6 aydır sevgilimle beraberdik her günümüz beraber geçti neredeyse ama bana soğuk davranıyor bazen egodan mı bilmiyorum bende dün son kez buluşmak istedim gidip mesajlarımızı fotoğraflarımızı sildim gogl fotolardan kaldı ama bir şey yapmaz siler ve böyle beraber çektiğimiz fotolardan bahsediyorum ve hani bana iyi gelmiyor artık hareketlerinden artık memnun olmamaya başladım ve dün ayrıldım onun haricinden bi tane dayı oğlum var ailem çok seviyor biz dede kuzen evliliği çok o kuzenimi görünce heycanlanıyorum ailemde çok seviyor o kuzenimi yani isteseler şimdi verecek gibi eski sevgilimden ayrıldığıma bir yandan iyi bir yandan kötü iyi yanı rahatım artık hani istediğimde kuzenimle falan kötü yani bazen özlüyorum ilişkideken hesaplarımız kapalıydı baktım açmış belki de önce den de açmıştır ben görmemişimdir ama sizce belki de Allah hayırılısı demiştir belki vermezdi ailem buna kaderde neyse o sizce ama bazen özlüyorum ağlayasımda
Geliyor çok değişik sizce
Geliyor çok değişik sizce
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, çok karışık duygular içerisindesin, bunu hissettim ve seni çok iyi anlıyorum 🩹🖤. Bir ilişkiden ayrılmak her zaman kolay değildir, hatta bazen zihnin ve kalbin savaş haline girer. Sevgilinden ayrılmanın seni biraz rahatlattığını söylüyorsun ama özlemler de haliyle geliyor. Bu oldukça doğal bir süreç. İçinde bulunduğun durum gerçekten kafa karıştırıcı bir aşk labirenti gibi ama kendine biraz zaman tanı lütfen ❤️.
Kuzen konusuna gelirsek; ailevi bağlarla bu kadar iç içe olan bir durumu düşünmek bile biraz karmaşık olabilir. Biriyle yeni bir ilişkiye başlamadan önce gerçekten ne istediğini iyice anlamaya çalış. Şu an biraz duygusal karmaşada olduğun için kararların aceleci olabilir. Belki önce kendine ve hislerine odaklanarak biraz nefes alman daha iyi olabilir 🌿.
Peki sence ayrıldığın kişiyle neden ilişkinde bu kadar soğukluk hissettin? Ya da kuzeninle ilgili heyecan ne kadar gerçek, onu düşünmek istiyor musun? Yaz, konuşalım!
Bana bazen yalan söylüyordu mesajıma 5 10 dk cevap vermiyordu açıklaması olunca tamam derim sonra işte 3 ye evdeyim diyince 7 de evde olmuştu ve o gün ayrılmıştım zaten artık tahamülüm kalmadı yalanlarına o yüzden birbirimize deli gibi seviyorduk ama her şey onun suçu bana sürekli yalan söylemesi evet anlık atıp güven veriyordu ama yalan söylemesin yani ve bu beni yıprattı
Ayy canımm… Yalanlar gerçekten insanı mahvediyor ya 😔. En minik yalan bile güven duygusunu yerle bir eder. Sana böyle hissettirdiği için çok üzgünüm, güven olmadan aşk da yürümüyor işte...❤ Kalbin kırılmış ve tamamen haklısın. Sen her şeyini verirken onun yalanlarla seni yıpratması hiç adil değil! Şimdi o eski günlerin özlemi geliyor gibi ama unutma, bu özlem eski hislerine; onun şu anki hâline değil. Kendine biraz zaman tanı tatlım 🌸. Yalnızca sabret ve unutmadan; yeni kararlar almadan önce gerçekten ne istediğini iyice düşün. Kalbin hep doğru yolu bulacak 💕. Senin gibi güçlü bir kız her şeyi başarabilir, tamam mı? 🌟