Eski hoşlandığımın kankasıyla ona inat yakın olmaya çalıştım şimdi gülüp eğleniyoruz falan o da bakıp duruyor ama sanırım ben bunu yaparken ondan mi hoşlanmaya başladım ne. Gelip konuşması ziddima gitmesi şakalasmasi bakması gülmesi hoşuma gitmeye başladı. Sınav zamanlarında not falan istiyordu baya anlamadığı yerleri anlatıyordum ama birbirimize knk diyoruz. Napcam ben ya fikir verebilir misiniz?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu kadınlar neden bu kadar...
Eeeee?
Eee si yok kötü söz gerisi
🙄🙄🙄 Ne alaka Allah Allah aşık olamaz mıyım o da insan
Asık isen neden başka biriyle ilgileniyor gibi gözüküyorsun ne bu saçmalık kibarca)) hee bu kadar s. l. k erkek olmasa ortada zaten bu saçma kadınlar da bu kadar kendini bisey sanıp kıymete bindirmezdi
Önceden onu seviyordum sırf inat olsun diye yakın davranıyordum ama şimdi hoşuma gidiyor her hareketi 😓. Diğeri de reddetmişti ztn. Kadınlar böyle olmaz derken. Hiçbir erkek tarafından sevilmemiş olmam dışında sorun yok 🥲
Sevilmedigini biliyorsan ümit etmeyeceksin edince de agliyorsunuz erkekler bizi üzdü diye. Sevda isleri mertlik işleridir böyle lüzumsuz entrikalarin değil...
Sağol ya ben teselli için öneri için gelmişken bi kez daha kırılıyorum 🙂
Gerçekler acıdır maalesef. Beni de kimse sevmedi 24 yaşında hiç ilişkim olmadı. Ama kimsenin ardından koşup da üzmedim ne onu ne kendimi. Dedim ya bu işler sevda işleri mertlikle olur şimdikiler aşk değil...
Ben üzdüm işte hiç olmayınca napabilirim ki herkes gibi az da olsa sevilmek istedim. Baktim olmuyor zorlamadım kankasına yakınlaşmak benim elimdeydi tm biliyorum ama sevmek kontrolümun dışında kalıyor. Ben ztn aşığım demiyorum ki hoşlanıyorum diyorum
Işte her hoşlandigimizla olmuyor... bir insana en ufak bir bakış atarak ümit vermek dahi kul hakkıdır. Mesela ben sevmeyecegim kadını hayatıma almam. İnsanların mutsuz olması ve ilişkilerde ayrılıklarin çoğalmasının sebebi tam da bu; sevgilim sevdiğim olsun 'sözde ' . Ama sevdim sanıp oyuncak ediyorlar ilişkileri...
Burada oyuncak olacak varsa o da benim.. Ben kimseyi bu konuda üzmedim üzmem de ne hissettirdiğini çok iyi biliyorum çünkü..
Direkt senin için değildi sözlerim. Ama çok değişti her şey ya gerçekten sevda aşk kalmadı denecek kadar az
Az da değil yok resmen herkes çıkar peşinde herkes c*n**ll*k peşinde. Şurası kız erkek fark etmiyor okuyunca tiksiniyorum ya kıyamete yaklaşmışız harbiden 🤢 iğrenç ötesiler
Aynen öyle bu son isyanında aynı benim sözlerim 🤣🤣🤣
Ama gerçekten öyle ya. İnsan sevmeye korkar oldu gerçekten. Çok egolu oluyorlar bi anda ya da bu dediğim mesele. Umarım bende fazla tutulmadan geçirir giderim bu durumu çünkü üzülücem yine. Hayırlısı artık 🤧
Keşke herkes samimi fedakar ve güvenilir olsa. Umarım sizin de iyi olur diyim mutluluklar
Keşkee keşkee nerde o günler.. İnşallah. Çok teşekkür ederim. Sizede mutluluklar..😇
Teşekkür ederim insallah
😊
😊😊
Whattt :D
Off kankamdan hoşlanıyorum napcam bilmiyorum soru bu
Kavak yelleri S5B6
İzlemedim hiç bilmiyorum hdhshsh
İzle çokzel
Eyw da sorumla alakası nedir?
Sorunla alakalı Aslan parçası
Alakası neymiş aslan parçası
La olum hsjshs
Yaw hadi ya söyle.. çıkmazdayımm yaa 😭😭.
Böyle bir şey yaşamadım hiç birader ne bileyim Allah Allah hsjshs