- Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılMaden unutamayacaktın ve hazır değildin. O zaman şu an ki damat adayına neden ümit beslemesine yol açtın? Madem aklın eski sevgilinde ondan niye ayrıldın? Hadi ayrıldın. Neden bir süre sonra barışma yoluna gitmek dururken neden halen derinlerde bir yerde ona karşı özlem duyuyorsun? Bizde senin gibilerine insanlıktan nasibini almamış diye tabir ediyorlar. Damat adayı ağlamakta haklı. Fakat ondan çok sen hak ediyorsun ağlamayı. Her halükarda üçünüze de yazık olmuş. Geçmiş olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılUnutucam başka şehire tasinicam evlenince
En İyi Cevaplar
+1 yılOhhhhh buldun yakışıklıyi kaybedince Nisan yapsan bile unutamazsın tabi ben sana çıkma teklif etsem sen kimsin be hoduk aynadan haberin yok mu el aynası vereyim kullan gottumun ikizi dersin reddedersin beni kendine mi layık gördün diyip hayata küser topukları kıçına vura vura vura kaçarsın çünkü çirkinim boyum kısa diye beni kimse sevmez anca olbot bor gon sononde olor diye nasihat verir oysa ki bu yaptıkları trilyon kazanan birinin asgari ücretliyi teselli etmesi gibidir
02 Yorumla
Soran+1 yılNe diyon dayı ya sal beni
- +1 yıl
Dayı sensin
Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı. Eski sevgilini unutamadıysan hala, nişanlanmak için hemen acele etmeyin. Erteleyin. Kendini toplayınca, hazır hissedince nişanı yaparsınız ya da hala unutamazsan yapmazsınız nişanı. Evlendikten sonra da gelip eski sevgilimi unutamadım, boşanmalı miyim falan diye ağlayıp lafa yoracaksin büyük ihtimalle.
00 Yorumla
eski sevgilinle belli ki olamamışsınız, olmamış. toksikliği bırak ve önüne bak. nişanlını sevmeye bak. umutsuz, ne olacağı belli olmayan bi ilişkidense; neden iyiyi tercih etmiyorsun?
bi tarafta güzel bi hayat var, bi tarafta olumsuz bi ilişki, niye onu isteyesin ki?04 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum zaten çok güzel giden bir ilişkim var beni seven değer veren bir adam var 2hafta sonra nişanımiz var ne bilim korku heyecan bir arada içimde bişey var çözemiyorum
Soran+1 yılGözünüz aydın beni terk etti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılunutmayacaksın emin olabilirsin
10 Yorumla
+1 yılmerhaba @soran
öncelikle şunu söylemeliyim ki aklında bu görüş var ise evlenmemeni tavsiye ederim zira evleneceğin kişinin de senin de hayatını etkiler
1 aldatma
2 unutamamadan kaynaklı eşinle o kişiyi hep kıyaslarsın
3 kavgalarda özellikle ki her evlilikte olur bu sorunu çok yaşarlar kavga da daha çabuk sogur insan ve bu da evliliğin anlamsız olmasına kadar gider bundan dolayı düşün derim.
ayrıca bir ilişkiyi geçmişi unutmak önemli değil ÖNCE ANLAMSIZ KILMAK GEREKLİ BUNU YAPARSAN UNUTURSUN
ve 3 altın kuralı dene emin ol işe yarayacak saygılarımla...10 Yorumla
+1 yılHiçbir erkek ya da kadın yapamaz umarım. Unutamadın diye başkasının hayatını zehir etmene gerek yok kimsenin karşısına sizin gibi insanlar (!) Yani insan olduğunuzu sanmıyorum ama umarım sizin gibi varlıklar hiçbir insanın karşısına çıkmaz. Gidip aldatırsın da sen beklerim. Umarım ayrılır senden yazık adama.
30 YorumlaBöyle şeylerin geçme ihtimali bi durum da olur. Hatta bazen yara bandı tabiri ile ifade edilir o durum.
Unutmamın yolu hayatına seni multu edebilecek birini alıp yoluna devam etmektedir.
Ama nişanlıyım diyorsun şu an hissettiğin şey artık her neyse geçmemişse şu vaziyette bile, evlenince de geçmeyecek.
Bi çocuğun olursa o zaman onu düşünecek vaktin olmayabilir işte.
Ve müslümansan eğer şöyle bi görüşüm de var. Nerde bir hayır varsa şeytan oradadır.
Evlilik üzre olan gençlere böyle vesveseler çok gelir. O işin olması engellenmeye çalışır.
Nefsinin seni yanıltmasına müsade etme.
Nişanlın seni mutlu ediyorsa, ona inanıyorsan, ona güveniyorsan, senin için doğru insan olduğunu düşünüyosan hiç arkana bile bakma.
Allah seni mutlu etsin😊01 Yorumla- +1 yıl
Sorumda görüş paylaşır mısınız
Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. Hayır dahada aklına gelir sen onu dusunmemeye çalışıp zorlarsın daha fazla tutulursun ve işin içinden cikamazsin tam unutmaya calisirsin insegramda faceyde falan çıkar ya da bir yerde illa karşılaşırsın dünya öyle insanlarin düşündüğü gibi büyük degil dertler acılar caresizlikler büyük sadece...
00 YorumlaHayir unutmazsin unutmak diye birsey yok yoluna devam ede bilirsin hatadan donerek amma aklina cok takildiyla bunu nisanlinla konus derim
10 Yorumla
+1 yılKendini psikolojik olarak sağlıklı ve evliliğe hazır hissettiğinde bunu yapmalısın, çok iyi düşünerek karar vermelisin. Zira evlendiğin zaman en büyük zararı sadece kendine değil, evlilik yaptığın kişiye de vereceksin. Umarım hakkında hayırlısı ne ise o olur..
05 Yorumla
- +1 yıl
Hayırlısı olmuş boş ver
Soran+1 yılDoğrusu bir rahatlama geldi 😂
- +1 yıl
8 saat once sordun ve simdi seni terk mi etti? Merak ettim, bu yazdiklarini mi okudu bir sekilde?
- +1 yıl
Hangisi terk etti. Eskisi mi yenisi mi?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSana konulan ad alpha widow knk yani alpha dul şu şekilde onceki erkek arkadaşın tam bir alpha ve hayatta kazanan bir tip simdiki evlenecegin adam ise beta bir erkek.
Eski alphayi unutmanin tek cozumu yeni bir alpha bulup yoluna devam etmek00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı. acı söyleyeceğim hanımefendi lütfen nişanlanmayın ve kendinize zaman verin tekrar gözden geçirin ama nişanlanmayın bu ikiniz içinde şimdilik en iyi yoldur
10 YorumlaAklında biri varken, bir başkasına ümit vermek yanındayken başkasını düşünmek nasıl bi his önce bunu kendine itiraf et. Sonra zaten yolun açılacak. İçinde bulunduğun durum öyle hallolur ya denilecek bi durum değil. İçinde başkasına dair bir kıvılcım varsa aile kurduğunda o kıvılcım o yuvayı yakar...
00 Yorumla
+1 yılAblacım seni seven adam bulmuşsun elini sımsıkı tut ve bırakma, gecmistekini de unut çünkü geçmiş insanı her zaman boğar, elde ki kuş daldaki kuştan evladır😉
00 YorumlaEvlenincede unutamazsınız karşınızdakinede haksızlık olur ya kararlı olup ayrılın ya da unutun nişanlınızla devam edin
01 Yorumla
Soran+1 yılHergün görmek zorunda kalıyorum aynı mahallede oturuyoruz eski sevgilimi 😔 evlenince tasinicaz nişanlımla bu şehirden
+1 yılZor bir durum aynı durumda aynı evin içinde yaşayan tanigim var evli ama eşinin kardeşine aşık aynı evde beraber yaşıyorlar çok kotu bir durum
03 Yorumla
Soran+1 yılYuh o kadarda değil biz evlenince nişanlımla başka şehirde yasiyicaz zaten
- +1 yıl
Yuh demen normal fakat bunlar gibi neler yaşayanlar var gör bil diye söyledim ama unutursun eğer eşini gercekden seviyorsan yok unutamam diyorsan bence karşındaki kişiye ihanet etme
Soran+1 yılBenimki böyle olmiyicak evlenince farklı şehirde yaşıyicaz ben şu an eski sevgilimi hep görüyorum aynı mahallede oturduğum için yoksa çoktan unuturdum
- Aşk İlişkileri konusunda 817 cevap paylaştı.
+1 yılÜnlü düşünür ne demiş, belki sevdiğimizi alamadık, aldığımızı severiz. Demiş
50 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Niye karşıdakini yarabandı olarak kullanıyorsunuz bu yaptığın doğrumu.
13 Yorumla
Soran+1 yılYarabandi degilki yuvam olsun istiyorum
Soran+1 yılKullanmıyorum evlenicem
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Nişanlanacak olduğun kişiye büyük haksızlık yapıyorsun yapma
19 Yorumla
Soran+1 yılHayır mutlu ediyorum onu
Soran+1 yılBu beni ilgilendirmez ben mutluyum gayet
Soran+1 yılÖyle değil benim sevgilim
Soran+1 yılHiç opusmedikki bile henüz
Soran+1 yılOffff
Eğer unutamadıysan nişanlanma hem kendine hem karşı tarafa yazık edersin
122 Yorumla
Soran+1 yılYazık olmicak ki eski sevgilimle olmamız imkansız yani sorun olmaz ki bence
Soran+1 yılUnutamadım ama napayım ömür boyu bekar mi kalayım
Soran+1 yılHem oda nişanlı hayatına devam ediyor ben neden edemiyim
- +1 yıl
Merhametli insanlar in olması sevindirici.
Soran+1 yılBende unutuyom knk nişanım var nişanımmm
- +1 yıl
Ama. eskisiyke ayrılmış ondan buna bı fayda olmaz bence
Soran+1 yılBencede fayda olmaz her yerden engelledim zaten çoktan fake hesaplardan mesaj gelince bile hemen engelliyorum benim niyetim onu unutmak bu arada biz ayrılalı 1bucuk ay oldu o gidip 13gunluk tanidigi kızla nişanlandı 2gun önce
- +1 yıl
Yani siz evli bekar
Soran+1 yılGeçmişi ben nasıl sileyim sizin kafanız yerinde mi
- +1 yıl
Kesinlikle hem fikirim. bu konuda senin unutamadigin var mı gecmisi de
Soran+1 yılBeni soğuttunuz resmen sizin yüzünden evde kalcam
- +1 yıl
Ne alaka
Soran+1 yılYa aileler tanıştı iş ciddiye bindi 2hafta sonra Nisan var yenimi aklınıza geldi beni uyarmak
- +1 yıl
Sen zamanında yazsaydın ya
- +1 yıl
Neden guzumuz aydin
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Unutmak kolaymi dersin unutursun mihribanim
Oglun kizin olsun hele unutursun unutursun mihribanim20 YorumlaBunu şimdiki sevgilin duysa bırakması çok mantıklı böyle saçmalık görmedim
20 Yorumla
+1 yılPişman olabilirsin sevedebilirsin diğerine inat mi nisanlandn?
02 Yorumla- +1 yıl
çok doğru bir yaklaşım inadına yaptıysan yazık çocuğa
Soran+1 yılİnada değil hatta evlenince farklı şehirde oturcaz
+1 yılEğer aklındaysa eski sevgilin bu demektir ki nişanlını sevmiyorsun üzgünüm ama sıkıntı etme dünyanın sonu değil ayrılırsın istemiyorsan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam önce onla evlenir 3 ay sonra boşanır unutamadığımla evlenirim başka çözüm yok fjdjdjd
01 Yorumla
Soran+1 yılUnutamadigim nişanlı zaten
Eski sevgilin ile bir cinsellik yasamadiysan kolay unutursun merak etme
04 Yorumla
Soran+1 yılYaşadık maalesef
Soran+1 yılNişanlımla başka şehirde yaşıyicaz zaten evlenince
+1 yılBi nefes al ve kendini nişanlanacağım çocuğun yerine koy sonra kararını ver
02 Yorumla
Soran+1 yılBogarim onu valla
- +1 yıl
Ozmn doğru yoldasın :) demekki yanlıs ya da doğruların var ona göre yasa hayat senin ama kimseyi üzmeye hakkın da yok
+1 yılNişanlanacağın adama yazık değil mi, aynı durumda olmak ister miydin? Şimdiye kadar unutmamışsan unutamazsın evlenmeden bitir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılYatakta Nişanlın Seni iyi Pompalarsa EX i unutursun
08 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum 😂
- +1 yıl
Doğru yoldasın 🚀
- +1 yıl
Yanlış yapmışsın hata şu an beraber olduğun Nişanlına bunu söylemekle.
Eski Sevğilini unutamadığını söylemen yanlış olmuş çünkü ilerde her Kavğa ettiğinizde Kocanın Suratına Tokat gibi vurma tehlikesi oluşturmuşsun vurmasada nezaman vuracak diye mayın üstünde olursun.
Senin ona söylemeni Eski Sevğilini unutmadığı tavsiye olarak kim verdiyse yanlış yapmış.
Neyse hakkında hayırlısı
Eski Sevğilini unutmayıp Evlenmen yanlış.
Ama bir yerde de o dosyayı kapaman lazım bunun içinde kendine zaman ayırıp bağımsız bir şekilde karar Alman lazım baskı altında kalmadan
Soran+1 yılYa eski sevgilimi unutamadigimi demedim sadece dedimki geçmişten kalan güvensizlik var diye o kadar sonra başladı beni sevmiyorsun dalga geçiyorsun falan ailemi aramış kızınız beni sevmiyor falan diye ailemde kavga etti alma o zaman diye falan bilmiyorum nolcak 🤦 acaba evren bana sinyal mi gönderdi evlenme diye daha yeni 18yasina girdim zaten ailem evlenmemi istemiyor
- +1 yıl
Evlenmemen en doğrusu çünkü geleceğini İnşa etmelisin.
18 Yaşındasın bir Ömür var Önünde kendi Eğitimini Tamamla ve kendi Ayaklarının üstünde durmaya bak.
Ve İnan Senin Aileni Arayıp Senin hakkında öyle konuşması çok yanlış ve Seni ve bir Aileyi geçindirip idare edemeyecek bir Karakter serğiliyor.
Yakma geleceğini kendini yakma.
Daha çok gençsin.
Seni tanımam etmem çıkarım menfaatim yok.
Karar Senin
Soran+1 yılDoğru diyorsun öyle yapcam iyi ki şimdiden ayrıldık ilerde pişman olurdum
- +1 yıl
Aynen 18 Yaşındasın bir ömürden bahsediyoruz Dünyayı gez gör ruhunu kalbini yaşa
Soran+1 yılSevgilim yine yazdı aşkım böyle yapma diyor 😂ahshsh
+1 yılİnsan oğlu işte seni seveni değilde sevmeyeni seversin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
m +1 yılNikahına beni çağır sevgilim. İstersen şahidin olurum senin 😋
10 Yorumla
+1 yılYol yakın iken evlenme. Çünkü şimdiden böyle isen. Sonrasında da aynı olacaktır..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak kaşmercim eski sevgilini unutamadigin yeni mi aklına geldi ne diye yeni biri aldın hayatına o zaman terbiyesiz
06 Yorumla- +1 yıl
Bu yorumu çerçeveletip duvarıma asasım geldi çok haklısın
Cevap sahibi+1 yılSenin gözün aydın bizim niye gözünüz aydın olsun senin istediğin buydu
Soran+1 yıl😂 valla bı rahatlama geldi yalan değil
Cevap sahibi+1 yılAyyyy
Soran+1 yılYazdı yine 😂 aşkım böyle yapma diyor 😂yhahah bune ya
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. eskı sevgilini unutmadan nişanlanmak o çocuğa yazık değil mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılUnutucam söz verdim kendime farklı şehirde oturcaz nişanlımla
+1 yılSeni sevenle birlikte ol eğer diğeriyle mutlu olsaydın ayrılmazdınız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sevgin yoksa unutamamanın ne gibi önemi var anlamadım
00 Yorumla
+1 yılBence sen ne istediğini bul sonra kimse huzur veren ona git
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılniye böyle bi işe kalkışıyorsun o zaman nişanlına yazık değil mi
00 Yorumla
+1 yılTakıntı yapmışsın zamanla geçer ama hayatına birin almak için acele mi ettin acaba
11 Yorumla
Soran+1 yılAldım hayatıma ve nişanlaniyorum bile
+1 yılSana bir soru:
Eski sevgilini unutamadıysan nasıl oluyor da evleniyorsun? Belli ki bu evliliğe hazır değilsin.
Bir evlilik çocuk oyuncağa değil, kocanla bir ömür geçirmek demek. Senin düşüncen eskilerdese sana tavsiyem vaz geç evlenmekten.10 Yorumla
+1 yılofff evlenme o zaman insanlar sizin unutmadiginiz kisilerin yerine gecmek zorunda degil hem kendinize hem o kisiye kotuluk yapiyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenme bence çocuğa yazık olur sende hep üzülüp durursun işte
01 Yorumla
+1 yılNişanlını Kendi yerine koy
Sonra vay efendim öyle böyle
Hayatını sana veren seninle bir ömür geçiren insana üzülüyorum
Kim bilir ne hayalî vardır şimdiden hiç etmeye karar vermişsin
Tebrik ederim bir erkek olarak ne halin varsa onu gör.00 Yorumla
+1 yılGelen gideni unutturur derler ama bence öyle değil diyelim ki evlendin en ufak tartışsanız aklın hemen diğerine gider o böyle yapmazdı falan olursun sevdiginle evlen bence
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılUnutmamış olacaksın ki 2 haftaya evleneceksin kankim
10 Yorumla
+1 yılAklının en ufak noktasından bile geçiyor sa hiç evliliğini riske atma bence
22 Yorumla
Soran+1 yılAklımda geçse bile o nişanlı zaten ben uzak duruyorum benimde 2hafta sonra nişanım var onu yolda görsem yolumu değiştiririm
- +1 yıl
Tamam o zaman sorun yok unutursun zaman geçtikçe
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılUnutmazsın şimdi unutmadıysan daha sonra da unutmazsın
01 Yorumla
Soran+1 yılUnutmam lazım her yerden engelledim zaten oda nişanlı onu kafamdan silmem lazım benimde 2hafta sonra nişanım var
Kendinle celisiyorsun su an "sevgi olarak bir sey yok icimde ama unutamadim" demen tekrardan bi oku bakalım. Madem öyle keske Nisan karari almasaydiniz
00 Yorumla
+1 yılşu an ki nişanlının yerinde olmak gerçekten büyük yıkım olur. Allah yaşatmasın
10 YorumlaNişanlına yazık olur ama unutsaydın iz iyi olurdu eski sevgilinizi
12 Yorumla
Soran+1 yılHergün görüyorum nasıl unutayim aynı mahalledeyiz 😔
Hayırrrrrrrr ama mutlu isen evlenince derim mutlu oluyorsan onunla iyi düşün yani evlilik zor hele ki bu devirde iyi tanı pişman olma
00 Yorumla
+1 yılKocan yatakta hele iyi olsun dünyayı unutuyorsun biz çok mu severek evlendik kocamızla alıştık ama
09 Yorumla- +1 yıl
Eee şikayetçisin kocandan 😂
- +1 yıl
Üzüldüm ya
- +1 yıl
@promidin63 ahahaha normalde değilim sinirli olduğum bir gün açmıştım hesabı
- +1 yıl
Bizim niye gözümüz aydın mall mıskn
- +1 yıl
Adam mantıklı bir karar vermiş yanlız 😂
Soran+1 yılBarıştık yine yazdı aşkım yapmayalım böyle dedi😂
- +1 yıl
İyi sevindim kavga etmeyin
- +1 yıl
Hadi hayırlısı 😂
+1 yılSenin geleceğini biraz önce başka bir soruda gördüm görümcen olabilir o kimin eli kimin dötünde belli değil Behlül kaçar
00 Yorumla
+1 yılEyerki unutmak istersen unutursun manitan seni mutlu etiği hala unutamıyorsan biraz zor unutursun evlenince de
00 Yorumla
+1 yılNesini unutamiyosun ve nişanlımla. onjn arası dalı farkları yaz
01 Yorumla
Soran+1 yılNişanlım daha yakışıklı daha zengin valla 😂 hemde daha ilgili hatta o kadar ilgili ki bunaliyorum artik
Madem unutamadın ne diye nişanlandın yapmayın artık şunları bee
04 Yorumla
Soran+1 yılNisanlanmadim halen 2hafta sonra Nisan var
Soran+1 yılKnk benimde yoluma bakmam lazım oda nişanlı zaten banane artık
+1 yılo niye unuttu bırakın boş şeylere takılmayın
10 YorumlaBu çelişkiden kurtulamamışsın ki buraya yazmışsın sana geçmiş olsun
10 Yorumla
+1 yılNiye evleniyorsun o zaman karşındaki insana saygısızlık olmuyor mu?
10 YorumlaKocanı aldatacağının garantisini verebilirim sana
23 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biri değilim
Soran+1 yılKnk sus ya başım ağrıyor zaten
+1 yılUnutursun kardeşim. Çok güzel unutursun hele bi evlen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. Da ha evlenmeden adamı aldat maya başlamışşsın
011 Yorumla
Soran+1 yılNe aldatmasıher yerden engelledim zaten çoktan fake hesaplardan mesaj gelince bile hemen engelliyorum benim niyetim onu unutmak
Soran+1 yılNe intikamı bee yuva kurcam nişanlım zengin 😂
Soran+1 yılOfff hayattan bezdirdiniz beni he
Soran+1 yılNisanlanmiyim mi diyorsunuz yani ne dicem aileme çocuğa çocuğun ailesine
Soran+1 yılEski sevgilimi mi harcadım ne alaka
Soran+1 yılHarcadım da sayılır bilmiyorum ki oda beni harcadı ama ikimizde yolumuzdayiz artik
- Aşk İlişkileri konusunda 972 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle insanların varlığı beni bunaltıyor
18 Yorumla- +1 yıl
Beni bezdirdi hayatan bu tipik insanlar @uyumamlazim
- +1 yıl
@hikayenin_sonu gerçekten öyle. Dürüstçe seven insan yok mu ya ne bu site böyle
- +1 yıl
Denk gelmez uğraşma varsa söyleyen inanma olan söylemez @uyumamlazim
- +1 yıl
Ayar oldum buna bide güncellenmiş dalga geçiyor haketmiyorsun o adamın sevgisini
- +1 yıl
@hikayenin_sonu orası öyle. Fakat neden bu kadar sinirlendin?
- +1 yıl
Okumussundur ne yazdığını güncelledikten sonra dalga geçmesi sinir etti
- +1 yıl
- +1 yıl
@hikayenin_sonu ah ah nerede gerçek sahici sevgi. Gerçekten yalnız ölecem 😂
- Devamını Gör (56)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem