura bakma da inanmam. Sevsem dahi mantığım bekleme der. Yoluma bakarım
Soran+1 yılHaklısın ama ben söze uzak değilim aklıma yatıyor ama sadece hemen evlilik isteyecek diye korkuyorum ki istiyor da 3. sinifta ben zaten 21 yaşında oluyorum
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi ailen kararlı bir tutumla şu tarihten önce izin vermem desin ilk tanismada. Kabul ederler ya da etmezler bu onların bileceği iş. Ki ona şimdiden söyle. Babamın ağzını aradım ya da annem aramış katı bir şekilde kızımı belli yaştan önce vermem demiş vs. Seni anlıyorum ama tek taraflı düşünme. En doğru karar bir ad koyup sizin istediğiniz tarihte düğün yapmak. 2 tarafın da istediği olur
Soran+1 yılO daha çok okulda kimse baksın istemediği için istiyor yüzük olsun en azından diye de işte benim korkum başka bilmiyorum nasıl olacak
Cevap sahibi+1 yılZaten amacı bu. Evlenmesek de herkes duysun bilsin ona göre adım atsın. Ve haklı.
Soran+1 yılAma ben de haklıyım
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Al karşına konuş zamana bırakalım nasip kısmet de. Ben de isterim tabi ama önceliğim okulumu bitirmek de kırmadan 🍀
03 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef anlamıyor sanki evlenmeye meraklı. tamam yaşı geldi ama yani beni sevdiyse beklemeli
Soran+1 yılNe yapmalıyım peki
Okulunuzu bitirin iş sahibi olun öyle evlenin derim
13 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle istiyorum ama sürekli bunları söylememe rağmen aynı
Soran+1 yılEvet artık sıkılmaya başladım bu konulardan önceden heyecanlanırdım her gün konuşmaktan sıkıldım
Sen istemedikçe olmicak bu nede olsa o yüzden tavrını biraz daha sert koy bence
15 Yorumla
Soran+1 yılKoyuyorum ya ömür boyu beklerim diyor iki gün sonra aynı
Soran+1 yılEvet çok güzel bir şey ama yani benim de bir cizgim var
Soran+1 yılKonuşsam da aynı bilmiyorum nolucak
3. Sınıfta evleniriz sonra sana baskı yapıp okulu bıraktırırım evinin kadını olursun demek istiyor galiba. Oyunlara gelmeyelim hanımlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. Beklemek ve saygı duymak zorunda, sen önce okulunu bitirmelisin. Herşeyin zamanı var.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamıyor maalesef sürekli aynı şeyleri söylüyor
Sorunuz üstüme üstüme geliyor..
Yapamam bn sürekli önümde bi engel.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sen o bencilin kafasına uyma.. Eğitimini al iş bul önce
07 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle diyorum atanmadan okulum bitmeden olmaz diye ama hep aynı söz yapalım 3. sinifta da evleniriz diyor
Soran+1 yılBöyle bir nedenden de seviyorken bırakamam ki... ya bir de madem bu yaşta birini sevdi niye beklemiyor
Soran+1 yılValla beni gerçekten seviyorsa bekleyecek başka yolu yok onun için ailemin benim emeklerimi arka plana atamam ha yok ben bekleyemem hemen evleneceğim diyorsa da yolu açık olsun
Soran+1 yılBu yaşına kadar beklemiş gerçekten seven için o bu su önemli değildir beklemeli beklemezse de sukrederim Rabbime gerçekten sevmemiş birini benden aldığı için
+1 yılYasitlari evlenmiş ve çoluk çocuğa karışmış birisi için hakli senin okulunu beklerse ohoo yani en azından adini koyun bence çocukta evde kalmış gibi olmasin
00 Yorumlaİlk önce kendi ayaklarının üstünde dur bir güvencen olsun konus derdini anlat ona severse zaten okulunun bitmesini bekleyebilir.
05 Yorumla
Soran+1 yılBen seni ömrümün sonuna kadar da beklerim diyor ama lafta iki gün sonra yine sözden bahsediyor babamla tanışmaktan bahsediyor
Soran+1 yılGüzel bir şey de bir süre sonra aynı şeyleri demesi sıkıyor çocuk yapmaktan bile bahsediyor artık
Soran+1 yılAmin aminnnnnnn
Bence haklı 20 yaş sanki 14 yaşındasın senin yaşındakilerin 2 3 çocuğu varr😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılMutlular mi?
+1 yılBeklemek zorunda sen ilk bir okulunu bitir kendi ayaklarının üstüne bas sonra evliliği düşün
04 Yorumla
Soran+1 yılYa anlamıyor diyorum sürekli okulum bitmeden olmaz diye ama habire konusunu açıyor
- +1 yıl
Anlamaz çünkü o evlilik yaşına gelmiş
Soran+1 yılValla beni gerçekten seviyorsa bekleyecek başka yolu yok onun için ailemin benim emeklerimi arka plana atamam ha yok ben bekleyemem hemen evleneceğim diyorsa da yolu açık olsun
- +1 yıl
Heh işte şöyle geleceğini bir erkek için heba etme
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılOzaman başka kız baksın
06 Yorumla
Soran+1 yılValla bu yaşta birini sevdiyse beklemek zorunda ha eğer gerçekten sevmediyse yolu açık olsun
- +1 yıl
Beklemem ben
Soran+1 yılgerçekten seviyorsa bekleyecek başka yolu yok onun için ailemin benim emeklerimi arka plana atamam ha yok ben bekleyemem hemen evleneceğim diyorsa da yolu açık olsun
- +1 yıl
Ozaman 4 sene adam nasıl beklesin ya sen ayrılırsan
Soran+1 yılSeven bunları düşünmez ki beni sevdiyse de kararlarima saygı duymalı beklemeyi bilmeli 50 yaşına gelmedi sonuçta
- +1 yıl
Sizde hep bir benim hayatım kariyerim
Aşk İlişkileri konusunda 678 cevap paylaştı. Zor sizin o iş yaşça büyük sanırım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı.
+1 yılYasin küçük evlenme zamana bırak
04 Yorumla
- +1 yıl
Aynen seven insan bekler ben 4 sene bekledim
Soran+1 yılÖmür boyu beklerim diyor ama iki gün sonra bakıyorum ailelerimiz tanışsın söz yapalım diyor
- +1 yıl
🙄
Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı. Yaş önemli değil önemli olan sevgidir
00 Yorumla
+1 yılBuraya yazdığını aynen ona söyle
00 Yorumla
+1 yılKüçük değilsin aslında xd
00 Yorumlao zaman sevgili edinmeyeceksin
10 Yorumla
+1 yılsakına kendini zorlama..
daha çok erken..10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Okul bitip işini bulmadan sakın evlenme.
00 YorumlaNişan yap
02 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum okulum bitene kadar nişanlı kalmayacak çünkü. kalırsa da 2-3 yıl bekledi diyelim ya o sürede nişan atmayacağımız ne malum. ben bu riskleri göze alamam okulumu bitirmeden istemiyorum
+1 yılYaşım küçük diye desene ona (aman okuyun guzum)
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlamıyor ben seni ömür boyu da beklerim diyor ama iki gün sonra yine aynı konular
- +1 yıl
O zaman sen bi karar ver eğer kesin okulun bitmesini bekleyeceksen ona bekle o zaman konuyu açıp durma bunları konuştuk zaten de (tabi sen nazikçe söyle şimdi seni döver falan beni vebale sokma)
Soran+1 yılSöylememe rağmen aynı maalesef
+1 yılAyrıl bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılBasit bir neden için sevgimden vazgeçmem
+1 yılErken oldugunu de
01 Yorumla
Soran+1 yılDiyorum ama hep aynı
+1 yılSen ise para harcama konusunu açarsın hep
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
Evlenme zaten
10 YorumlaHayatını yaşa ne evliliği
10 YorumlaAdam haklı evlen gitsin
00 Yorumla
+1 yılSoyle
00 YorumlaDaha erken olduğunu söyle
00 Yorumlasen hazir degilmisin
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim sürekli evlilik konusunu açıyor ama ben daha 20 yaşındayım, ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler