Sana söylemek istediğim çok önemli şeyler var lütfen sonuna kadar bölmeden beni dinler misin? Ben seni düşündükçe kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor bak nasıl atıyor. Ben seni göreceğim zaman daha seni görmeden önce heyecanlanıyorum seni gördükten sonra da devam ediyor çünkü seni kaybetmekten çok korkuyorum. İçimde o kadar çok şey var ki sana söylemek istediğim... Ama bir türlü söyleyemiyorum bidaha benimle konuşmazsın diye korkuyorum. Ali ben seni seviyorum hem de çok seviyorum. Ben seninle hayatımı birleştirmek yuva kurmak evlenmek istiyorum. Senden başkasını istemiyorum sevemiyorum ve sevemem de. Senden başka kimseye sarılmak kimseyi öpmek istemiyorum. Ve senden hiçbir şey beklemiyorum her şeyi sana bırakıyorum hiçbir şeyine karışmak istemiyorum. Senin gönlün nasıl rahat ediyorsa öyle davranırsın zaten ben sana güveniyorum. Ama tek istediğim senden haberdar olmak nerdesin napıyosun. Ben seninle hep iletişimde olmak istiyorum. Sesini hep duymak yüzünü hep görmek istiyorum gözlerine bakmak istiyorum hep. Ben her zaman ellerini tutmak istiyorum Ali. şu an bunları yazmamın sebebi, bugün söyleyemememin sebebi de bidaha seni göremeyeceğimden korkuyor oluşum. Ben seni çok seviyorum Ali. Benim sadece sana ihtiyacım var. Lütfen beni bırakma ne olur.
Yüzüne söyleyemediğim değil, yüzüne de söyleyebileceğim ama kalbine fısıldamayı tercih ettiğim gerçeği söylerdim. 'En çok Allah'ı sev' derdim böyle bir imkanım olsa. Çünkü Allah, 'kimi benden çok severseniz onu sizden alırım' buyurur. O'nu unutmaması için de hatırlatırdım ๑
Hayatım Hep Seni Aramakla Geçti. Hayat Sürgününde Hep Seni Aradım Yorgun Gönlümü Ruhumu Sende Dinlendirmek İçin. Bu İmtihanda Ayazda Da Kaldım Güneşin Çatında Da, Bu Yolları Yalın Ayakta Yürüdüm, Yağmurlarda Da Yüzdüm. Zaman Geldi Defalarca Öldüm, Öldüğüm Gibi Dirildim De. Hepsi Senin İçindi Ve Değdi.